.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    Аз предлагам да говориш с маика ти и да те заведе на диетолог.Ти с в таква възраст че неможевш да спазваш диети които ти препоръчват по тв или по списания.Аз ходих и сам мн доволна.

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    глад му е майката ...

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

eii ako nqkoi znae da mi kaje kvo e stanalo pls!!! zna4i az sъм otslabnala s 2-3 kg ama kulkite sa mi po 6iroki i po zaobleni ot ogledalto v wc-to aham!!! pls ko e stranalko s men, de i kazvaite nmekvi efikasni dieti haide , raz4itam na sebe si da prevuzmogna tezi izli6ni kg. Not ova 6te stane samo ako mi kajete ne6to po-vupriosa , ne6to koeto da mi pomogne po-nqkakyv na4in i duvkite motiffffff deistvat, cql dsen ne mi be6e gadno na stomaha,vsqka6 bqh izqla 3 porcioi spageti i vob6t ne izpitvbah glad :P :P :P
    Smile is my style!

44 кг и 1,62 висока и си била болна..
    не знам,ама на мене тва ми се струва много
    всмисълл ....била си слаба,ама
    чак до болестно състояние..не знам :/

Мега фен Аватара на EarthShaker
    дъвките мотив действат ! размекват се и стават за дъвчене... и на такива глупави парчета като тебе дето не се замислят как може дъвката да им притъпи глада самосъзнанието действа...
    темата като цяло е супер глупава, авторката няма да коментирам повече

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Имаш ли желание - има и начин
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Повече от фен Аватара на snow__queen
    Град
    Между Рая и Ада
    Аз отслабнах за една година 26 килограма....Само,че става с много силна воля,много желание и спорт.И най-важното търпение!
    *ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!

Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    дъвките мотив действат ! размекват се и стават за дъвчене... и на такива глупави парчета като тебе дето не се замислят как може дъвката да им притъпи глада самосъзнанието действа...
    темата като цяло е супер глупава, авторката няма да коментирам повече
    skupa, skup[a prosto nemam dumi. az sam si umna a nema kat men, are da ne se hvala, 4e pak 6e imam problemi, no znai 4e tozi koito obijda zavijda!!! i temata ne e glupava, pusni ti nekva, ma oyy i da te viim, bojeeeeeeee
    Smile is my style!

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    bebSs$ Убий глупака с мълчание вместо такива реплики да казваш
    Сега по темата ми ходи на фитнеш сигурен съм че ще свалиш бая килограми там
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Благодаря за всички мнения. Аз открих нещо, което незнам до каква степен е ново или стар метод за отслабване, но днес както и вчера с гладуване през целия ден свалих 3 кг вече съм 63 кг. . Ще продължавам все така. Свикнах вече, но първоначално ме болеше главата и ми се спеше от изнемощялост. Моите приятелки ме подкрепят, което ме кара да се чуствам чудесно.
    Smile is my style!

Град
    Между Рая и Ада
    Е,нормално е,като не ядеш нищо да сваляш килограми,като не поглъщаш нищ стомаха взима от мазнините ти,но после като почнеш да ядеш,всичко ще ти се залепи,нооооооооо изборът си е твой

Мега фен Аватара на EarthShaker
    ей ей ей НЕ СИ ГЛУПАВА ХИЧ... това с 3те килограма... МЕ РАЗЦЕПИ !!! има гугъл... прочети колко е вреден пълния глад... прочети колко е полезен спорта... прочети как е нормално първоначално да изхвърлиш течностите... това, което си свалила не е никва мазнина... отивай в парка да тичаш и не ми са обяснявай тука... ви имам самочувствието

Цитирай Първоначално написано от bebSs$
    Благодаря за всички мнения. Аз открих нещо, което незнам до каква степен е ново или стар метод за отслабване, но днес както и вчера с гладуване през целия ден свалих 3 кг вече съм 63 кг. . Ще продължавам все така. Свикнах вече, но първоначално ме болеше главата и ми се спеше от изнемощялост. Моите приятелки ме подкрепят, което ме кара да се чуствам чудесно.
    Абе момиче ти добре ли си?! Недей да гладуваш!!!1.Че като започнеш да се храниш АБСОЛЮТНО ВСИЧКО ще ти се лепи (или мислиш вече да не ядеш ) и 2.С това гладуване като нищо пак ще се разболееш от анорексия!!!По добре се спри с това гладуване!!!По добре си изгради един НОРМАЛЕН режим на хранене и не стой по цял ден пред РС-то а се движи!!!...Аз също бях леко пълничка,но с подходящ режим вече съм доста по добре (е има там още 2-3 кг. дет ми пречат,но и тях ще загубя) А ето го и моя режим:
    8ч.-закуска
    11ч.-междинна закуска
    16ч.-ибяд
    19ч.-вечеря

Ядеш по 400гр. на всяко хранене и се стремиш да не получаваш по повече от 1200 калорий на ден Пий много течности (без газирано)!!!20 мин. преди или след ядене пиеш вода(или някакъв сок),но не и по време на храненето защото така ти се разширява стомаха!!!По няколко пъти в седмицата ходи на фитнес или прави упражнения удома (преси,клекова,упражнения за бедрата и т.н.) И ако можеш 1-2 пъти в месеца прави интензивни разходки (поне по 3-4 часа) Гарантирам ти,че бързо се забелязва ефекта от всичко това Аз нямам много свободно време и не ходя на фитнес,но правя упражнения от време на време и всяка седмица с приятели по 4-5 часа разходки От почти месец съм с този режим и вече съм смъкнала 4кг. Знам,че не е много но поне не гладувам,постоянно имам енергия,а и не е толкова трудно
    Айде дано съм помогнала!!!УСПЕХ!!! и СПРИ с това ТЪПО гладуване!!!

Хъх момиче ( авторката ) ти май си наясно как да свалиш кила , но не и по начина който трябва! Първо щом си толкова малка ( в смисъл тепърва започваш пубертета ) има още да се развиваш и теглото ще ти се променя искаш не искаш. Не може да си 1 и 70 и да искаш да бъдеш 40 кила. Особено ако имаш бюст! Но както и да е. теб те интересува отслабването , затова ...

Напълно е възможно да свалиш 25 килограма за една година , но ако много бързаш ще ги върнеш. Първо метаболизма ще свикне с глада и когато хапнеш нещо - бам на дупето. Затова си направи режим и го спазвай , като не очаквай моментални резултати , защото в твоя случай - това , което сваляш е вода.

Ако организма ти има нужда от 1400 калории на ден , ти гледай да приемаш по 1200 примерно. ВСЕКИ ден и не по-малко от толкова. За да си се храниш нормално и да не чувсваш глад ( при теб май няма такъв , но както и да е ) си хапвай полезни нещица , които засищат и не са мазни и прочие. Не яж много хляб , шоколад , мазни меса и храни и така.

Докато тече този процес спортувай. Скайчай на въже , тичай , прави упражнения ... каквото ти хрумне. Не приемай разни хапчета за повръщане , дъвки и прочие! Ти си млада и те не ти трябват. Спорт и диета и след година ( че и по-малко ) ще си едно хубаво момиче , със здрав организъм и перфектно тяло!
    I'm dancing in the room as if I was in the woods with you, No need for anything but music ...
    Music's the reason why I know time still exists ...

Аз имам колело вкъщи, карам го по 10 мин. на ден, всеки ден се разхождам: ако не по 3-4 часа с приетели, то до училище за 20 мин. и обратно също по толкова. Вече заради прочетеното не гладувам. Да наистина всичко се лепи пак качих кг . Сега съм 66. кг., мисля да усиля заниманията си със спорта по 2-3 часа, направо на всичко съм готова(без анорексията, защото съм я изтърпяла веднъж у едвам-едвам се оттървах от смъртта - наистина болезнена тем ) за перфектното тяло на непосилови упражнения, диети, кажете ако вие сте на някоя диета, заинтригуваща, наистина ще съм ви благодарна
    Smile is my style!

Град
    Между Рая и Ада
    Хм според мен 10 мин колело не са достатъчни Аз лично,както споменах свалих вече дори повече от 30 кг за една година....Но с много спорт и със сменяне на хранителния режим,защото като дълго прилагаш един тялото свиква и спираш да сваляш

Цитирай Първоначално написано от snow__queen
    Хм според мен 10 мин колело не са достатъчни Аз лично,както споменах свалих вече дори повече от 30 кг за една година....Но с много спорт и със сменяне на хранителния режим,защото като дълго прилагаш един тялото свиква и спираш да сваляш
    Да съгласна съм , че трябва да се сменят диетите. Също така ако си решила , че вече си отслабнала достатъчно , не започвай рязко с много храна , а постепенно се захранвай

За спорта: скачай по 20-тина минути на въже всеки ден - много е ефикасно. Увеличи и тренировките с колелото. Тичай ако имаш възможност къде

За диетите не мога да ти помогна много , но все пак знам няколко , ако искаш потърси инфо за тях ( бих ти дала направо линкове , но форума не дава да поствам адреси )

Та такааа : ето ти няколко нещица

Точкова диета
    Високо-мазнинна ниско-въглехидратна диета
    Разделно хранене
    Лунна диета ( нея можеш да я правиш и докато си на друга , защото тя е един път на седмица )
    Японско чудо

Надявам се да съм помогнала поне малко

А иначе за диетите може да потърсиш на : хттп://форум.бг-мамма.цом ( написано на английски - раздел КРАСИВА МАМА )
    I'm dancing in the room as if I was in the woods with you, No need for anything but music ...
    Music's the reason why I know time still exists ...

Град
    Между Рая и Ада
    Така,понеже аз обясних как съм ги свалила на едно момиче на лично съобщение,направо го копирам,тъй каот не ми се пише наново А аз съм доволна,че освен всичко успях да задържа теглолото си,след като спрях диетите.Засега няма да ви прилагам снимков материал на мен преди и сега хахаха да не ви стресна Ето го и писмото,извинявайте,че е на латиница,но нямах възможност да пиша на кирилица тогава
    Znachi,az imah eidn period,v koito zaminah za USA i tam ot hrana ot kvo li ne i ka4ih 16 kg za 10meseca,posle se vurnah oba4e prili4ah na i az nz na kakvo.....i reshih,che trqbva da napravq neshto.Poneje mnogo obicham sladko i nai-ve4e shokolad reshih da zapo4na s shokoladova dieta.Qdqh po 3 naturalni shokolada na den i nishto drugo....taka 4 dni,az ne go praveh tolkova,za da otslabna,kolkoto,za da se otvratq ot sladko.I naistina,taka i stana.Na purviq den izqdoh 3 shokolada na vtoriq ve4e tri mi bqha mn na tretiq jaduvah za neshto soleni4ko,a na 4tiq ve4eeeee ne iskah i da vijdam shokolad.Principno,tazi dieta e opisana da se pravi 7 dni,no spored men pove4e ot 4 ne e polezna.I horata reagirat au ot shokolad se debelee kakva e tazi dieta,no ne e taka,zashtoto shokoladut,kogato qdesh samo engo,toi samo zablujdava mozuka ti,che se hranish,a se razgrajda za ne pove4e ot 2 4asa v organizma ti.I taka sled shokoladovata dieta zapo4nah da qm sutrin za zapo4vane na denq,chasha chai,polovin greipfrut (pomaga za razgrajdaneto na mazninite) i filiika 4eren hlqb s maslo.Posle kum 10 4asa qbulka ili nqkakuv plod nezavisimo kakuv (samo ne banani) Posle za obqd kum 12:30 golqma porciq salata i zaduljitelno nqkakvo meso (riba ili pileshko ) salatata se podprqva s limon i ne i se slaga sol.... Posle kum 4 nqkakuv plod otnovo i ve4er ili samo salata ili edna kofichka kiselo mlqko....predi lqgane 1 4as predi lqgane zaduljitelno dve lui4ki kiselo mlqko Su4etavah go sus sport sutrin i ve4er(ne moga da ti kaja kakuv sport,zashtoto nz kakvi sa ti fizi4eskite vuzmojnosti).... Zaduljitelno e da piesh mnogo te4nosti 4aiove bez zahar vodaaaa razni takiva Posle tqloto mi svikna s toq rejim na hranene i ve4e ne svalqh,zatova zapo4nah da qm samo tri puti na den sutrin obed i ve4er bez da qm mejdu hraneniqta,kato ogladnqvah mejdu hraneniqta pieh voda s kakao hahaha kolkoto i smeshno da zvu4i iiiii sutrin prqsno mlqko s miusli na obqd kakvoto e gotvila mama,s po-malko hlqb,a ve4er ili salata ili kiselo mlqko

br. misi za dulogoto pisumce 6i proam
    Smile is my style!

ei hora ve4e sam 55 kg po4ti postigam celta si i imam stimul ve4iii (inkov) ariii : bb
    Smile is my style!

Град
    in your sweet dreams
    поне си написала че си 12 годишна пикла ... аз сега съм 162 и тежа 44 кг пък не съм анорексичка ?! а на теб явно организма ти е такъв и ако прекалиш с отслабването може пак да преживееш анорексия (не го пожелавам на никого) с глад нищо не се постига щото после като видиш че имаш хубава фигура ще започнеш да си ядеш без да се притесняваш иии ... абе най добре си е да спортуваш
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Добре де-има диетолози-защо си мъчиш организма със съмнителни диети,още повече след като си боледувала от анорексия.Като бях на 15 тежах 65 килограма,а съм висока 168см,сега съм на 20 и не надхвърлям 53 килограма-за целта не правя нищо специално.Мисълта ми е ,че ти тепърва навлизаш в пубертета и тялото ти ще се изменя само с течение на времето. Още повече-рязкото отслабване води до стрии,които хич не са лицеприятни-и ако не искаш пак да си навлечеш анорексия или недай си боже-булимия,по-добре се съветвай с лекар( диетолог).Няма нищо по-лошо от това сам да си прецакаш организма от болна амбиция,съчетана с незнание.
    Спрете Земята,искам да сляза...

Цитирай Първоначално написано от Taste the rainbow
    44 кг и 1,62 висока и си била болна..
    не знам,ама на мене тва ми се струва много
    всмисълл ....била си слаба,ама
    чак до болестно състояние..не знам :/
    отслабването е отпечатък от анорексита. Първо в мисленето ти се заражда идеа да си слаби т.н не ядеш и даже се мразиш-това е анорексията!!! то е психическо заболяване,може да си 60 и пак да си болен!!! а отслабването е следствие от анорексията!!
    Let the sunshine
    Let the sunshine in
    The sunshine in

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    ei hora ve4e sam 55 kg po4ti postigam celta si i imam stimul ve4iii (inkov) ariii : bb
    И за 2 седмици свали 11 килограма!? Ти знаеш ли колко е вредно това?
    Аз съм свалила 5 за 1 месец точно и пак трябваше да е по-малко. Иначе сестра ми отслабна с 25 кг за около година и нещо като не ядеше месо, хляб и сладко. Всеха да й се чупят ноктите и да й пада косата.
    1 приятелка свали над 30 кг, но тя просто мина на фотосинтеза-зеленчуци и извара предимно яде.
    Повече от 1 кг седмично не трябва да сваляш. В никакъв случай!

Град
    Where streets have no name

Re: Има ли някакъв начин да отслабна за околко 1 година 25 к

Здравейте, направо не отговарям за годините си , имам напредвит, че за 12 годишна съм много висока и прекалено дебела същност съм 67 кг. , имам нужда от промяна иначе лицето ми е хубаво не мисля , че ще ми отива такова тяло искам да отслабна поне 25 кг, и сега една информация:Преживах анорексия миналото лято за 4 месеца , бях 162 висока и тежах 44 кг, ехххх добре чебеше вуй1о (той е лекар) , ми кво отпуснах се малко , абе малко много и се стигна до това състояние, знам много за диетите и спорта , пробвам си ги но нещо , незнам защо не ми се получава въобще не мръдвам. Плисссс, помогнете ми искам да впечетля едно момче а пък и да докажа на семейството ми че мога, те не ми вярват имам подкрепа единствено от мама , благодаря ви предваритвелно
    Леле,тфа е мн тъжно. Аз съм 1.60 и тежа 50 кила ъм,имам тънки ръце адцки плосък корем ама задникът ми е убиец,зависи от структурата ти. Ако си към 1.70 би трябвало да станеш към 55-60 кила,ама 25 ... Аз отслабвам като спортувам и ям по-малко. Не обичам сладки и хляб така,че нямам особени проблеми с ограниченията,но ако обичаш може например един път в седмицата да си позволяваш сладичко. Но спорта му е майката. Четири часа на седмица танцувам народни танци и три си размахвам тенис топчета,не ти трябвеат мизерни диети и тем подобни,моят принцип е такъв-ако кусаш една хапка от тортата ти си я опитала,следващата ще е същата,така че...няма нужда да изяждаш цялата. Надявам се ме разбираш. Успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си