.
Отговор в тема
Страница 6 от 12 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 289
    Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Albalaprotokala , Disorder мерси за минутите смях.Аз подкрепям напълно Алабала и не виждам нищо с гордо в това да си курва.Даже е долно Пък и твойто време ще доийде когато някой ще те преебе... Ако искаш да спориш с още едно хлапе аз съм насреща
    За мене Дискордер е едно 15-16 годишно момиченце което си мисли че като е отрязало няколко момчета е станало голяма играчка....
    Аз съм момче !!!!И са ме рязали не малко пъти ама нито съм играчка нито пък ми пука!

--------------------------------------------------------

Град
    Бургас
    Пък и ако на тия дето ги режете им пука начи са мн зле...

Супер фен
    Имах в предвид че ги играе , а не че става играчка ( пионка ). Виж в другия смислъл на думата

Град
    там където мечтите стават реалност
    Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Ах милият ми той, засегнахме мъжкото му его... Лъха ми на агресия от мнението ти и не ми е особено приятно да се принизявам до това ниво, но понеже много нападки отнесох, ще се наложи да пиша. Първо за заучените фрази... нямам нужда от тях понеже съм достатъчно умна за да реагирам адекватно според ситуацията. Второ от съвсем малка ми е била отнета възможността да се събирам с деца и тове не се е променило и досега. Трето говорех ти наистина за мъже (и повярвай ми правя разлика между момче и мъж) няма да ти цитирам години защото не е учтиво да споделям толкова лични неща за други хора и повярвай ми не искам приятел на моите години... 20годишните мъже са твърде недорасли...
    И освен това миличък, няма нещо, което да искам да получа и то да не става. Самия процес на постигане е интересен, а не какви етикети ще ти лепнат след това. За твое сведение съм достатъчно отговорен човек и повечето хора около мен ми възлагат големи надежди и смея да твърдя досега не съм ги разочаровала, но малките момичета наоколо имат лошия навик да си го изкарват на мен, понеже съм по-атрактивна и техния любим батко тича след мене като кученце и се започва с етикета "Кучка" Е какво ми остава друго освен да се усмихна през рамо и да кажа "Кучка съм и к'во?"
    Първо момиче като тебе не може да засегне мъжкото ми его защото то се подхранва достатъчно . Не знам дали моето его е засегнато но не явно ти се принизяваш на моето ниво и ти единствена отговори на поста ми който чисто просто показваше действителността. Явно аз съм засегнал нещо ? Какво стана да не видя себе си в описанието ? Не ми говори за заучените фрази защото пак говориш наизуст и не можеш да ме разбереш.
    Ахх миличка да те светна. Дружиш явно с кръгли идиоти за да се оставят на "кучка" за каквато се имаш да получи нещо освен 1 голяма пишка. Аз съм на 19 години - не смея да твърдя че съм мъж, но защо се принизяваш тогава на лапешкото ми ниво ? И на всичкото отгоре водиш спор с хлапе ? Е какво стана - май не моето его бе засегнато, а нечие курвенско . Пак ди го повтарям - един истински мъж няма да се остави на момиче/жена да го манипулира. За мене ти се занимаваш с някви шматки които и 12 годишната ми брачетка би могла да върти. Имал съм си работа с точно такива като тебе. Както ти се описа - изкусителки. Бият на очи от 100 км и се разбират. Лесно и приятно да си играеш с тях защото знаеш какви са намеренията им. Именно да ти отнемат гаджето. Работата е там че аз даже нямах и гадже. Те се мачеха да отнемат нещо което не съществува. . Като почнеш да говориш на 1 такова момиче се хваща и лека полека почва да се привързва и първоначалните намерения започват да се превръщат в чувства. Веднъж стане ли това въпроса на седмица е да я накараш да те желае максимално много и точно тогава да и биеш шута.
    П.П. Така или иначе никога не бих си сложила подобно нещо в профила или скайп понеже е станало твърде широко използвано и изпразнено от съдържание... Друг въпрос е, че ми идва отвътре да си играя с хората(мъжете) и каква вина имам ми кажи, че толкова лесно хлътват по мене?
    Нали ти казвам бих искал да те видя в акция. Не можеш да играеш тези в черните аудита и бмв-та щото за да спечелиш милиони се иска нещо повече от физическа сила. Сеш се - а такива курви като тебе ги пращат зад граница да проституират и да ми носят кинти

Поздрави от Алабалапортокала - "хлапето" с което спори една истинска кучка !!

Готино е като човръкнеш някоя незасъхнала рана и я посолиш. Другия път се постарай повече....
    Добре и го каза!
    Мацката скоро ще купи нов мерцедес на някой и е толкова глупавичка,че даже се гордее с простотията си.
    Помня един познат сводник преди около 1-2 години как ходеше по дискотеките,по детските дискоките също да си избира пикли да си пълни свободното време,возеше ги в колата и ги чукаше,а от най-тъпите и пари правеше.Те сами падаха в клопката му,всъщност то не беше и клопка,просто се възползваше от хорската простотия.
    Тъжно е като се замислиш какво може да направиш с такива хора,но като,че ли,те сами си го просят.
    Това,че играете 15 годишните момченца и фешънчетата,знаете ли,че на сериозни пичове като мен изобщо не може да мине и не ми пука.
    Аз не искам нищо от разлигавени момиченца,защото нищо не може да дадете,освен единия секс,но някои от "курвите" нямате опит и в това ми само лягате и чакате да ви работят
    Бъдете свестни бе хора!Живота е твърде кратък за да го осирате с глупости,помислете и за околните все пак,не живеете в джунглата.Ако всеки беше малко по-добър щеше да е по-добре за всички!
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Град
    Бургас
    Аха .Ама тя нали каза ,че била по -голяма от 20 ... Може да е "голяма" ама има мисленето на тия мойте връсници

Цитирай Първоначално написано от KimBerLy1912
    Цитирай Първоначално написано от kapinka
    Цитирай Първоначално написано от KimBerLy1912
    Такиа цитатчета мноо ме радвам...ммм : )) Кат ги вида и просто... ...Кат прочета някъде "Кучка съм и кво от тва..." или "Кучка съм,но не твоята.." или .."Надута съм и кво.." ------>Ми супер тъпа си квоооо Офце

"Надута съм и кво ---> ми супер тъпа си квоо " - тва съм го виждала по много сайтове като си го напишат некви селски п***и на описание .. Все едно са много оригинални като казват "супер тъпа си кво " хахах ..
    Много е оригинално да...Проблем?

шшш не се фурсирай, кучко

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Новото поколение явно мислят че е модерно да си лека в очите на момчетата.
    Ти си на 18, не на 28... чак пък новото поколение...
    Ем като гледам от моя набор малко по на горе,се чуствам като част от едно по-старо поколение,има голяма разлика в живота и възпитанието,а разликата в годините не е чак толкова голяма.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Новото поколение явно мислят че е модерно да си лека в очите на момчетата.
    Ти си на 18, не на 28... чак пък новото поколение...
    Ем като гледам от моя набор малко по на горе,се чуствам като част от едно по-старо поколение,има голяма разлика в живота и възпитанието,а разликата в годините не е чак толкова голяма.
    Разликата от поколение до поколение е от 8-9 до към 10-12 години. Не се пиши дърта кифла . Ще дойде времето когато ще се учудваш какви ги върши новото поколение, не бързай толкова .

Град
    Аха .Ама тя нали каза ,че била по -голяма от 20 ... Може да е "голяма" ама има мисленето на тия мойте връсници
    Ми ако беше толкова готина досега да са я взели да правят пари от нея,явно е грозничка,не знам и аз,или твърде много дразни и бягат от нея Ако е такава оборотна "кучка" да върти мъже и да я возат в яките коли,няма да кибичи тук,пък и лошия характер(като нейния) те отрязва от всякъде
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Повече от фен Аватара на Disorder
    Град
    Добрич/Свищов
    Така, гледам възползвали сте се, че ме е нямало да си попишете на воля Да взема да се включа и аз, че така не е интересно като няма кой да спори. Не ми е много ясно как намесихте секса и решихте, че спя с мъже за пари, но ще го отдам на детския ви начин на мислене Кучка както казах е определение, което малките момиченца лепят, за да се поуспокоят малко от факта, че техните възлюбени тичат след някоя друга. Но понеже така или иначе ми е бил лепен този етикет, реших да защитя тази позиция, като ПОВТАРЯМ не говоря за децата, които се самоопределят като такива за да са интересни. Някой преди мен беше писал, че сигурно се набивам на очи от голямо разстояние, е пак си в грешка приятелю и не знам дали си чувал, но тихите води са най-дълбоки. Няма нужда от показност, когато мъжете сами идват при теб. И най-голямото недоразумение, което се получи мисля, е че аз умишлено си търся мъже, с които после да си играя... Е скъпи противници в спора, пак сте в грешка. Единствената ми вина, е че съм привлекателна и това кара хората да ме харесват. От там и този етикет. Друг въпрос е, че когато го заслужи човека отсреща, нямам нищо против да му покажа, колко лесно е да го поставиш на мястото му, без дори да се усети как е станало. Не знам кой беше споменал, че съм тъпа, глупава и т.н. Още една заблуда. Всеки има право да мисли каквото си желае, но глупаво в случая би било да даваш такова определение за човек когото не познаваш. Завършила съм средното си образование, като първенец на училището. Държах кандидатстудентски изпити и ме приеха с отличие в три университета, след което записах международни икономически отношения, а досегашния ми успех в университета е 5,25. Така, че наистина е леко нелепо да си говорим за постижения и да се обиждаме на глупав. Мислех, че сме се събрали достатъчно умни хора за да водим нормален спор без лични нападки, но уви, явно някои все още не са дорасли достатъчно за това. Поздрави.
    When I look into your eyes there's nothing to see, nothing but my own mistakes staring back at me...

Добре бе аз едно не мога да разбера...защо тези които си го пишат се кефят на това че са "кучки"?Кучка не е ли обидна дума или аз съм в грешка нещо...

Град
    Добрич/Свищов
    Цитирай Първоначално написано от vamp
    Ми ако беше толкова готина досега да са я взели да правят пари от нея,явно е грозничка,не знам и аз,или твърде много дразни и бягат от нея Ако е такава оборотна "кучка" да върти мъже и да я возат в яките коли,няма да кибичи тук,пък и лошия характер(като нейния) те отрязва от всякъде
    Толкова плосък ли е начина ви на мислене, че свързвате всяко нещо с пари и коли? Пак ви питам какво значение имат материалните неща ако нямаш любов? Защо бъркате "кучка" с "курва"? На мен са ми интересни начина на мислене на хората и техните реакции според случая, на какво са готови ако обичат някого и до колко са склонни да се променят за да получат това, което желаят. Интересно ми е дали се поддават на манипулации и как точно да стане това. Не ме вълнува каква кола кара и има ли собствен бизнес. Още повече, че за мен би било унизително да позволя някой да плати сметката в кафенето, а да не говорим за други неща. И последно, когато имах сериозен приятел, който беше с 5 години по-голям от мен и притежава половината остров Кипър, не се посвених да се разделя с него в мига, в който чувствата ми истинаха. Така че не знам кой от нас е материалиста и свързва всяка красива жена с проституция, пари и коли...
    When I look into your eyes there's nothing to see, nothing but my own mistakes staring back at me...

Град
    Добрич/Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Yanichka
    Добре бе аз едно не мога да разбера...защо тези които си го пишат се кефят на това че са "кучки"?Кучка не е ли обидна дума или аз съм в грешка нещо...
    Напълно права си, че е обидно, но когато другите започнат да ти лепят този етикет заслепени от завист, ти остава или да се свиеш на кълбо в някой ъгъл и да се скриеш от тях, или просто да не ти пука какво говорят. Ти какво би избрала? Трябва ли да се чувстваш виновна за това, че си по-атрактивна от някой или е по-удачно да преглътнеш обидата и да вървиш с гордо вдигната глава? Аз лично не съм свикнала да се огъвам пред хорското мнение, още повече когато знам, че не съм го заслужила.

Цитирай Първоначално написано от Disorder
    Напълно права си, че е обидно, но когато другите започнат да ти лепят този етикет заслепени от завист, ти остава или да се свиеш на кълбо в някой ъгъл и да се скриеш от тях, или просто да не ти пука какво говорят. Ти какво би избрала? Трябва ли да се чувстваш виновна за това, че си по-атрактивна от някой или е по-удачно да преглътнеш обидата и да вървиш с гордо вдигната глава? Аз лично не съм свикнала да се огъвам пред хорското мнение, още повече когато знам, че не съм го заслужила.
    Едно мога да ти кажа..В никакъв случей не бих започнала сама да си казвам кучка

Град
    Добрич/Свищов
    Едно мога да ти кажа..В никакъв случей не бих започнала сама да си казвам кучка
    За това и написах, че не бих си го сложила в профила
    Момичетата, които го правят са по-скоро все още непорастнали девойки, които опитват да привлекат внимание. Но както и да е, явно така или иначе никой не чете постовете на другите...
    Поздрави.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Толкова плосък ли е начина ви на мислене, че свързвате всяко нещо с пари и коли? Пак ви питам какво значение имат материалните неща ако нямаш любов? Защо бъркате "кучка" с "курва"? На мен са ми интересни начина на мислене на хората и техните реакции според случая, на какво са готови ако обичат някого и до колко са склонни да се променят за да получат това, което желаят. Интересно ми е дали се поддават на манипулации и как точно да стане това. Не ме вълнува каква кола кара и има ли собствен бизнес. Още повече, че за мен би било унизително да позволя някой да плати сметката в кафенето, а да не говорим за други неща. И последно, когато имах сериозен приятел, който беше с 5 години по-голям от мен и притежава половината остров Кипър, не се посвених да се разделя с него в мига, в който чувствата ми истинаха. Така че не знам кой от нас е материалиста и свързва всяка красива жена с проституция, пари и коли...
    Много са ти интересн хората...хммм.Ти да не идваш от някоя друга планета?

Град
    Добрич/Свищов
    Много са ти интересн хората...хммм.Ти да не идваш от някоя друга планета?
    Трябва ли да идвам от друга планета, за да са ми страст психилогията и човешките взаимоотношения?

Трябва ли да идвам от друга планета, за да са ми страст психилогията и човешките взаимоотношения?
    Аз нещо не схванах...Ти за кучка ли се имаш?

Град
    Добрич/Свищов
    Яничка, свикнала съм да ме наричат така и от доста време се опитвам да обясня, че хората имат лошия навик да бъдат зли и да лепят етикети и понеже така или иначе съм го чувала за себе си, защитавам тезата, че кучка е просто един епитет, който изразява хорското безсилие пред нещо...

Яничка, свикнала съм да ме наричат така и от доста време се опитвам да обясня, че хората имат лошия навик да бъдат зли и да лепят етикети и понеже така или иначе съм го чувала за себе си, защитавам тезата, че кучка е просто един епитет, който изразява хорското безсилие пред нещо...
    Ама по принцип за да го кажат има защо..дори и да е нещо малко все трябва да има някаква причина за да нарекат някой така

Супер фен
    Дисордер (извинение че ти обърках ника предния път) искам да ти кажа че аз не съм твърдял че спиш с мъжете за пари и че едва ли не ти ходиш да ги въртиш. Като имах предвид от "100 км" говорех за масата такива, но явно не си такива. Това не означава че като прекарвам известно време с тебе ще се хвана на сладките ти приказки и че като галиш егото ми аз ще се възгордея и въздигна до небесата, до такава степен че да се самозаслепя и ти да ме въртиш. Защото точно ти правиш с мъжете около тебе ? Нали ? Хайде знаем си керливите ризи. Това е обикновено работата на жената...,да вдигне егото на мъжа и след това ако той я прецака тя да му го срути до основи както твърдиш в тези приказки :

Друг въпрос е, че когато го заслужи човека отсреща, нямам нищо против да му покажа, колко лесно е да го поставиш на мястото му, без дори да се усети как е станало.
    Виж не е необходимо тука да се възхваляваш колко ти е успеха в училище или че едно от гаджетата ти държало половината Кипър ( което е малко вероятно ), защото чичо ми се познава лично 1 от тези хора ( и те не са един и двама) и нищо не ми пречи да го питам за какво става въпрос. Това че се мъчиш да се самоиздигаш над другите с някви успехи от училище и унито е признак на недораслост и несъзрялост от твоя страна, което не говори никак добре за тебе - човек който на нас хлапетата се присмива и който си има работа с големите риби в бранша....

B-beautiful
    I-intelligent
    T-tallant
    C-charming
    H-hot
    ето кво видях на една написано на скайпа й
    offline forever!

Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    B-beautiful
    I-intelligent
    T-tallant
    C-charming
    H-hot
    ето кво видях на една написано на скайпа й
    Тези дни една приятелка същото си беше сложила като аватарче на Скайп и ме караше да й превеждам какво означават думичките..те незнаят кво значи ама си го пишат иначе

Град
    Disorder,спри да ме разсмиваш Моите уважения,но според мен си по-долу от "кучките",защото ти харесва да се гавриш с хората и да се подиграваш с добротата и чувствата им ей така за кеф.
    Това е долно,тъпо и нелепо.А и не вярвам на думите ти,страдаш от мания за величие,затова ги пишеш тия простотии!С тоя кофти характер или цял живот ще си самичка или ще се хванеш с някой "борец",който ще те влачи за косата всеки път когато го издразниш.
    Излизах с една която се държеше като теб и всеки път ми се хвалеше,че майка и от Кувейт и изпратила платинено ланче или гривна,не носела злато само платина,защото не и отивала на бялата кожа.Всеки път се смеех като идиот,защото по мене имах 80гр платина,а тя ми се правеше на интересна с някакви 15гр,говореше ми снобската за дрешки,козметика и бившите си гаджета.Мислеше ме за бедняк,скромно момче,чак идиот и се пробваше да си продава курвенските номера,докато един ден не ме видя с моята нова кола,това се усети,че това на врата ми не е сребро
    Минаха няколко месеца,вече живота ми доста се беше променил,нейния също,тя беше със синъо око,някой и беше набил здрав тупаник.
    Иначе и тя се пишеше умна,завърши Математическа гимназия,приеха я студентка,ходеше за кратко с няколко от приятелите ми,които я направиха смешна и сега дори здрасти не и казват.Аз я видях скоро също и и се изхилих в лицето,защото беше излязла с някакво педерасче,тя също като теб има нужда да бъде центара на света и всичко да се върти около нея,вече няма пред кого да си продава номерата и е тръгнала сред олигофрените да се пробва.
    Желая ти успех в живота,замисли се над това което ти казах,за твое добро е,може и да бъдеш щастлива ако се промениш.
    Амбициите ти са те довели в една пустош откъдето можеш да излезеш само ако се промениш и станеш свестен човек,трудно но не невъзможно.
    Ти не си кучка,не си и курва,грешно си се причислила към тия категории,ти си от тези жени,които се опитват да живеят върху чуждото нещастие и се опитват да манипулират,защото са слаби и имат нужда да се докажат пред себе си,няма да ти правя психо профил,ти си прочетена книга за мен.
    Помни,скромността краси човека!

Хаха най-забавното от всичко е,че на въпросните "кучки","ку*ви" и цялата такава сган,всеки им говори зад гърба.. Никой не може да ги понася,ама им се мазнят..пфф.Е,за това пък аз ако почна да се заяждам с няква такава я наси*ам много яко..
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си