- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой филм гледахте последно ? vol2.
На кино - Cloverfield (Чудовищно), нищо особено, можеше още да се постараят, но чудовището беше екстра. Много ме изкефи.. А иначе най-най посления, който гледах беше Brotherhood of the Wolf (Братството на Вълците), но не ми хареса много много..
. Можеше и по-добре да е, като замисъл беше добре :P .
I Now Pronounce You Chuck and Larry -> Много се смях, филма е супер.
Romper Stomper
brown sugar...за 100 път
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
и аз... тройката обаче най-много ме впечатлиПървоначално написано от Psychopath*
step_upзарибителен е
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Хъни
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Tirante el Blanco.
Егати якия филм !
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
meet the spartans...смях..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Телепорти Суини Тод ( бръснаря демон
)
оБиЧаШ Ли оБиЧаЙ СиЛнО...МрАзИш Ли МраЗИ зАвИнаГи...Не сЪжЕляВаЙ НиКоГа зА НиЩо зАщОтО еДвА Ли няКоЙ ТеБ Ще СъЖаЛи... ПлАчИ ТиХо,сМеЙ сЕ ВисОкО,оБиЧаЙ сИлНо... И ОтМъЩаВаЙ ЖеСТоКо !
Dr Dolittle Tail to the Chief -> нещо не ми хареса.
И аз... и определено се отъждествявам с героинятаПървоначално написано от GleZeNa7a_gLeDaNa7a
![]()
Отново Pit Fighter -> Този филм е прекрасен.
Auschwitz: The nazis and the final solution 6-te 4asti![]()
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Down of the dead Готин филм![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Джуманджи на тела![]()
Последно гледах едно DVD с филм от един лагер...
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
My Baby's daddy
## В ролите : Eddie Griffin, Anthony Anderson, Michael Imperioli
## Държава : USA
## Година : 2004
## Времетраене : 88 min
## Резюме : Трима стари приятели Lonnie, Dominic и 'G' (Griffin, Anderson, и Imperioli) си прекарват безгрижно времето в напивания и веселба. Но и на тримата се налага бързо да пораснат, когато едновременно научават, че приятелките им са бременни. Така и тримата едновременно си дават сметка, че трябва да се разделят с купоните, мацките и алкохола и да се захванат с пелените, бибероните и шишетата с мляко. И така, те потеглят на едно емоционално пътуване, за да открият истинския смисъл на любовта и бащинството
Тоя филм заслужава супер много , един от филмите който ме разчуства на максимум
Oт тук свали
Скайп: doombringer2006
И аз последно гледах Телепорт - звучеше ми тъпо, но като го гледах - Уау, препоръчвам ви го! Да не говорим за главния герой..Първоначално написано от sweety21
Но на кино ефектите са много по-яки, по-добре да гледате него, а обикновени филмчета като "любов и други катастрофи" вкъщи с пуканките от микровълновата. :P
Суини Тодчо още не съм го гледала, а хем съм си го свалила...
Мале, аз колко отдавна го гледах. Сладурски филм...Първоначално написано от be_true
![]()