- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Има ли някакъв начин да отслабна за околко 1 година 25 кг?
Здравейте, направо не отговарям за годините си , имам напредвит, че за 12 годишна съм много висока и прекалено дебела същност съм 67 кг. , имам нужда от промяна иначе лицето ми е хубаво не мисля , че ще ми отива такова тяло искам да отслабна поне 25 кг, и сега една информация:Преживах анорексия миналото лято за 4 месеца , бях 162 висока и тежах 44 кг, ехххх добре чебеше вуй1о (той е лекар) , ми кво отпуснах се малко , абе малко многои се стигна до това състояние, знам много за диетите и спорта , пробвам си ги но нещо , незнам защо не ми се получава въобще не мръдвам. Плисссс, помогнете ми
искам да впечетля едно момче
а пък и да докажа на семейството ми че мога, те не ми вярват имам подкрепа единствено от мама , благодаря ви предваритвелно
![]()
Smile is my style!
А сега всъщност колко си висока?Ако примерно си 1.70 не може да свалиш 25 кг защото ще станеш няква клечка-43 кила...
Ti sigurna li si che si si prevyzmognala bolestta i sega nqma shans pak da se razboleesh? Ne uspqh da razbera kakvo iskash da dokajesh na vashite... I ne mislq che edno momche e nujno da go vpechatlqvash s tqlo... Toi ako e istinski shte te oceni takava kakvato si - ti samata... a ne nqkoq koqto pravi neshta s koito edinstveno iska da go vpechatli... I zashto iskash da otslabnesh s 25 kg... za da stanesh pak 44 kg li? Momiche pogledni neshtata realno... I ako naistina maika ti te podkrepq v tova nachinanie... znachi i tq e maniachka na tema "da byda kato tezi po spisaniata" i si vyzpitana taka... Opitai se da poglednesh neshtata ot drugia im ygyl... Uspeh!
моят ген е уйасен та тя мама е кум 130 кг , глупости не е мания4ка за да изглежда по списанията, просто ме подкрепя в отслабването. и съм 168. е добре де не точно 25 кг, някаде там но неискам да съм повече от 52кг. искам да им докава че мога да отслабна(на нашите). и да определено съм я преодоляла болеста. Но искам да се оттърва от тея кг.
Smile is my style!
абе я отиди на лекар,4е нещо ме плашиш...
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
хахахаха
ооол направо ще експлодирам. Бях отслабнала по два начина с един и същ ефект (на скоро) значи 58 кг- вафлена диета(ядеш само вафли нищо друго) , 58кг- белтъчна диета (тази на доктор аткинс- само месни продукти и така нататък) , но изведнъж я спрях за 1-2 секунди опитах си малко шоколад защото
вече неиздържах и почнах да качвам веднага така стана и с вафлената диета, сега незнам дали да почна някоя, да не би случайно пак да ги кача кг-мите
![]()
нямам нужда от лекар, бе, ми не ми е приятно да ми се подиграват в даскало и да се чуствам неловко само като се погледна.![]()
Smile is my style!
Ако става въпрос дали е възможно-да, аз за 7 месеца свалих 34 и сега съм 1.85 83кг, но е друг въпрос дали при теб е уместно да се прави
иииии суперама как?
![]()
Smile is my style!
Трудна работа..но не невъзможна. Всеки ден тичане,каране на колело,скачане на въже,много строга и стриктна ниско въглехидратна диета,изготвена от професионалист,отрицателе калориен прием и може да успееш и за по-малко от 1г. Но аз мисля че трябва да свалиш около 15-20,не 25
значи когато си била болна от анорексия си тежала 44 килограма, а сега искаш пак да станеш токова ....ааааааааааахахааххахах ..поправете ме ако греша но 67-25=42 ...което даже е по малко от тогава когато си била анорексичка ....?!
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
С моя опит смея да кажа, че за отслабването 80% от всичкия ефект идва от гладуването.Упражненията са по-скоро за стягане и заздравяване.Първоначално написано от Master_88
Първоначално написано от bebSs$
a????????????????????????? da znam 4e s glad se postiga mnogo ama az prosto vi kazvam nqma efekt, gladuvame i pak sme debeli, mersi za meniqta ,. ama mi davaite nekvi suveti... a dokolkoto za tva dali iskam da se vurnq do anoreksiqta![]()
mn qsno 4e neiskam prosto 25 kg. sa grubo kazano
az napisah 4e neiskam da suj pove4e ot 52 kg
ajde
![]()
Smile is my style!
Имаше някаква диета 3 дена 5 килограма...
1. закуска- 100 гр. сирене
2.втора закуска- чай
3.обяд- 100гр. сирене и чай
4. вечеря- 1 варено яйце
Не съм сигурна дали действа, но една приятелка я е правила и казва, че преди да я започне е говорила с лекар...
Свалила е 3 килограма, не пет, но все пак е нещо. Не обещавам, че ще подейства, но все пак...
Именно-аз започнах с такава и карах 2 седмици-1 ден един килограм грубо казано,за тия 2 седмици ефектът беше 12 кила,като 1 върнах почти веднага.На обед 2 варени яйца,вечер някаква пържола със зеленчук,най-добре на тиган и да е пилешка,това,благодарение на което сваляш,е липсата на каквито и да било подрапвки,т.е. никаква сол!И внимателно,защото режимът е много тежък!Първоначално написано от Sintya
Имам голям стремеж към перфектното тяло даже такъв аватар си сложихе нищо. Благодаря ви за мненията, продължавайте така аз ще почна тази диета която ми я препоръча боци, благодаря
хайде давайте мнения!!!
Smile is my style!
ami 4estno kazano kato 4eta mneniata ti .kato gledam zaglavieto na temata... mai mai hi4 ne si veshta v neshtata ( nishto li4no)http://spidersport.com/weight-control.php ----> pro4eti tva
Edno momiche otslabna s 40 kilograma za 3 meseca....... sega e 40 kilograma ....prejvq si kup problemi i v momenta i na chovek ne prilicha ... cqlata prosmukana ... bqla.... tapiciran skelet ... ujs ....ne otslabwaite tolkova .... a v liceto prilicha veche na 30 godishna i poveche daje ..tia dieti ti uvrejdat tqloto i liceto za cql jiwot ... posle kolkoto i da qdesh ..i da se tupchesh s vitamini ne mojesh da se opravish ..
A mejdudruguto ....qdeshe samo po 1 kiselo mlqko na den ....
е на 162 44 кг кое му е ненормалното...
мали на 13 пък си по висока и си повече кила от мене ш зема да се скрия некъдеПървоначално написано от -IcE-pRiNcesS-
аз съм на 15 ще правя 16 и съм 160-165 най-много и тежа 50кила
OnLy God CaN Judge Me !
Първоначално написано от angel_whit_devil_suol
Глупост, аз трябва да се скрия толкова се срамувам от кг-мите си ;-(
Smile is my style!
Molq vi pi6ete,pomognetew, kajete ne6to. V momenta gledam ftv i napravo
![]()
![]()
![]()
Smile is my style!
Щом вуйчо ти е лекар, вземи съвет от него.Той със сигурност има специалисти диетолози и така нататък.Той е човека който може да ти помогне.Другото е много инат от твоя страна.Успех!
♠ The Nuts! ♥
тука става дума за детски акъл... няма давам съвет на деца, които не знаят какво искат