- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "Кучка съм, и к'фооо?!" -> мнения.
Ами и аз вече почнах да се дразня от тва, въпреки че и аз се пиша т'ка. То баси сичко почна така да се пише...![]()
ПС: Аз се писах така си бях кучкаСега ме укротиха
![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
мила моя,ти току-що сама се обре4е на лин4уване!
а сега аз ще им кажа на си4ките пишлямета до 15 (особено на тия с проблемите на 12 дет не могат да си хванат нз си коя мацка) една истина ,ако щтете ме плюйте после ( разбира се ще има последствия...),аз съм непокист така,4е даже няма да ме впе4атлите,та...вместо да се 4удите как да въртите любов на 13,на 14 ве4е да ви се мре,а 15 да сте с 2 опита за самоубийство,седнете и помислете за смисленото,което можете да направите с живата си.най-лесно е да седнеш и да се надърпате с кос4е или да зяете психарската по улиците,като си мислите,4е тва ви прави особено популярни или велики,е за ваше съжаление ви прави единствено жалки....и всъщност като се замисли 4овек цялото това положение е просто една жалка картинка.
кой щте да се тръшка,да реве и сякви,тва е болната истина![]()
баси ретарда си честно "МЪЖ" .... келемеПървоначално написано от vamp
Пффффффффффффффффф... по - тъпо от това нещо... рядко се среща... Имам много такива познати... аз например никога не бих написала такова нещо от тоя сорт, защото никоога няма да падна на това ниво. Глупаво е, тъпо е... а самите хора ако ги видиш... нито са курви, нито са кучки... А са обикновенни, и може би с тия "изрази" искат поне в интернет да са яки... пфф, а има такива... "курви" в целия смисъл на думата... за тях мога да кажа, че са един боклук, който се прехвърля от ръка на ръка... че са хора, без никакви ценности и морал. Бе с такива хора не се занимавайте![]()
Ей, веднъж го изцепих, и 10 мнения след мен със същото съдържаниеПървоначално написано от tuzaro
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Стига бе, те са най-яките курви...
А са виждали гол мъж само на картинка.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
не съм чел цялата тема просто съм го виждал по профилите в импулсПървоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Първоначално написано от Wrathchild
![]()
![]()
да права си трябва и разбиране...
![]()
![]()
![]()
Новото поколение явно мислят че е модерно да си лека в очите на момчетата.
Хах...ти са изкара ебаси експерта...няма лошо,де...Първоначално написано от Alabalaportokala
![]()
А П.п. Бая хора го повторихте тфа:
"Кучка съм и кфоооо"--->"МИ тъпа си и кфооо" ама няма значение...
А мойто мнение е,че няма смисъл да им обръщаме толкова голямо внимание...те няма да спрат да се правят на интересни,ако ще тази тема и важна да стане...Заебете ги...лапета,които си мислят,че "батковците" по сайтовете ще се впечатлят от тея простотии...
Пф...деградирали "кучки"...![]()
Let the beats control your soul...
Ти си на 18, не на 28... чак пък новото поколение...Първоначално написано от hooliganka89
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
аз го знам от сладурПървоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
мхм много тъпо изказване сред някои моми4етаявно пове4ето пикли се имат за много модерни като се нари4ат ку4ки.....
mdaa men syshto mn me draznqt takiva..ili neshto ot roda "liglichkata na tati" nz si kvo...pfffff palqchovci
е.. има и някой свестни.. от 91 на горе..Първоначално написано от tuzaro
![]()
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!
точно келемеПървоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
това ми хареса
![]()
офф мноо ги мразя тея. праат са на нещо велико а нищо не струват. те са просто едни к*у*р*в*и. "всички които не ме харесвате завиждате" , "да кучка съм но не тфоята" и секфи такива съкс от секаде.
Всички курви на сапун!![]()
Добре момченца,за какво сега се правите на играчи по форумите и се пишете интересни.Сещаш се ,че в реалния живот няма как да ми говориш,щот с този тон за отрицателно време ще си на земята.Първоначално написано от Diggity
Както и да е,нека спазваме добрия тон.
Не съм ти крив,че си още на 15 и не знаеш как да спечелиш някое момиче и аз като съм бил на 15 не съм бил какъвто съм сега
Келеметата сте вие,щото аз бая руси коси съм развял
А това момиче за което говорех...За нея ми пука!Защото винаги има някоя която се отличава от стадото и ти прави впечатление,дали ще е твоя зависи от уменията ти,аз леко преебах нещата,но ще ги оправя![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
ЕХ БРО,в почти същото положение и на същото мнение съм !! Тея келемета тука ще има да си мечтаят....Аз съм на 19 приятелката ми е на 16...е само дето не ме ядосва(все ощеПървоначално написано от vamp
)....и държа на нея за разлика от русите коси които съм развял...същите руси коси дето тея келемета им посвещават по една чекия преди лягане :P
![]()
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд
Първоначално написано от Alabalaportokala
За 12 годишните ли говориш? Аз пък много обичам такива самоуверени като тебе, с които е най-лесно да си играеш и да ги въртиш на пръста си, а после като изчезнеш от живота им се чудят дълго време от къде им е дошло. Единствената разлика е, че ти говоря за мъже, а не за момченца...
И все пак оправдавам наивността ти, като порастнеш сигурно ще се осъзнаеш.
По темата: Ако под кучка разбирате жена, която изглежда добре и е достатъчно умна за да може да задържи вниманието на мъжа върху себе си, или е безскрупулна докато получи това, което желае... Ами да, кучка съм и кво?
Мерси за подкрепата Скит,явно и ти си сериозен пич
Много щастие с твоето момиче ти пожелавам![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Първоначално написано от Diggity
Напълно съм съгласна,няма какво да се добави в този отговор.Напълно е изчерпателен =D>
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
[quote="sapphirr"]Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
мила моя,ти току-що сама се обре4е на лин4уване!
м.. не мисляМене също ме дразни това че за тях това да си кучка е нещо похвално..
А и превода е също за зла или несправедлива жена - каквато съм аз
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Ем писала си се XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX ,пък не одобряваш,че малките момиченца без никакви сиви клетки се пишат така?Аз ли нещо не разбрах?
Just haters make me famous! εĭз