- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Спестиавали ли сте ?
Мен рекорда ми е 800 и нещо. Някъде 5 клас бях и после си взех gsm за 300, след няколко години фотоапарат за 400 и миналото лято като се отпуснах и се стопиха на около 50, ама успях да ги направя на 250 покрай нова година и сега спестявам усърдно за нов телефон![]()
Да, в МОМЕнта са 180лв близо.![]()
Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..
между другото аз спрях да спестявам откато си намерих приятелка .. просто не ми се отдава възможност![]()
Като бях малка(на около 8-9)си събрах 600 лева и си купих пиано,на което в момента никой не свири,просто си седи в стаята ми.
Иначе аз в училище не ям общо взето,събирам си пари и си купувам дрехи,обувки и т.н.За месец примерно по 70-80 лева и послe айде за 2 часа отиват.![]()
Ами аз си спестявам, ама все се налага да давам, а като разваля 50лв и за няма и 2 дена се изхарчват. За ядене много пари давам, по 3 -4 лв на ден и трудно се пестят.
Първата голяма сума която спестих я дадох за книжка кат А,Б. След това смятах мотор да взимам ама се случи ,че кола си спечелих като доплатих от мен![]()
След нова година 800лв бях събрал и ги изхарчих за седмица. гсм, дрехи, за колата данъци гуми и другото за бензин ,че се возим по дискотеки и барове![]()
ROCK will save the world
Леле как сте ги спестявали тея пари?Аз едва до 10лв да ги докарам ...
Иначе най-много съм спестявала от закуски за 1 месец - 15-20 лева някъде
Стопиха се за 30 минутки в супермаркета
Не мога да спестявам ... Дават ми пари - давам ги за ядене. Няма как ... просто обичам да ям
![]()
![]()
ne spestqvam..ne moga![]()
dori i 2 stotinki da imam pak shte gi izharcha..
losho e znam..ama
[!]..гЛеДаМ НеБеТо-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЛуНаТа-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЗеМяТа-ВиЖдАм тЕб..Е дА Ти ЕбА мАйКаТа..МрЪдНи мАлКу..[!]
Ми..не мога да пестя просто..страшно трудно ми е но е имало и такива случай сабирала сам по 20 лв. максимум!!!
да и с гордост мога да кажа, че допреди две години бях спестила до 400лв.но после кат си купих gsm бързо се стопиха... за съжаление... ама сега пак пестя...
Тъжно е, когато някой си отива,
тежко е, когато си останал сам
и в един залисан ден разбираш,
че не си дете, а вече си голям...
Преди спестих около 500лв, когато бях по-сериозна. И сега си спестявам, но не са толкова мн![]()
Some things are better left unsaid!
750, ама веднага щом стаха толкова си отидоха![]()
но като работиш, спестяването не е толкова трудно![]()
my wife - Ford Probe GT 2.5 V6 KLDE
Колкото и да спестявам всичко си отива![]()
200 лв![]()
ми аз винаги иам спестеня няква сума и са нз точно колко са ми били най-много ама около 300 са иам едни 70
Когато бях по-малко редовно,но не знам колко
380лв
Да,по 400 Евро на месец..но в началото на другия "Мангото" ми ги взима![]()
Като гледам всички по колко сте спестявали, ме хваща срамНай-много съм спестявала около 15 лева от закуски за 3 месеца
По принцип мога и за по-малко от месец, ама все пак магазина на хранителни стоки всеки ден ме примамва и те отиват парите ми
А тези 15 лева ги изхарчих за молив за очи (който преди няколко дена изгубих
![]()
) и... храна
![]()