- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли да забременее?
3дравейте!Знам че има още стотици такива теми , но съм много притеснен и искам да знам вашето мнение по поставения от мен въпрос.Значи преди няколко дни с приятелката ми правехме секс обаче..се скъса презерватива и аз не съм усетил..но съм сигурен че се е скъсал най-много 5 минути преди да разбера.След като го видях че се е скъсал и двамата много се изплашихме и се облекохме.Не съм свършвал в нея!Освен това не знам дали това оказва влиание , но все пак ще отбележа че е оперирана от киста.Моля ви кажете каква е вероятността..![]()
т.7
krem4et0
ох нз какво да ти кажа.... кофти е ситуацията...като минат 7-8 дена от акта нека си направи тест и ще разберете.... а може ли да кажеш какъв презерватив ползвахте?
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
sportex
за да сте сигурни,изчакайте малко и нека да си направи тест за бременност.Но не мисля,че е станал гаф щом не си свършил в нея![]()
![]()
![]()
![]()
знам че не е смешно ,но се сетих за първия ми път с момчето правихме секс и презерватива се скъса ама и тои не беше свършил в мен и същто презерватива беше sportex хммм...интересно ама иначе нз какъв савет да ти дам кофти ситуасия
Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!
ама верно си е СУУПЕР интересно...Първоначално написано от him4e_f
по темата - пич, как може като си ебал 2 мин. капута ти да се е скъсал 5 мин преди да свършиш :>
по темата (2-ри опит) не може да се каже че няма никаъв шанс да е забременяла но много по голяма е вероятността това да не е така - успокой се и както казаха след извесно време карай жената да се тества за да можеш отново да си кажеш Life's good.стискам ти палци
Ave q spoko. Kusno vecherta e. Udari edno wuski i sledvashtiq put si kupi po-hubavi kondomi.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Nikoga pove4e ne izpolzvaite sportex!!! I nie s moq priqtel imahme problem.. skusahme to4no sportex!!! uu dolu sportex!!!![]()
Ти Си МноГо FreSh And CoOL,и Те ХарЕсВам Very Much,ВедНъЖ Look At Me и ПосЛе Don`t Forget Me...СърЦетО Ми е Тик-ТаК For YoU,ЗаЩотО I LovE YoU...!!! {}
be vii zabi li imate dolu ili majete sa ku4eta v legloto kak gi kasate tiq prezervativi men do sq durex ne mi sa e kasal
Аз искам много ясно да кажа,че за мен спортекс са най-най-шибаните презерватиеи на света!
az i za durex sym 4uvala takiva otziviПървоначално написано от sexita
Ти Си МноГо FreSh And CoOL,и Те ХарЕсВам Very Much,ВедНъЖ Look At Me и ПосЛе Don`t Forget Me...СърЦетО Ми е Тик-ТаК For YoU,ЗаЩотО I LovE YoU...!!! {}
Аз мисля , че човека не се притеснява дали е забременил приятелката си /след като изрично споменава , че не е свършвал/, а дали не е хванал някаква болест от кистата.
Спокойно пич ако е излекувана , както разбирам от поста ти. Няма от какво да се притесняваш.
Голям размер на картинката! /machoka/
според мен няма голяма вероятност да е бременна при положение че не си свършил в нея...но да си направи тест за всеки случай...