- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моля помогнете ми объркана съм :(
.......................
Щом се допитваш тук,значи не си готова.И най-добре изчакайте!
Щом питаш тук,значи не си готова,а ако "нараниш"гаджето си като му откажеш...ебаси "гаджето " дет имаш...
Да не съжаляваш един ден![]()
offline forever!
Първоначално написано от sladka_celuvka
ako ne si sigurna , 4e go iskash ne go pravi !!!
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
az bqh v sa6tat situaci..(ama na po 16) i daje smeq da kaja 4e bqh gotova ma me be6e strah da ne izbarzvame iskah sma na 100% sigurna v lubovta mu... i 4ak na 4 mesec go napraihme
do togava toi me razbira6e a i az mu vikah ''16 godini si 4akal sq za nqkolko meseca ni6to nqma ti stane...'' taka 4e napravi go samo kogato se 4ustva6 gotova i sigurna vav vrazkata vi
spored men tva 4e devstveno mom4eto do nqkade si e plus za6toto nz kvo to4no iska 6tot ako e nqkoi det go prail ima da go misli6 ama toi ne moi izdarji 6tot go e prail i 6te ide pri nqkoi dr ako ne mu pusna i kup podobni. taka 4e iz4akaite si ,obqsni mu ako ima razbiratelstvo i lubov 6te te razbere i 6te syumete da do4akate podhodq6tiq moment
Абе хора много ми е чудно?2 месеца сте с един човек и решавате,че той е любовта на живота ви.Все пак си решавате вие.
offline forever!
spored men go napravi togava kogato si gotova li4no kaji mu go, ne6to za more info ako go napravite bi trqbvalo da ve se okrepi vrazkata ako i na 2mata vi e za 1vi p1t kakto 4etaxtaka 4e kasmet pomisli xubavo no i na teb ako ti se pravi
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
Тва беше жестоко.....Първоначално написано от Alice Fox
Иначе по темата:
за рождения му купи секс-кукла да й се радва![]()
protestiram i to ot li4en opit !!!Първоначално написано от Alice Fox
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
i az sum na 15..xodq s priqtelq mi (koito e na 18 i ne e devstven)ot 10 meseca..i oshte e sme go napravili..ako te obicha shte te chaka
+tova mislq che e dosta plasheshto dvama neopitni..nz ne bih se ostavila v rucete na momche s opit kolkoto moq..no tova si e moe mnenie
Vonom3n e nai prav ..........smisal nee nyjno da e po golqm i da ima opit ebasi i obi4ta deto 6te ima6 k1m gadjeto si ako iska6 da go naprai6 ama ne s neq ili nego nqma zn 6tom nego e naprail + po qko e da sa detstveni i dvamata ot kolkoto ediniq da ima opit i dr da se 4ystfa po nazad tak4e mn mn nedavate pravilni saveti neka da e po golqm neka da ima opit... vinagi ima p1rvi pat![]()
axam 6te 4akam q kfo da pravq nali te obi4am![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аре тия приказки си ги запазете за леглото, форума не е мястото
![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
съгласнаПървоначално написано от jony
offline forever!
Ама продълажавашшшш![]()
![]()
С лигавите изказвания тип "кифла"Първоначално написано от sladka_celuvka
![]()
ооо секса между девствени не е хуава раота..нито ти..нито той знае как стават нещата..така че наистина трябва поне единия от двамата да опита с някой който не е девствен.. :P
![]()
![]()
ThE bEst ThinGs iN liFe aRe fReE..tHe seConD bEsT aRe ExpEnsIvE