.
Отговор в тема
Страница 11 от 12 ПървиПърви ... 789101112 ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 289
    Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    абее... аз чалгата я мразя заради това й свойство - промиване на мозъци... и ся голям процент от слушателите стават безмозъчни зомбита... щото подражават... а подражанието не води до никъде... не, води - до избиване на комплекси! Понякога се чудя що поех по тоя път - на различието, на странното... деам, може да е за добро... ама поне не съм "оня пич" с цаки като щори... или ония тип "муха"... и тия кифлички, дето се правят на голяма раота... са ми смешни... живеят в някъв измислен свят, в който са защитени от мама и тате... и се реят в облаците... жалко, че няма кой да ги прасне по челоот, че да слязат на земята!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    abe da ne ti puka,te se izlagat,a ne ti
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Голям фен
    Тея само за бъзици стават Всъщност проблема не са те,а хората които това държание ги кефи(а ако нямаше кой да харесва кифли,те нямаше да се правят на такива)или по-скоро факта,че понякога това се оказват хора от които не си го очаквал
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

Голям фен
    Тея само за бъзици стават Всъщност проблема не са те,а хората които това държание ги кефи(а ако нямаше кой да харесва кифли,те нямаше да се правят на такива)или по-скоро факта,че понякога това се оказват хора от които не си го очаквал
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

ha nap1ln os1glasna s1m s tova koeto si napisala otnosno temata i az mn sa draznq kat po4nat t1i p1k te se nqkvi m1r6i ( n6 li4no just mnenie) mn malko sa xorata koito sami re6avat kakvi 6te sa za6toto pove4eto podrajavat na nqkoi nqkoi si mislqt 4e kat sa narekat ky4ki ili kyrvi 6a stanet edva li ne ot VIP " mackite"
    <Pr@vQ k@kV0t0 tRqBv@ p1k d@ $t@v@ k@kv0t0 6t3>

Да умират!!!

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    На мен ми звучи много...тъпо и детско

деца, които не осъзнават истинското значение на думата и се опитват да бъдат център на внимание ... , както и създателят на тази тема ...
    МетЪл и Хардкор ТехНо му е майката !

http://vbox7.com/play:4af5af29 - поздравче

Голям фен Аватара на Black_Fyed_Peas
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от LovePoisoned
    Цитирай Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
    Браво ! Промени света с мнението си !

И все пак не искам да меня ничие мнение.

Град
    Велико Търново
    правилно!
    ужасно се дразня от такива лиготии.
    ДЕтска работа
    Руса кукличка

Град
    Непостоянно
    изтъркано .. глупаво.. МАЛОУМНО дори
    мислех че му мина модата на тва .. но явно НЕпосещаването ми на тия сайтове ме е довело да бъда доста неинформирана .. оуу ай ем соу сад
    бе кухи лейки .. дреме ми кой кво си пише по профилите
    в някои случаи дори са изолирани и лишени от внимание момиченца които парадират из нета с фотошопираните си снимчици
    кучкъ съм и кфоо .. курвъ съм и квоо .. кучкъ съм мъ не твоята ..
    епаааааааа .... евалата
    бахти
    .!.

+1 За ТеМаТа

... Но аз имам друг въпрос защо когато примерно две момичета се заядат винаги се обиждат на Ку**а. Едната казва "Шо Ма Ку**о" .... а другата " Ше ми викаш Ку**а когато ме видиш с майкати на магистралата" .... и айдеее боя се почва.... Та въпроса ми е тва модерно ли е в днешно време или какво...? Вече като ти кажат Ку**а комлимент ли е ..?

Голям фен
    Tц ей комплекс ... Какъв ти е проблема ... ? Всеки има право да си има свое СОБСТВЕНО мнение за себе си ... , да си пише каквото иска на профила .... Коя си ти, че да казваш коя е кучка и коя не ... ? Това , че някой ти е сринал самочувствието до земята не значи , че другите са ти виновни ... И к'фо като са кучки .... ти к'фо ше промениш ... ще си превъзпиташ или пък ще Делнеш всички профили на които пише " кучка съм и к'фо от т'фа ? " пф избивай си комплексите някъде другаде , защото си смешна с тия тъпи теми ...
    и какво прави тая тема в тоя раздел ...

Град
    Непостоянно
    Цитирай Първоначално написано от beachy_bunny
    Tц ей комплекс ... Какъв ти е проблема ... ? Всеки има право да си има свое СОБСТВЕНО мнение за себе си ... , да си пише каквото иска на профила .... Коя си ти, че да казваш коя е кучка и коя не ... ? Това , че някой ти е сринал самочувствието до земята не значи , че другите са ти виновни ... И к'фо като са кучки .... ти к'фо ше промениш ... ще си превъзпиташ или пък ще Делнеш всички профили на които пише " кучка съм и к'фо от т'фа ? " пф избивай си комплексите някъде другаде , защото си смешна с тия тъпи теми ...
    защо пък трябва да има комплекси за да пусне темата е
    .!.

Супер фен Аватара на bEbsI
    Какво пишат малки,инфантилно хилещи се и неосъзнати момиченца изобщо не ми влиза в работата...имам по важни неща,за който да мисля от това колко е пропаднала младежта.Всичко е ситуациативно.
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Град
    Go Skate Day ! ! !
    paru 4aba 4iba papa 4a 4iba
    i priqtelite prawqt snimki
    www.skatepark.bg

I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !

Голям фен
    само като видя нещо такова от сорта на "кучка съм и кфоо" и ми става ясно какво е момичето. Или като ми копират някой житейски мисли и си слагат на профила да се прават на мн умни

....vse edno mi chetesh mislite..naskoto go bqh prochela v skype na edna syuchenichka i naistina mi idvashe da stovarq nqkoi televizor na glavata i....mnogo me nervqt podobni izrazi,zashtoto samite ,,pichki,, ne razbirat kakvo kazvat i zashto go kazvat!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от woshata
    Цитирай Първоначално написано от beachy_bunny
    защо пък трябва да има комплекси за да пусне темата е
    eми незнам .. къф и е проблема ... всеки може да си пише каквото иска ... всеки има мнение за себе си ... друг е въпроса , че на тия които си го пишат това им е в малко повече самочувствието ... , но това е друга тема ... Всеки сам избира , начина по който да живее живота си ...

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    не, нее, те го осъзнават, но неправилно... най-често го пишат, защото е модерно и ше намерят повече заблудени загорели гардероби и ще ги обичат завинаги (завинаги=1 седмица... пример: аз имам ше прая контролно завинаги, "Батман другата седмица" и т.н. ) както и да е... аа, а тая тема е точно за да се разбере кой си избива комплексите и кой гледа тъпо, когато чете в какво се е превърнал... и не може да повярва, че някой говори лошо за него, щото е свикнал мама и тате да го пазят и да му казват "аййй, превъзходната ми... кучка?!"

Фен
    Град
    Plovdiv
    vqrno e che tezi momicheta ne stavat za nihsto drugo osven za seks za edna vecher . (vse pak chovek ima nujda nqkoi pat ot takova neshto)

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    "Кучка съм и кфо?! "
    "Незнам? Кфо ?!"
    "Ми търся си батко от типа - 'дебна да ебна' КФО!!..."

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Последно го видях това с продължение "Ми яко тъпа си и к'фо ?!"
    Най-ми е смешно като видя някое 13-14 годишно момиченце с ник "Кучка съм и к'фо", "Разбивачка на сърца", "Кучко спъ с мъжа ти" и всякакви такива дебилни простотии
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от sapphirr
    тая тема ми хареса.и да права си,определено,4е света без тия екземпляри щеше да е някак ску4ен.благодарение на такива (не само жени,но и мъже) ка4ествените хора,могат да преценят и оценят стойностния 4овек до себе си и да си кажат гледайки изпълненията им отстрани "Оф,опазил ме Господ от такива пудели".
    Точно пък от пудели? Опасни са, но чак до там да се стига . . . както и да е.
    Какво като са курви? Пречат ли ви? Ако да се преместете на друга планета!
    Трябва да има от всичко по-малко, но курвите, се умножават въпроса е: ,,Как?''
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    "Кучка съм и кфо?! "
    "Незнам? Кфо ?!"
    "Ми търся си батко от типа - 'дебна да ебна' КФО!!..."

Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си