- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "Кучка съм, и к'фооо?!" -> мнения.
абее... аз чалгата я мразя заради това й свойство - промиване на мозъци... и ся голям процент от слушателите стават безмозъчни зомбита... щото подражават... а подражанието не води до никъде... не, води - до избиване на комплекси! Понякога се чудя що поех по тоя път - на различието, на странното... деам, може да е за добро... ама поне не съм "оня пич" с цаки като щори... или ония тип "муха"... и тия кифлички, дето се правят на голяма раота... са ми смешни... живеят в някъв измислен свят, в който са защитени от мама и тате... и се реят в облаците... жалко, че няма кой да ги прасне по челоот, че да слязат на земята!![]()
abe da ne ti puka,te se izlagat,a ne ti![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Тея само за бъзици ставатВсъщност проблема не са те,а хората които това държание ги кефи(а ако нямаше кой да харесва кифли,те нямаше да се правят на такива)или по-скоро факта,че понякога това се оказват хора от които не си го очаквал
![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
Тея само за бъзици ставатВсъщност проблема не са те,а хората които това държание ги кефи(а ако нямаше кой да харесва кифли,те нямаше да се правят на такива)или по-скоро факта,че понякога това се оказват хора от които не си го очаквал
![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
ha nap1ln os1glasna s1m s tova koeto si napisala otnosno temata i az mn sa draznq kat po4nat t1i p1k te se nqkvi m1r6i ( n6 li4no just mnenie) mn malko sa xorata koito sami re6avat kakvi 6te sa za6toto pove4eto podrajavat na nqkoinqkoi si mislqt 4e kat sa narekat ky4ki ili kyrvi 6a stanet edva li ne ot VIP " mackite"
![]()
<Pr@vQ k@kV0t0 tRqBv@ p1k d@ $t@v@ k@kv0t0 6t3>
Да умират!!!
На мен ми звучи много...тъпо и детско
деца, които не осъзнават истинското значение на думата и се опитват да бъдат център на внимание ... , както и създателят на тази тема ...
правилно!
ужасно се дразня от такива лиготии.
ДЕтска работа![]()
Руса кукличка
изтъркано .. глупаво.. МАЛОУМНО дори
мислех че му мина модата на тва .. но явно НЕпосещаването ми на тия сайтове ме е довело да бъда доста неинформирана .. оуу ай ем соу сад![]()
бе кухи лейки .. дреме ми кой кво си пише по профилите
в някои случаи дори са изолирани и лишени от внимание момиченца които парадират из нета с фотошопираните си снимчици![]()
кучкъ съм и кфоо .. курвъ съм и квоо .. кучкъ съм мъ не твоята ..
епаааааааа .... евалата![]()
бахти![]()
.!.
+1 За ТеМаТа
... Но аз имам друг въпрос защо когато примерно две момичета се заядат винаги се обиждат на Ку**а. Едната казва "Шо Ма Ку**о" .... а другата " Ше ми викаш Ку**а когато ме видиш с майкати на магистралата" .... и айдеее боя се почва.... Та въпроса ми е тва модерно ли е в днешно време или какво...? Вече като ти кажат Ку**а комлимент ли е ..?![]()
![]()
![]()
Tц ей комплекс ... Какъв ти е проблема ... ? Всеки има право да си има свое СОБСТВЕНО мнение за себе си ... , да си пише каквото иска на профила .... Коя си ти, че да казваш коя е кучка и коя не ... ? Това , че някой ти е сринал самочувствието до земята не значи , че другите са ти виновни ... И к'фо като са кучки .... ти к'фо ше промениш ... ще си превъзпиташ или пък ще Делнеш всички профили на които пише " кучка съм и к'фо от т'фа ? " пф избивай си комплексите някъде другаде , защото си смешна с тия тъпи теми ...
и какво прави тая тема в тоя раздел ...
защо пък трябва да има комплекси за да пусне темата еПървоначално написано от beachy_bunny
![]()
.!.
Какво пишат малки,инфантилно хилещи се и неосъзнати момиченца изобщо не ми влиза в работата...имам по важни неща,за който да мисля от това колко е пропаднала младежта.Всичко е ситуациативно.
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
paru 4aba 4iba papa 4a 4iba
i priqtelite prawqt snimki
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
само като видя нещо такова от сорта на "кучка съм и кфоо" и ми става ясно какво е момичето. Или като ми копират някой житейски мисли и си слагат на профила да се прават на мн умни
....vse edno mi chetesh mislite..naskoto go bqh prochela v skype na edna syuchenichka i naistina mi idvashe da stovarq nqkoi televizor na glavata i....mnogo me nervqt podobni izrazi,zashtoto samite ,,pichki,, ne razbirat kakvo kazvat i zashto go kazvat!![]()
![]()
![]()
eми незнам .. къф и е проблема ... всеки може да си пише каквото иска ... всеки има мнение за себе си ... друг е въпроса , че на тия които си го пишат това им е в малко повече самочувствието ... , но това е друга тема ... Всеки сам избира , начина по който да живее живота си ...Първоначално написано от woshata
не, нее, те го осъзнават, но неправилно... най-често го пишат, защото е модерно и ше намерят повече заблудени загорели гардероби и ще ги обичат завинаги (завинаги=1 седмица... пример: аз имам ше прая контролно завинаги, "Батман другата седмица" и т.н.) както и да е... аа, а тая тема е точно за да се разбере кой си избива комплексите и кой гледа тъпо, когато чете в какво се е превърнал... и не може да повярва, че някой говори лошо за него, щото е свикнал мама и тате да го пазят и да му казват "аййй, превъзходната ми... кучка?!"
![]()
vqrno e che tezi momicheta ne stavat za nihsto drugo osven za seks za edna vecher . (vse pak chovek ima nujda nqkoi pat ot takova neshto)![]()
"Кучка съм и кфо?! "
"Незнам? Кфо ?!"
"Ми търся си батко от типа - 'дебна да ебна' КФО!!..."
Последно го видях това с продължение "Ми яко тъпа си и к'фо ?!"![]()
Най-ми е смешно като видя някое 13-14 годишно момиченце с ник "Кучка съм и к'фо", "Разбивачка на сърца", "Кучко спъ с мъжа ти" и всякакви такива дебилни простотии![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Точно пък от пудели?Първоначално написано от sapphirr
Опасни са, но чак до там да се стига . . . както и да е.
Какво като са курви? Пречат ли ви? Ако да се преместете на друга планета!
Трябва да има от всичко по-малко, но курвите, се умножават въпроса е: ,,Как?''![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...