- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой филм гледахте последно ? vol2.
Gossip girl![]()
![]()
Направо съм полудяла по тоя сериал.Супер як е.Подобен е на OC, но според мен е по-интересен.
ми "Земляни", обаче така и не можах да го изгледам целия, много е тежък (поне за мен)
Tenacious D The Pick of Desteny
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Flood - егати тъпия филм, щях да заспя докато го гледам
Women - въобще не ми хареса,пълна скука..
Three words.Eight letters.Say them and im yours..
Click - става за загуба на време.
"Гаджето на най-добрия ми приятел"
Много хубав филм !! .. Препоръчвам ви го!![]()
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
История с акули![]()
Тетрадката...
Първоначално написано от ProstoAz
Суетата.Моят любим грях.
Disaster movie
очаквах много повече![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
HIGH SCHOOL MUSICAL -HARESA MI![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
House Bunny..добър е
Twilight
Направо развалиха книгата. Филма е тъп, мн неудобни моменти има, съвсем малко диалог, актьорите са ужасни и на външен вид (а уж вампирите трябва да са като богове) и на способности... почти нищо общо с книгата... само историята. Развалиха ми любимите моменти от книгата и има много добавани сцени. А като отидох пак да го гледам, направо го намразих.
Ако не сте чели книгата няма да ви хареса. Ако сте я чели пак няма да ви хареса. Само ако сте пристрастени към книгата до такава степен, че цялата ви стая е пълна с плакати на Edward Cullen чак тогава ще ви хареса. Аз трябваше да изтърпя моите приятелки след като се прибирахме от филма като обясняваха колко невероятен бил главния актьор Robert Pattinson. Мн зле просто... много ми беше жал за тях.
2 часа губене на време ако питате мен... че и 2ри филм ще правят, ще излезе точно една година след първия. На 20 ноември... сигурно ще се излъжа да отида да го видя. Все пак книгите са хубави![]()
http://straighttonet.files.wordpress...oster_quad.jpg - Super Hero Movie![]()
![]()
![]()
един от най-смешните филми които съм гледал
http://www.publispain.com/posters/menace_ii_society.jpg - Е тва е мн. готин филм феновете на рапа да го гледат![]()
One missed call(Едно пропуснато повикване) ,манее страхотен е
ето резюме :
Случва се веднъж. После втори път. После трети. Различни студенти получават смръзяващи кръвта съобщения на гласовата поща на телефоните си. Те идват от бъдещето. Всеки запис е на собствените им отчаяни викове, преди да умрат. И всеки се превръща в действителност.
Ужасът е, когато разбереш за Пропуснато обаждане в тази шокираща адаптация на хитовия японски трилър Chakushin ari. Дали поредицата от потресаващи обаждания си има единствен инициатор? Дали има нещо, което свързва всички жертви? Студентката по психология Бет Реймънд (Шанън Сосамон) и детектив Джак Андрюс (Ед Бърнс) се мъчат да намерят отговорите. И трябва да побързат. Защото следващото пропуснато обаждане е за Бет.
и снимка![]()
супер е ,ама за бъзли не ставаяк е ,тряя имаш хубава психика :P
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
The Three Musketeers
Филм, който заслужава да се гледа.
Tomcats .. мн отпускащо филмче![]()
Forever inlove ...
Transporter 3 в час по английски, нагъвайки пуканки и чипс.![]()
You are broken, I can fix you...
Some Kind Of Monster
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
Another Cindrella Story от комедийте & The Hills Have Eyes 2 от ужасите![]()
Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]