- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как ви показва гаджето...
ми то си се знае, щом няма никой наоколо - давай давай![]()
Do you speak Salsa? .......
и като чуе "не" кво ставаПървоначално написано от Ephemeral
![]()
Мии то всеки път някси си тръгва от самосебе си.Като го погледна разбирам че го иска хихи или понякой път направо ми слага ръката ''там'' и аз го усещам хих![]()
duha mi dokato i na mene mi se dopravi.... i posle si go vkarva![]()
Съблича ме и си го получава![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
napalno saglasna!!!Първоначално написано от FaHrEnHeit
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
ами с приятеля ми сме заедно вече 9 месеца и го разбирам от само себе си (пък и на него винаги му се прави секс) .Започва със страстни целувки по врата и по устата и после на бързо сме в кревата,а понякога просто ми казва "мило искам да се чукаме" или "мило чука ми се"
Когато сме с приателката ми обикновенно в тях... Отиваме в стаята и си пускаме някое филмче да гледаме лягаме на леглото и някаде по средата на филма, тя се обръща към мен. Приплъва кракът си по тялото ми и ми казва погали ме ммммм любимото миПочвам да я галя отвътрешната страна на бедрото (много и харесва там) и неусетно вече съм и разкопчал панталоните...
![]()
![]()
![]()
Като чуе „не„,никога не се отказва.Пък и защо да му казвам„не“точно на него,нали ми е гадже?Първоначално написано от skatemore
Директно си го каза.
аме понякога с жестове като почне да ме целува и да ме пипа..но е имало случай в който ми каза "аре да ползваме един презерватив"..директен
![]()
![]()
![]()
ThE bEst ThinGs iN liFe aRe fReE..tHe seConD bEsT aRe ExpEnsIvE
Много пъти ми е казвал,че когато се доближи до мене...няма как да не го поиска...та вече си знам..хаха...ам...не ми го казва направо...тва не мисля,че е добро решение!Започва да ми се подмазва такъв,шепне ми перверзни думи,докосва ме по разли4ен начин...Ииииииии........най-вече по погледа му...перверзния начин по който очите му шарят по тялото ми,накрая се спират на моите......ииииии........то как да му устоиш.........няма как :P Об6то взето тва му е стратегията :P
Хем ти "духат", хем ти "вкарват"?!Първоначално написано от alex777
Е, не, или аз греша, или тук има грешка, или става дума за нещо леко извратено...
Аз още до секс с приятеля си не съм стигнала (макар че скоро се очаква и двамата да не удържим фронта на "послушанието"), но за по-страстните и по-така целувките и докосвания... сами си стигаме до тях
Никой не кара другия, никой не моли другия и не е нужно - и двамата най-често сме си на една вълна.
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
![]()
![]()
em zaka4ame si se,celuvki,obarvane i dr i posle ae sex ,ama az po obi4am frenskata
![]()
LoVe Is ThE NaMe,SeX Is ThE GaMe!FoRgEt ThE NaMe AnD PlAy ThE GaMe!!!
ami po skoro az mu kazvam a ne toi na men.........![]()
Или направо .. или става ясно, че искаме секс .. бе разбира се![]()
Principno sega6noto mi gadje az q tormozq zatova ili napravo q mqtam na leglo , divan ili i go kazvam direktno![]()
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
Edin po-palav pogled i ...![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica