.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    ........... ............

Голям фен Аватара на Devilka
    Щом се допитваш тук,значи не си готова.И най-добре изчакайте!

Щом питаш тук,значи не си готова,а ако "нараниш"гаджето си като му откажеш...ебаси "гаджето " дет имаш...
    Да не съжаляваш един ден
    offline forever!

Re: Моля помогнете ми объркана съм :(

Цитирай Първоначално написано от sladka_celuvka
    С гаджето ми ходим почти 2 месеца вече и той мн иска да го праим,а и двамата сме детствени и не знам какво да правя мн го обичам и не искам да страда ама не знам не смятам 4е съм готова за т'ва
    и двамата сме на 15.Помогнете ми дайте ми съвет ;(

ako ne si sigurna , 4e go iskash ne go pravi !!!
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

az bqh v sa6tat situaci..(ama na po 16 ) i daje smeq da kaja 4e bqh gotova ma me be6e strah da ne izbarzvame iskah sma na 100% sigurna v lubovta mu... i 4ak na 4 mesec go napraihme do togava toi me razbira6e a i az mu vikah ''16 godini si 4akal sq za nqkolko meseca ni6to nqma ti stane...'' taka 4e napravi go samo kogato se 4ustva6 gotova i sigurna vav vrazkata vi
    spored men tva 4e devstveno mom4eto do nqkade si e plus za6toto nz kvo to4no iska 6tot ako e nqkoi det go prail ima da go misli6 ama toi ne moi izdarji 6tot go e prail i 6te ide pri nqkoi dr ako ne mu pusna i kup podobni. taka 4e iz4akaite si ,obqsni mu ako ima razbiratelstvo i lubov 6te te razbere i 6te syumete da do4akate podhodq6tiq moment

Абе хора много ми е чудно?2 месеца сте с един човек и решавате,че той е любовта на живота ви.Все пак си решавате вие.
    offline forever!

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    spored men go napravi togava kogato si gotova li4no kaji mu go, ne6to za more info ako go napravite bi trqbvalo da ve se okrepi vrazkata ako i na 2mata vi e za 1vi p1t kakto 4etax taka 4e kasmet pomisli xubavo no i na teb ako ti se pravi
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Цитирай Първоначално написано от Alice Fox
    Щом не си готова не се бутай м/у шамарите!!! Пък и секса между девствени е някъв пълен кошмар..
    Тва беше жестоко.....

Иначе по темата:
    за рождения му купи секс-кукла да й се радва

tva za kuklata be6e jestoko ama nqma da mu kupa
    P.S az mu kazah 4e ne iskam i toi me razbra kaza 4e 6te me 4aka mn vi blagodarq na vsi4ki

Цитирай Първоначално написано от Alice Fox
    Щом не си готова не се бутай м/у шамарите!!! Пък и секса между девствени е някъв пълен кошмар..
    protestiram i to ot li4en opit !!!
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Град
    sofiq
    i az sum na 15..xodq s priqtelq mi (koito e na 18 i ne e devstven)ot 10 meseca..i oshte e sme go napravili..ako te obicha shte te chaka
    +tova mislq che e dosta plasheshto dvama neopitni..nz ne bih se ostavila v rucete na momche s opit kolkoto moq..no tova si e moe mnenie

Vonom3n e nai prav ..........smisal nee nyjno da e po golqm i da ima opit ebasi i obi4ta deto 6te ima6 k1m gadjeto si ako iska6 da go naprai6 ama ne s neq ili nego nqma zn 6tom nego e naprail + po qko e da sa detstveni i dvamata ot kolkoto ediniq da ima opit i dr da se 4ystfa po nazad tak4e mn mn nedavate pravilni saveti neka da e po golqm neka da ima opit... vinagi ima p1rvi pat

mili4ko ti kade se mesi6 tuk v 4ata am 4i takova ne 4eti mn obi4kam te i 6te 4aka6

axam 6te 4akam q kfo da pravq nali te obi4am

oy sladky moe mn te obi4am 6te ti shruzkam ezi4ety

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Аре тия приказки си ги запазете за леглото, форума не е мястото
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Цитирай Първоначално написано от jony
    Аре тия приказки си ги запазете за леглото, форума не е мястото
    съгласна
    offline forever!

sry mn ne znaeh 4e vi draznq
    moite izvineniq

Град
    София
    Ама продълажавашшшш

kfo da prod1ljavam?

Град
    RuSe
    . . . . Пуберски истории . . . . . . . Има едно нещо. . . нарича се лично мнение,а има и едно друго-общуване. Ако вие не можете да общувате,то вашата връзка е обречена. . . .

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sladka_celuvka
    kfo da prod1ljavam?
    С лигавите изказвания тип "кифла"

ооо секса между девствени не е хуава раота.. нито ти..нито той знае как стават нещата..така че наистина трябва поне единия от двамата да опита с някой който не е девствен.. :P
    ThE bEst ThinGs iN liFe aRe fReE..tHe seConD bEsT aRe ExpEnsIvE

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си