- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пъпки на лошо място :(
zapo4naha da mi izlizat pupki tam. kak da gi premahna? sus stiskane, ili taka samo 6te se razprostranqt? mn e gadno, i bolqt ponqkoga....
Първоначално написано от varnen4e
ама не наистина не мога да се сетя...пък и пола на човека не знам...
![]()
![]()
tvaaa edna ot na6iq klas ima6e podobno ne6tu (ako moga taka da go kaja ) taa okaza se alergi4na reakciq ili vid obriv nqkvo takova i hodi na lekar
PARVO,TI NE KAZVA6 MOM4E LI SI,MOMI4E LI...A I VTORO TOVA "TAM" MOJE DA ZNA4I MN NE6TA,TAKA 4E UTO4NI AKO OBI4A6![]()
"това там" се мие със специално сапунче по възможност всеки ден а не през 1 месец [-o< ей така няма да ти излизат разни работи по онова там![]()
мхм и затова се спазва лична хигиена относно онова тамПървоначално написано от Funky Fresh
върви после се оплаквай по форумите кво имаш по онова там
![]()
Няма нужда да повтарям някои мнения сугласна съм с вси1ки мнения
ХхаПървоначално написано от ДрЪн-дРЪн
.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
за ''онова там'' сам сагласна с всички![]()
какви пъпки ти излизат-гнойни,черни..?незнам алергична реакция или недобра хигиена както казаха по-горе![]()
![]()
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
Преди 4 месеца имах ама секи ден кат са мийш и са маха.И оттогава взех и вечер да се мия.
za koe mqtso sta avapso![]()
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Ми аз се мия сяка вечер и н6 ми няма.Ама нз мое да е няква алергия.
Абе не ми се мисли ! Отиди на лекар и се измии малко , и си обуй гащите , защото не е мн прилично така !![]()
![]()
![]()
По-добра лична хигиена може биА не е изключено и някоя инфекция ...
Почти вески мъж мисли, че е вторият, но се хвали, че е първия. А всъщност е поредният!
Ako se brysnesh sigurno sa ot tova...
и тва е възможно,затуй се мий по-честичко ''там'Първоначално написано от Nadelina
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...