- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой филм гледахте последно ? vol2.
Bratz![]()
![]()
ужасен...ама ми беше интересно да разбера,защо всички го мразят.Сега вече знам-и на мен не ми харесва
![]()
Само идеята за приятелството е добра,че не трябва да се разбива...Но филма е тъп.
Сега си тегля Страшен филм 4...![]()
"Обществени врагове" горе-долу, не мога да кажа, че си падам по такива филми, прекалено много престрелки имаше. И не ми беше особено интересен, чак към края, но пък е реалистичен и актьорската игра е на ниво, на Джони му отива да е лошо момче![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
The Italian Job някой казват,че не се запомня с нищо освен преследването с мини купърите,но мен като цяло ми хареса![]()
"Superbad" - супертъп филм. Поредната американска комедийка, която да ти запълни времето...Е, имаше и доста приятни и смешни моменти, но като цяло не струва.![]()
"I'm sick to death of people saying we've made 11 albums that sounds exactly the same. Infact, we've made 12 albums that sound exactly the same." - Angus Young
Американски пай 3 - Сватбата
![]()
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Arizona dream.
Само ще кажа, че режисьорът е Емир Кустурица, а саундтракът е на Горан Брегович.
От повече не се нуждаете.![]()
17 Again![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Transformers 2 мога да кайа само едно Linkin Park - New Divide (rock)
Six days, Seven nights![]()
Inside every cynical person, there is a disappointed idealist.
CSI: Miami по Нова![]()
nicolepcd
Step Up, въпреки че и преди го бях гледала.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
няква нова версия на ричи рич![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Е, нормално да не ти харесва, та все пак 17 again ти е харесал.Първоначално написано от PurpleDream
![]()
Ебати ограничените лапета, честно.
Гняв... Нищо особено![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
Dr Dolittle 1
И преди съм го гледала ама се бях присетила пак за него![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Първоначално написано от BrainlessROCKBABY
"Коледата на Ричи Рич" по Jetixи Хари Потър 6-цата
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Днес но Нова ТВ гледах Първото дете...