- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой филм гледахте последно ? vol2.
Човек без сянка - готин е
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Триъгълникът
и горе долу ми допадна
"Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"
вчера гледах Bolt мн як филм![]()
![]()
![]()
Love.N.Dancing.
<3forbidden taste is the sweetest<3
Ангели и демониДоста добър
![]()
Аз преди малко изгледах P.S I LOVE YOU много ревах на тоя филм еи нема маитап! Филма е Страхотен
и аз го гледах днес тва е най-добрия филмПървоначално написано от PUSS
![]()
![]()
![]()
може би е по -добър и от Тетрадката :P
Гледах "Джордж от джунглата" и "Джордж от джунглата 2" - този го гледах до половината някъде..
Ахах бях забравила каква измислица са.. Като малка харесвах Джордж![]()
И спря да се върти за миг земята..
"Да обичаш на инат", много ми хареса, като се има на в предвид, че това е втория български филм, който съм гледал![]()
Препоръчвам ви го.
Първоначално написано от AnincetoSexy
Knowing - през цялото време ми беше интересен, докато не се появиха извънземните и идиотския напушен край... някви зелени полянки, едно дърво по средата... точно напушена история![]()
Да, странен типичен холивудски хепи енд. Но е нормално, все пак филмът си беше леко фантастичен.Първоначално написано от Tempest
Иначе ей ся гледах Event Horizon - Стар класически космически ужас, с атмосфера, подобна на пришълецът, имаше 2-3 доста въздействащи моменти, абе изобщо много приятен и разтоварващ ужас, който да гледаш сам след 1 часа през нощта.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Cow Belles
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
Hills have eyes
Мале, не знам колко пъти изпищях, паднах от стола и ухапах възглавницата. Лошо ми стана. Баси филма, наистина не е за хора със слаби сърца.![]()
Нощ в музея 2.
Единицата беше по-интересен.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Cruel Intentions 3 за втори или трети пътОбичам я тая поредица, но първата част си остава най-добрата
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
"Секс Игри" си е класика....Първата част е уникално добра,но вторите са пълна бозичка...Аз иначе гледах "Ромео и Жулиета"Първоначално написано от GossipGirl89
![]()
Adaptation / Адаптация
с Никълъс Кейдж и Мерил Стрийп.
Много добро филмче,препоръчвам го.
А края да ви прилича малко на модернизираната история на "Ковчега на Ной" как се избират само двама мъж и жена и най-различни животни... е тук имаше два заека мъжки и женски...за да се продължи човечеството мисля , че точно това искаше да загатне Алекс ПроясПървоначално написано от Nam3less3
вчера го гледах на кино и ефектите бяха убийствени хареса ми филма и ме накара да се замисля за много неща
Angels and Demons
Радвам се, че не се разочаровах. Филма е много добър.
Някой може ли да намери субтитри за The Hangover