- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Парите,секса любовта и още нещо
Здравейте,
не видях такава тема но все пак днес за парви пат влизам в този форум и може да бъркам.Ако има такава моля локнете темата ако ли не даите мнения за нея ....
Да започнем от мен:
Аз лично винаги сам поставял парите на 1во място в живота ми...
На 18 години сам,възпитан от родителите си да мисля само за бъдещето и изкарването на пари.Бил съм с доста момичета,но 80% от тях са гледали само социалното ми положение.Затова се замислих и пускам тази тема.
Секс се купува колкото и неприятно да звучи,но това е реалноста....
За любовта какво да ви кажа според мен тя е до време,след това остава съвместното съжителство м/у двама души и децата които ги крепят за да са заедно.
П.С. моля без глупави изказвания по темата от сорта на: ти какво разбираш от любов или пък парите не са всичко...Моля ви за добре формолирани и аргументирани отговори ... успех!
Choveshkiq harakter e mnogo stranen...izuchavam go ot godini i pak mi e trudno da precenq individualna lichnost v daden moment
http://azsymgogo.aha.bg
Хайде не се притеснявайте пуснал сам темата от 10 мин 1 отговор нямам още ... знам че е късно но все пак отговаряйте![]()
Choveshkiq harakter e mnogo stranen...izuchavam go ot godini i pak mi e trudno da precenq individualna lichnost v daden moment
разбрахме мнението ти, обаче имаш ли конкретен въпрос или нещо подобно??
Конкретния ми въпрос е ако сте изправени пред избора парите или любовта какво бихте избрали ... ако неможете евентуално да ги съчетаите и прочие парите ли са всичко за вас ?
аз бих избрала любовта...парите идват и си отиват а ИСТИНСКАТА любов е вечна...в някои случаи![]()
![]()
![]()
но живее ли се само с една истинска любов ?
замисли се примерно родителите ти се обичат...създали са те
но да кажем семейния ви доход е недосатъчен да препокрие нуждите ви за пълноценен живот.Предлагат работа на баща ти в друг град а може би и друга държава за 3йно по-голям доход.Нима той ще откаже?
Заминава .... с единствената цел да осигори сигорност и уют в семейството.Връща се 1 път в месеца може и по рядко....Тогава как се поддържа истинската любов ? нали знаеш че очи които не се виждат често се забравят ... май така беше
да , обаче когато изпаднеш в подобно положение ще имаш към кого да се обърнеш...по-тежко е ако си богат, но всички те използват само заради парите ти и примерно ако се случи да ги загубиш няма да имаш никой който да ти подаде ръка, защото ще знае че ти си предпочел парите си пред чувствата си към този човек били те приятелство или любов
Винаги можеш да работиш, колкото да имаш покрив над главата си и залък в устата. Но скъпоценността на любовта идва оттам, че тя се среща рядко, а мнозина нямат щастието да я изпитат през живота си.
Аз съм силно изразена материалистка. Както обичам да казвам - "бедна снобка". Искам да съм добре осигурена и ще работя в тази насока. Но, бих избрала любовта, макар че се познавам и знам, че ще обърна света с краката нагоре, ако трябва, но няма да се лиша от нито едното.
ПП:Малко ме боли глава, простете заплетената ми мисъл.
Вярно е богатите не са щастливи от личен опит ти го казвам ... аз съм доста задоволен материално,но психично сам неоравновесен напоследак и не сам щастлив никак ... имам аверка,заедно сме 4ти месец едва снощи правихме секс за първи в най-луксозния хотел който можах да намеря ....
Но какво да ти кажа от 24 часа аз спя по 5-7 от тях... останалото време работя (към 10 4аса)
а когато релаксирам мисля как да изкарам пари и разбираш ли през това време пак мисля непряко за работа как да изкарам пари и удоволствието от тях.Не отделям време за мислене за моята любима,и не съм доволен от себе си ... звъня и на ден над 5 пъти но само дотам ... за съжаление.Искам да се променя но незная как
НЕ естествено парите не са най-важното нещо, но те са необходимост без тях не може както и любовта е важна но тя си идва и отива когато и скимне и е до едно време.. Както ти спомена мо горе млади момко пове4ето жени ти гледат джоба и имаш ли пари има секс...Нямаш ли 4ао...Първоначално написано от mladtehnik
Знам мн жени ще ма наругаят... Но както има жигул4ета така и
ку4ки..И като край на моето мнение ще кажа само едно...и моля се некой да се вслуша в мойте последни думи по тоя въпрос..
Мом4ета и моми4ета не давайте при сърце любов на всеки.. и на тоя даже който ви се кълне..Вси4ко е до едно време . Хубавите моменти
са до едно време...след тях следва болкатаи въпроса : "Струваше ли си да хар4а толкоз мн пари по него/нея?"
Айде това бе от мен. Спи ми се лека.. И умната деца![]()
UNICEF
УЧИЛИЩЕ БЕЗ НАСИЛИЕ
Не бъди безразличен, бъди различен!
Говори с приятел: 0800 19100 -гореща линия за деца жертви на насилие!
И парите и любовта са важни. Поставям любовта на пъряо място, но за да създадеш добро и уравновесено семейство са важни и добрите доходи. Не бих направила деца ако нямам стабилно парично положение.
Е добре ти викащ стабилно положение
Да изходим от това че за да имаш стабилно положение ти трябват години упорит труд ... да кажем на 27 вече имаш представа колко и как ще преживяваш сам... и какъв доход имаш
Е питам аз тогава ли ще тръгнеш да търсиш любовта на живота си и да правиш семейство ?
А преди това годинките какво ги правиш ?
Не отиват ли за създаване на кариера и пари пари пари ?
Умните хора го бяха казали така - когато бедността влезе през вратата, любовта излита през прозореца!![]()
Левски шампион але але!
Не разбрах защо си пуснал темата, не не си вадя особено добри изводи за личността ти, съдейки по представите ти за живота и любовта...![]()
Ами не... любовта когато дойде. Например ние с приятеля ми сме много влюбени - искаме семейство,деца и всичко останало, но знаем колко е неразумно при положение, че сме още студенти - въпреки че и работим.
Първо идва кариерата и после останалото. Според мен любовта само може да ти помогне за напред защото имаш нужната подкрепа.
А за да се запази тази любов е важно да се разнообразява ежедневието според мен..
Та аз самия незнам какъв само,реших да я пусна за да видя дали само АЗ на тези 18 години мисля така ... и искам да видя обществото на българия и конкретно потребителите в този сайт как разсъждават ... и ако има някоя личност като мен да си поговоря с нея ... най-вече на това се надявам
От любовта до създаването на семейство има хиляди крачки да извървите. А по какъв начин пречи кариерата на взаимоотношенията ти с любимия, ако не е замесено дете и се обичате.(дори няма да сложа въпросителна)Първоначално написано от mladtehnik
Нима няма да отделяш повече нерви грижи и внимание за кариерата ?
Аз бих постъпил така ... и го правя впрочие...затова не вярвам че могат да се съчетаят тез 2 неща любов и кариера .... пък и по филмите го дават ... ако си никой и почнеш да се издигаш отделяш тялото и душата си само за една цел ... ти избираш каква да е тя
Тези приказки за кариера са ташак работа, щото винаги ще трябва да се доказваш, ще смениш няколко работи (най-вероятно), като те повишат ще гледаш да се докажеш на новото място, ще почнеш да имаш все по-малко време. Абе, накратко - с напредването на годинките си мисля, че специално от гледна точка на кариерата е по-добре децата да се раждат до 23-24 години, че баш когато ти е времето за доказване (35 + години) и истинско професионално издигане, тогава децата ще са вече на 10+ години, докато ако годиш кариера, на 35 години, децата ти я имат 5 години, я - не, а оттук - не могат поне елементарно да се грижат за себе си, докато 10 годишните могат (ЕЛЕМЕНТАРНО) да се грижат за себе си. Просто, тръгнеш ли да гониш кариера, времето неусетно минава и докато се огледаш може да се окажеш стара майка. А съгласете се, не е много приятно, да изпратиш на бала за завършването детето си, а съучениците да питат защо е дошла бабата, а не майката...Първоначално написано от the_hottie
![]()
Левски шампион але але!
![]()
![]()
![]()
![]()
АХХАахАХА Образуваш ми ебати смеха![]()
Трудно ще разбереш за обществото на България точно в този форум тъй като популацията се състои предимно от тийнейджъри.Първоначално написано от mladtehnik
Но за потребителите на сайта по-става. Аз бих си поговорила с теб по темата, но сега ми е малко късно и смятам да си лягам. Лека вечер![]()
Първоначално написано от WILD__BOY
"образуваш", вика
![]()
ПП:Радвам ти се![]()
Превъзмогваш себе си и разпределяш "занятията".Първоначално написано от mladtehnik
а ти правила ли си го .... знаеш ли колко е трудно ?!?
Според мен ако завършиш на 22/23 имаш достатъчно време да си уредиш живота до към... 26/27 и да мислиш за семейство![]()