- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "Кучка съм, и к'фооо?!" -> мнения.
Това са заучени фрази от някакви "принцески",които се мислят за най-,най-.Лошото е,че повечето хора им се кефят...А те милите не знаят как стават все по-безинтересни!
![]()
![]()
По този "гъзарски начин" се стремят и да привлекат внимание.За това се сещам сега.Има още много какво да се каже,но така или иначе моето мнение няма как да промени нещата.Дори да пишем "те са тъпи фукли" примерно,ще има още много такива,които ще се пишат...Така,че какъв е смисъла?!
"Кучка съм, и к'фооо?! Ми Тъпа си и кфоооо... хаха това ми е мнението тъпи лапетии дето се мислят за нещо пропринцип да ми пише някаква такава или някой ми каже така и казвам това ми тъпа си и кфооо
HuBavA RAbOTa Ama Bulgarska....!
Както казах и по-рано, давам ти нагледен пример с успеха от средното и университета, за да разбереш по-лесно, че е несъвместима думичката "тъпа" с мен,( и ме извини ако не беше ти, този който я използваПървоначално написано от Alabalaportokala
) а не за да се самоиздигам над теб. Няма как да твърдя кой от двама ни е "по", при положение, че не те познавам.
Колкото до "големите риби в бранша" за пореден път ще кажа, че няма абсолютно никакво значение, кой с колко пари е в джоба, защото и на мен ни най-малко не ми липсват. Когато избираш партньор за себе си ти гледаш ли първо каква кола кара?
Vamp, прощавай, че не ти пиша, просто ми е интересно да си дискутирам с алабала и не ми се пишат излишни глупости. Така или иначе не ми се пишат постове с нападки срещу тебе само за да си губя времето. Извини ме, че не те смятам за достатъчно сериозен за подобен разговор. Лично мнение е това. Ако те засягам по някакъв начин съжалявам. Поздрави.
Виж сега. Разбрах че не гледаш парите на мъжа. Като ти давах пример за тези с милионите исках да ти кажа че те са хора които въпреки незаконно са имали доста акъл да се доберат до тези пари и те не биха се поддали на манипулация, а камо ли да се оставят на момиче / жена да им смуче от парите просто ей така ( не визирам тебе ).Колкото до "големите риби в бранша" за пореден път ще кажа, че няма абсолютно никакво значение, кой с колко пари е в джоба, защото и на мен ни най-малко не ми липсват. Когато избираш партньор за себе си ти гледаш ли първо каква кола кара?
Разлигавени хлапачки се опиват да привлекат внимание-с няколко думи![]()
Disorder,никъде няма лични нападки,нито обиди,поне не съм ги целял.Метода на обратна психология,който пробваш при мен няма да се получи.Разбери ме,не съм лош човек,просто ти казах нещата от живота такива каквито са за да не се изложиш някъдеПървоначално написано от Disorder
Аз мисля за теб бейби![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
aide stiga s teq 4algari ve4e 4e po4nahte da me draznite,koito kakvoto iska tova slu6a...nikoi ne moje da kaje koq muzika e hubava i koq ne 6toto seki ima razli4en vkus...ot koga "4alagr" stana obidna duma samo ne razbrahПървоначално написано от MartyParty
![]()
Po temata i men me drazni i si mislqt 4e kato napisali 4e sa ku4ki i koi znae kvo e stanalo,emi tapo e....radvam se 4e ne mislq taka samo az![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Не, май не си разбрала смисъла на цитата.Първоначално написано от Disorder
Имах предвид че тези, които се пишат кучки, изобщо не разбират смисъла на думата "кучка" (а си измислят собствени абревиатурки :Д). Иначе, ако това определение (умна, безскрупулна при постигане целите си и т.н.) беше достоверно, и аз щях да съм кучка, ама на - кучка не значи тфа.
И мене много ме дразни , ама шанс ! Щом се мислят за кучки , курви и квартални принцеси и си го признават , начи са такива и са зле , като си мислят , че са оригинални , ама са сбъркали адреса !![]()
еm откакто 60% от почитателите на чалгата са циганите а те не са от най-умнитеПървоначално написано от sexy_momi4e
![]()
И как го изчисли че са 60% ? Защото аз не съм съгласен дори и това да е вярно. Момиченцата между 12 и 18 годинки. Те са тези които бият циганитеПървоначално написано от Spider4eto
. Деца които са напринципа WannabeАнелияГерганаМарияМир словаТатянаМатянаПенка и т.н.
![]()
Да вс тва са си написалии за мн важни са имат.Това е новата мода ама и тя ще отмине
![]()
ооо да естествено те също ама като се замисли човек че сички цигани слушат чалга и тия 6о% ги казах приблизително![]()
Ей, вамп, нали се разбрахме, че съм тъпа? Защо сега ме затормозяваш с такива "сложни" термини като обратна психологияПървоначално написано от vamp
Като оставим шегата, радвам се, че си начетено дете, напоследък няма много такива. И ти благодаря, че мислиш за мене, "бейби", но така или иначе на всеки му се налага да се оправя сам с живота си. Поздрави.
Искам да кажа нещо и знам,че ще ме нападнете веднага ,но ...
Преди няколко години някъде....(сега съм на 21) аз бях момичето,което се мислеше за много голяма ... Имах всяко момче,правех каквото поисках,отстояжах си мнението.... НО в един момент започнаха едни реплики от сорта на "тая е бати кучката,бати курвата","заради такива като нея ние свестните момичета го д*ухаме" и т.н.
Трябваше да минат 3години !!! Тригодини ,за да мога аз да си възвърна уважението на приятелите ми,на хората около мене...Да си върна репутацуята,че не съм курва(въпреки,че признавам,че си заслужих отчасти тези названич кучка и курва,защото може да не съм спала с тея момчета,но така се държах..) ...
Съветът ми,който едва ли ще бъде чут от някой е просто в момента изглежда яко ,да си център на внимание,да и аз бях център на внимание за около година ,и да бях искана,но за какво бях искана е друг въпрос,отговора,на който всички ще се сетите ...
Та просто нека спрат...ще са нужни много нерви,много желание да станеш пак стария човек,който всички уважават,не защото е известен,а защото има способността да помага на всички,без да отказва....
Та благодаря,че ми прочетохте поста))
Ми дразни ме - типично прост надпис ,изписван от малки пуберки ,които не са видяли х*й още и се мислят за интересни хахахПървоначално написано от LovePoisoned
![]()
На моите години не влизам в понятието дете,но както и да е.Младолик съм.Аз се оправям в живота,но за теб не съм много сигурен.Поздрави и на тебПървоначално написано от Disorder
![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Хъхъхъ не се форсирам...гледам ви тука сеира а няква ми са праи на интересна хъхъхъ мноогоо ПОздрави : ))Първоначално написано от Diggity
Първоначално написано от bibi_bibi
Браво,от толкова мнения - твоето определено е най-точно
![]()
A qui
da e i mene mn me draznqt takiva,mislqt se za golqma rabota a vsy6tnost sa dosta ... jalki spored men e taka![]()
всички кучки на сапун....
сега по същество: 'мноу яките' момчета си падат по крайпътни хубавици. в днешно време е МОДЕРНО да бъдеш кварталната принцеса.(в какви времена живеем...) ето защо кифличките* се представят за такива.
*кифличка/кифла - момиче което не се отличава с особени интелектуални или физически качества(ако изключим огромния задник) и за да компенсира това се облича и държи като магистрална феичка**. Б.а.
**много от кифличките после наистина си изкарват хляба по цариградско, Б.а.
am... spored men tova ku4ka sam i kakvo e zeto ot nqkoq 4alga pesen neznam de ne sam sigoren tova si e moe mnenie i mislq 4e sega na moda v balgariq e dumata KUCHKA vapreki 4e dosta ot po malkite daje si nqmat naideq kakvo ozna4ava dumata no ... znaqt 4e e moderno neznam kakvo i haresvat i neznam za6to no az se nadqvam da razberat dumata kolkoto se moje po skoro i da sprat da pi6at gluposti i da govorat za sebe si ... ku4ka sam i kakvo ... dobre radvam se![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Преди да стана свестен като сега или поне да се старая да бъда обичах да кажа на някое момиче от дискотеката "хей кучко танцувай с мен" или "красавице искам да бъдеш моята кучка" и такива разни простотии,но ги казвах мило и с усмивка и минаваха пред всяка нагримирана хубавица с фешън дрешки,пред нормални момичета не бих го пробвал защото ще получа шамар.На моето момиче веднъж и казах "здрасти пиче" и тя вика "какво???",тя се стресна горката,срамежливичка ми е и е добричка
Та аз се отнасям с момичетата така както заслужават и така както ми харесва,затов ако са кучки се отнасям с тях като кучки и проблема е техен![]()
emi sekvi gi ima na toq svqt pak i ne e zle da ima shtoto sa ako gi nqmahse na koi da se podigravame
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!