- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какъв искате да бъде един мъж?
Kavo iskate v edin maj
iskam toi da e mil,nejen,i da me razbira e i da e hubav da ima hubavo tqlo,na kade bez nego
Редактирано от-Цвети
Нарушена 7-ма точка.![]()
Da e umen,s 4uvstvo za humor,dobur tancior i da e dobur v legloto
I da ima hubavo dupe!![]()
нАй-вече искам любов .. нежност,топлина,разбиране ... а на това как изглежда не обръщам чак толкова голямо внимание отколкото на вътрешната красота .. еее не казвам че телцето не трябва да се гледа :П :П
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Хубавото тяло и голямата красота играят много лъжовна роля....
Аз не гледам външно над нещатата - хубавата ябълка отвън обикновено е гнила от вътре![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
не е задължително за мен да изглежда като модел,тялото не е толкова важно!по-важното е да бъде добър към мен,да ме разбира,да ме защитава,да не се опитва да изглежда много важен и надут,защото това много ме разочарова и най-вече да е мил и нежен!
ПС:Да не се опива да ме затапва.Тогава 100% всичко отива на вятъра!!!
Трябва да е мил,нежен, да не се срамува да показва и да разкрива 4увствата си,да говори с мен открито за каквото и да било,да е любезен, да ме изслушва и разбира,естествено да е красив с хубаво тяло,с 4увство за хумор-а не ръб....и да иска вси4ко това от мен също-да не се задоволява с малко,разбира се,да оби4а всякаква,но да държи на това каква е и коя е жената до него-и да оставя връзката ни на произвола на съдбата,да се лее по те4ението...искам той да изисква много от мен....не съм егоист да искам само аз,а да не давам съответното в замяна!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Искам да ми допада...нямам идеал за мъж..просто като го видя и като го поопозная хареса ли ми значи става![]()
Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing
Така е ... все пак всички съдим първо по опаковката за да стигнем съдържаниетоПървоначално написано от sladka_celuvka
![]()
Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...
хах аз искам вси4ки добри ка4ества да са в него. Трябва е се държи с мене добре, да ме оби4а, да бъде красив, да се целува добре, да ме глези, да мога да споделям вси4ко с него. Общто взето да бъде като принца от приказките![]()
Да е симпатчга...да е добур.....аммм да иии добре усигорен финансово-но тва не 4ак толкова вайно![]()
![]()
чаровен (за да го забележа изобщо)
да ме впечатли с нещо, било мнение по даден въпрос, било поведение, шега, разказ... (за да започна да проявявам явен интерес)
да си пасваме сексуално, да можем да си говорим на всякакви теми, да се подрепяме, да ни е приятно заедно, да знае какво иска, да има чувство за хумор и висока обща култура и да е изобретателен и находчив (за да е пълноценна и перспективна връзката)
Но разбира се перфектни хора няма![]()
![]()
![]()
Това е наи безмисленият коментар в живота ми ама просто ми е смешно
![]()
![]()
![]()
Ami da e m1j na mqsto0o,da znae kak da se d1rji s edna jena.........da umee da q kara da se 4uvstva jenata NAI!Da ima 4uvstvo za humor....moje bi da e inteligenten a ne nqkoi fanat ot gorata...i moje bi da -da ima qkoo0o dupe! :P
Що нас някои не ни пита какви момичета искамеа? Щото кат махнем 50 % курволяци още 25% куци и дебели и нищо няма да остане ..........И*иоти кви теми пускате я мислете !!!!
Евалата, адаш! На мен от цялата тема най-ме разсмя оная патка, 'дето каза за финансовото обезпечение. Без да се обижда, звучи ми като от 50-те процента...Първоначално написано от iYiuTaKA
Ами да е верен, честен,нежен и МОЙ!![]()
![]()
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
аа беее общо взето да е МЕН![]()
![]()
(става дума за момичетата, аз не искам мъж)
my wife - Ford Probe GT 2.5 V6 KLDE
sho gi lajete che iskate da bil umen i krasiv i t.n. Ia si kajete napravo kakvo iskate? "da ima kinti"![]()
Може да прозвучи много изтъркано,обаче ако се влюбиш истински,ако държиш на човека до теб ,парите и красотата остават на 2ро място!Пък сега мога да кажа,че е имало моменти когато някои от най-грознитеи загубени момчета си хващат най-готиното момиче в гимназията!Така че не всичко е пари(но все пак има и много такива)Първоначално написано от _VIP_
nai-ve4e da bude istinski mujkar
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
Първоначално написано от _VIP_
me za men tova ne e ot zna4enie az na biv6iqt mi nqkolkoto godini v koito bqhme zaedno mu pla6tah vsi4ki smetki po4ivki vau4eri hrani benzin i t.n. i ne sum se oplakvala a i parite sa dvije6ta sila no ne nai-vajnata taka 4e na men ne mi trqbva muj s pari a pak kazvam trqbva mi mujkar
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
iskam ot edin myj da mi dava vsi4ko, koeto poiskam - nqmam predvid SAMO materiqlno!!!no estestveno tova e nevyzmojno... taka 4e iskam da mi dava vsi4ko, ot koeto imam nujda
Dano da shva6tate razlikata
Трудно се спори с гола жена.... Жената е слабо, беззащитно същество, от което няма спасение
оба братчед gabroveca не ти видех коментара ся няма кво да напиша дееба ... абе пак или мене или габровеца въпреки че съм за предпочитане![]()