- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как така една къдрава коса може да стои права около 5-6м?
Прочетох следното нещо в един сайт:
Трайното изправяне се извършва от специалист във фризьорски салон и ще реши проблема ви за около пет -шест месеца.
Е не мога да схвана как една къдрава коса ще може да стои права около 5-6 месеца. Няма ли да отново да се накъдри като се изкъпи?
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
Ами ще стои така както стоят къдриците при студеното къдрене. Тва е то :P
По-добре не го прави.Нямаш си и на идея, какви химикали използват за това дългосрочно изправяне.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
am.. parvo tova e himi4esko izpravqne... zaradi tva 6e sedi pravo i sled kato bade namokreno... iii 2ro tva e tapo dori friziorkata mi kazva 4e e glypavo.. i stoi parviq mesec ili mesec i ne6to samo qko... posle se proskybva i stava mnogo gadno.... mani go be...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
m 1vo kosata se izto6tava stra6no prekaleno mnogo i osven tva ako si s 4upliva kosa vrax4etata ti nqma da sa perf pravi
Майка ми вече от две години е на такова изправяне .. Върши работа ..косата и беше супер чуплива и след изправянето сега и без да се суши пак и става идеално права все едно ,че е минато с преса![]()
![]()
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
a kolko struva?
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))