- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Спестиавали ли сте ?
Спестиавали ли сте ниакога кинти??Ако да колко наи-много![]()
![]()
mi kum 600lv...ma togava ba4kah i be6e lesno da gi spestqvam.......no za smetka na tva za edin mig mi pisna da spestqvam i zaminaha...
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Апф....наумя си да си купя нещо
Не ям две седмици,след това виждам нещо супер яко в
някой магазин,купувам си го и няма и спомен от парите вече :P
винаги става така ... просто не мога да спестявам
Опитвала съм, но няма много смисълСпестя ги и след това ги похарча за някаква глупост...
![]()
>>> House Music <<<
мии 260 кинта ама с мнооого зорся пак се уптвам да спестявам ама нещо не тръгва събирам 1,2 седмици и след тва ги давам за няк'ва глупост
![]()
Понеже не се целя в големи покупки, пестя 2-3 седмици, събирам да кажем 20-30 лева и си купувам така през няколко седмици различни неща![]()
Секс в Хаити, френски кибрити
Ми най-дългото ми спестяване е за телефона ми-300 и няколко лева.Ина1е сега не мога да спестявам,когато имам пари трябва да си купя нещо.Или пък събера 30-40 лева за някоя дрешка или някакъв ,,парцал".![]()
![]()
О, не мога да спестявам, защото няма от къде.
Ако примерно наще ми дадат 100 лв за някакъв повод /РД/ си чакам стипендиите да се съберат повече пари и после си купувам нужното.
Иначе днес спестих 1 лв за боя![]()
![]()
![]()
Като бях малък спестявах пари от бабите и дядовците и от подаръци от време на време... не са ми трябвали за нищо тогава. Спестих 600 лв. (за няколко години) и си взех GSM с тях. Още съм с тоя GSM, вече е малко стар ама пак ме кефи.
2 leva i 15 stotinki !!! MN SE GORDEQQ BRAT4EEE![]()
oFF az spestqvam ot 5 god i za sa sum subrla cqloto tva sustoqnieee lele samo kato se zamislq 6e moga da si kupq ebatiq qkata vafla !!!Ei za tva govoriqq
Работех и 1200 лева.![]()
Като бях по-малка спестявах, сега не мога. Най-много се събират като ми дадат стипендията и месечните на един път, което ми напомня, че пак нямам пари :[
В момента имам около 500 спестени. Харча ги постепенно и много бавно. Просто използвам парите за седмицата, а и от тях ми остават, така че трупам, трупам...![]()
da 270 lv za kecove![]()
Ami az si rabotq i imaм доста спестени и сега част от тях ги влагам за екскурзия до Испания![]()
Да спестявам постоянно защото за мен това е удоволствие.Рекорда ми е 8 стотака![]()
ми 150 за първия ми скейт , после 220 за сноуборд , 140 за кецове , 130 пак за кецове и отделно там най-многото 300 лева за яке за сноуборда и дъска за скейт-а и тва беше общо 930 лева
Най-много съм спестявала 110 парички за да си купя едни сиви лещи... Не съжалявам
Ми аз преди спестявах...сега не мога, спестя си малко и ги похарча, просто не става!!! :P
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
Оу, разбира се. Като ми останат от даскало пари или като ми дадат.. Даже в момента имам скътани около 230 лева, които с течение на времето ще намаляват значително..
You are broken, I can fix you...
Рекордът ми е 500 лв. ,в 5ти клас,без да бачкам>Така и не разбрах къде отидоха после.А сега нямам нерви да пестя кой знае колко.![]()