.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54

Има ли някакъв начин да отслабна за околко 1 година 25 кг?

Здравейте, направо не отговарям за годините си , имам напредвит, че за 12 годишна съм много висока и прекалено дебела същност съм 67 кг. , имам нужда от промяна иначе лицето ми е хубаво не мисля , че ще ми отива такова тяло искам да отслабна поне 25 кг, и сега една информация:Преживах анорексия миналото лято за 4 месеца , бях 162 висока и тежах 44 кг, ехххх добре чебеше вуй1о (той е лекар) , ми кво отпуснах се малко , абе малко много и се стигна до това състояние, знам много за диетите и спорта , пробвам си ги но нещо , незнам защо не ми се получава въобще не мръдвам. Плисссс, помогнете ми искам да впечетля едно момче а пък и да докажа на семейството ми че мога, те не ми вярват имам подкрепа единствено от мама , благодаря ви предваритвелно
    Smile is my style!

А сега всъщност колко си висока?Ако примерно си 1.70 не може да свалиш 25 кг защото ще станеш няква клечка-43 кила...

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Ti sigurna li si che si si prevyzmognala bolestta i sega nqma shans pak da se razboleesh? Ne uspqh da razbera kakvo iskash da dokajesh na vashite... I ne mislq che edno momche e nujno da go vpechatlqvash s tqlo... Toi ako e istinski shte te oceni takava kakvato si - ti samata... a ne nqkoq koqto pravi neshta s koito edinstveno iska da go vpechatli... I zashto iskash da otslabnesh s 25 kg... za da stanesh pak 44 kg li? Momiche pogledni neshtata realno... I ako naistina maika ti te podkrepq v tova nachinanie... znachi i tq e maniachka na tema "da byda kato tezi po spisaniata" i si vyzpitana taka... Opitai se da poglednesh neshtata ot drugia im ygyl... Uspeh!

моят ген е уйасен та тя мама е кум 130 кг , глупости не е мания4ка за да изглежда по списанията, просто ме подкрепя в отслабването. и съм 168. е добре де не точно 25 кг, някаде там но неискам да съм повече от 52кг. искам да им докава че мога да отслабна(на нашите). и да определено съм я преодоляла болеста. Но искам да се оттърва от тея кг.
    Smile is my style!

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    абе я отиди на лекар,4е нещо ме плашиш...
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

ооол направо ще експлодирам. Бях отслабнала по два начина с един и същ ефект (на скоро) значи 58 кг- вафлена диета(ядеш само вафли нищо друго) , 58кг- белтъчна диета (тази на доктор аткинс- само месни продукти и така нататък) , но изведнъж я спрях за 1-2 секунди опитах си малко шоколад защото вече неиздържах и почнах да качвам веднага така стана и с вафлената диета, сега незнам дали да почна някоя, да не би случайно пак да ги кача кг-мите
    нямам нужда от лекар, бе, ми не ми е приятно да ми се подиграват в даскало и да се чуствам неловко само като се погледна.
    Smile is my style!

Ако става въпрос дали е възможно-да, аз за 7 месеца свалих 34 и сега съм 1.85 83кг, но е друг въпрос дали при теб е уместно да се прави

иииии супер ама как?
    Smile is my style!

Супер фен
    Трудна работа..но не невъзможна. Всеки ден тичане,каране на колело,скачане на въже,много строга и стриктна ниско въглехидратна диета,изготвена от професионалист,отрицателе калориен прием и може да успееш и за по-малко от 1г. Но аз мисля че трябва да свалиш около 15-20,не 25

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    значи когато си била болна от анорексия си тежала 44 килограма, а сега искаш пак да станеш токова ....ааааааааааахахааххахах ..поправете ме ако греша но 67-25=42 ...което даже е по малко от тогава когато си била анорексичка ....?!

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Цитирай Първоначално написано от Master_88
    Трудна работа..но не невъзможна. Всеки ден тичане,каране на колело,скачане на въже,много строга и стриктна ниско въглехидратна диета,изготвена от професионалист,отрицателе калориен прием и може да успееш и за по-малко от 1г. Но аз мисля че трябва да свалиш около 15-20,не 25
    С моя опит смея да кажа, че за отслабването 80% от всичкия ефект идва от гладуването.Упражненията са по-скоро за стягане и заздравяване.

Цитирай Първоначално написано от bebSs$
    иииии супер ама как?

a????????????????????????? da znam 4e s glad se postiga mnogo ama az prosto vi kazvam nqma efekt, gladuvame i pak sme debeli, mersi za meniqta ,. ama mi davaite nekvi suveti... a dokolkoto za tva dali iskam da se vurnq do anoreksiqta mn qsno 4e neiskam prosto 25 kg. sa grubo kazano az napisah 4e neiskam da suj pove4e ot 52 kg ajde
    Smile is my style!

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Имаше някаква диета 3 дена 5 килограма...

1. закуска- 100 гр. сирене
    2.втора закуска- чай
    3.обяд- 100гр. сирене и чай
    4. вечеря- 1 варено яйце

Не съм сигурна дали действа, но една приятелка я е правила и казва, че преди да я започне е говорила с лекар...
    Свалила е 3 килограма, не пет, но все пак е нещо. Не обещавам, че ще подейства, но все пак...

Цитирай Първоначално написано от Sintya
    Имаше някаква диета 3 дена 5 килограма...

1. закуска- 100 гр. сирене
    2.втора закуска- чай
    3.обяд- 100гр. сирене и чай
    4. вечеря- 1 варено яйце

Не съм сигурна дали действа, но една приятелка я е правила и казва, че преди да я започне е говорила с лекар...
    Свалила е 3 килограма, не пет, но все пак е нещо. Не обещавам, че ще подейства, но все пак...
    Именно-аз започнах с такава и карах 2 седмици-1 ден един килограм грубо казано,за тия 2 седмици ефектът беше 12 кила,като 1 върнах почти веднага.На обед 2 варени яйца,вечер някаква пържола със зеленчук,най-добре на тиган и да е пилешка,това,благодарение на което сваляш,е липсата на каквито и да било подрапвки,т.е. никаква сол!И внимателно,защото режимът е много тежък!

Имам голям стремеж към перфектното тяло даже такъв аватар си сложих е нищо. Благодаря ви за мненията, продължавайте така аз ще почна тази диета която ми я препоръча боци, благодаря хайде давайте мнения!!!
    Smile is my style!

ami 4estno kazano kato 4eta mneniata ti .kato gledam zaglavieto na temata... mai mai hi4 ne si veshta v neshtata ( nishto li4no)http://spidersport.com/weight-control.php ----> pro4eti tva

Edno momiche otslabna s 40 kilograma za 3 meseca....... sega e 40 kilograma ....prejvq si kup problemi i v momenta i na chovek ne prilicha ... cqlata prosmukana ... bqla.... tapiciran skelet ... ujs ....ne otslabwaite tolkova .... a v liceto prilicha veche na 30 godishna i poveche daje ..tia dieti ti uvrejdat tqloto i liceto za cql jiwot ... posle kolkoto i da qdesh ..i da se tupchesh s vitamini ne mojesh da se opravish ..
    A mejdudruguto ....qdeshe samo po 1 kiselo mlqko na den ....

е на 162 44 кг кое му е ненормалното...

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от -IcE-pRiNcesS-
    Хм , чесно да ти кажа имам почти същия проблем! Аз съм на 13 и съм висока 165, а тежа 60! Преди се бях вманиачила като теб заради момче и гладувах адски много но разбрах че това не е начина! Момчето не трябва да се впечатлява с външна красота а с вътрешна!! Трябва малко спорт , прави някви упражнения и се храни здравословно , но в никав случай не гладувай!!! Сега не мисля че изглежадм зле , защото ми е стегнато тялото! А и още нещо , килограмите не са определящи , защото има хора и тежкки и с леки кости!! Важно е как изглеждаш и как се чувстваш!!!
    мали на 13 пък си по висока и си повече кила от мене ш зема да се скрия некъде аз съм на 15 ще правя 16 и съм 160-165 най-много и тежа 50кила
    OnLy God CaN Judge Me !

Цитирай Първоначално написано от angel_whit_devil_suol
    Цитирай Първоначално написано от -IcE-pRiNcesS-
    Хм , чесно да ти кажа имам почти същия проблем! Аз съм на 13 и съм висока 165, а тежа 60! Преди се бях вманиачила като теб заради момче и гладувах адски много но разбрах че това не е начина! Момчето не трябва да се впечатлява с външна красота а с вътрешна!! Трябва малко спорт , прави някви упражнения и се храни здравословно , но в никав случай не гладувай!!! Сега не мисля че изглежадм зле , защото ми е стегнато тялото! А и още нещо , килограмите не са определящи , защото има хора и тежкки и с леки кости!! Важно е как изглеждаш и как се чувстваш!!!
    мали на 13 пък си по висока и си повече кила от мене ш зема да се скрия некъде аз съм на 15 ще правя 16 и съм 160-165 най-много и тежа 50кила

Глупост, аз трябва да се скрия толкова се срамувам от кг-мите си ;-(
    Smile is my style!

Molq vi pi6ete,pomognetew, kajete ne6to. V momenta gledam ftv i napravo
    Smile is my style!

prisadi si glisti ot oneq det mn qdat

Град
    гр. Пловдив
    Щом вуйчо ти е лекар, вземи съвет от него.Той със сигурност има специалисти диетолози и така нататък.Той е човека който може да ти помогне.Другото е много инат от твоя страна.Успех!
    The Nuts!

Мега фен Аватара на EarthShaker
    тука става дума за детски акъл... няма давам съвет на деца, които не знаят какво искат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си