.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Град
    Пловдив

От няколко дни кожата ми се бели ;(

От няколко дни кожата ми се бели,не знам защо може би са лишеи или е прекалено суха ,ох нз нз моля ви,посъветвайте ме нещо защото се виждам в чудо вече ;(

според мен кожата ти е прекалено чувствителна особено на студа...мажи се с кремове

използвай на нивеа крем за лице нивеа софт в бяла кутийка е ... макс 5 лева струва

RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!

Ако използваш нещо против акне, по-добре го спри.Започни да си мажеш лицето с нещо овлажняващо

Град
    в мислите му
    Предполагам ти се бели на определени места.
    Момичето преди мене каза - ако ползваш продукти против акне ги спри в белещите се зони(иначе си продължавай по незасегнатите места) и си сложи по-мазно кремче на засегнатите очастъци, като преди тва лекичко си измила с почистващ гел.
    От студа е и на мене ми излизат като се сетят

След като умра ще казват едно сърце и две ръце спряха да бият [!][!][!]

Най-вероятно се дължи на студа + употребата на някой продукт против акне. От студа ми се случва редовно да ми се бели кожата на лицето, или поне да е доста суха. Лично аз много харесвам един крем за лице, марката му е Грийнланд. Тази фирма имат различни серии продукти, доста кремове, ако искаш избери си който на теб ти харесва,и го опитай. По-хидратиращ и неомазняващ крем не съм срещала.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    аз пък мисля че тр посетиш едни дерматолог...и той ще ти каже какъв крем да ползваш
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си