.
Отговор в тема
Страница 7 от 12 ПървиПърви ... 34567891011 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 289
    Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Това са заучени фрази от някакви "принцески",които се мислят за най-,най-.Лошото е,че повечето хора им се кефят... А те милите не знаят как стават все по-безинтересни! По този "гъзарски начин" се стремят и да привлекат внимание.За това се сещам сега.Има още много какво да се каже,но така или иначе моето мнение няма как да промени нещата.Дори да пишем "те са тъпи фукли" примерно,ще има още много такива,които ще се пишат...Така,че какъв е смисъла?!

Град
    HaSkoVo
    "Кучка съм, и к'фооо?! Ми Тъпа си и кфоооо... хаха това ми е мнението тъпи лапетии дето се мислят за нещо пропринцип да ми пише някаква такава или някой ми каже така и казвам това ми тъпа си и кфооо
    HuBavA RAbOTa Ama Bulgarska....!

Повече от фен Аватара на Disorder
    Град
    Добрич/Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Дисордер (извинение че ти обърках ника предния път) искам да ти кажа че аз не съм твърдял че спиш с мъжете за пари и че едва ли не ти ходиш да ги въртиш. Като имах предвид от "100 км" говорех за масата такива, но явно не си такива. Това не означава че като прекарвам известно време с тебе ще се хвана на сладките ти приказки и че като галиш егото ми аз ще се възгордея и въздигна до небесата, до такава степен че да се самозаслепя и ти да ме въртиш. Защото точно ти правиш с мъжете около тебе ? Нали ? Хайде знаем си керливите ризи. Това е обикновено работата на жената...,да вдигне егото на мъжа и след това ако той я прецака тя да му го срути до основи както твърдиш в тези приказки :

Друг въпрос е, че когато го заслужи човека отсреща, нямам нищо против да му покажа, колко лесно е да го поставиш на мястото му, без дори да се усети как е станало.
    Виж не е необходимо тука да се възхваляваш колко ти е успеха в училище или че едно от гаджетата ти държало половината Кипър ( което е малко вероятно ), защото чичо ми се познава лично 1 от тези хора ( и те не са един и двама) и нищо не ми пречи да го питам за какво става въпрос. Това че се мъчиш да се самоиздигаш над другите с някви успехи от училище и унито е признак на недораслост и несъзрялост от твоя страна, което не говори никак добре за тебе - човек който на нас хлапетата се присмива и който си има работа с големите риби в бранша....
    Както казах и по-рано, давам ти нагледен пример с успеха от средното и университета, за да разбереш по-лесно, че е несъвместима думичката "тъпа" с мен,( и ме извини ако не беше ти, този който я използва ) а не за да се самоиздигам над теб. Няма как да твърдя кой от двама ни е "по", при положение, че не те познавам.
    Колкото до "големите риби в бранша" за пореден път ще кажа, че няма абсолютно никакво значение, кой с колко пари е в джоба, защото и на мен ни най-малко не ми липсват. Когато избираш партньор за себе си ти гледаш ли първо каква кола кара?

Vamp, прощавай, че не ти пиша, просто ми е интересно да си дискутирам с алабала и не ми се пишат излишни глупости. Така или иначе не ми се пишат постове с нападки срещу тебе само за да си губя времето. Извини ме, че не те смятам за достатъчно сериозен за подобен разговор. Лично мнение е това. Ако те засягам по някакъв начин съжалявам. Поздрави.
    When I look into your eyes there's nothing to see, nothing but my own mistakes staring back at me...

Супер фен
    Колкото до "големите риби в бранша" за пореден път ще кажа, че няма абсолютно никакво значение, кой с колко пари е в джоба, защото и на мен ни най-малко не ми липсват. Когато избираш партньор за себе си ти гледаш ли първо каква кола кара?
    Виж сега. Разбрах че не гледаш парите на мъжа. Като ти давах пример за тези с милионите исках да ти кажа че те са хора които въпреки незаконно са имали доста акъл да се доберат до тези пари и те не биха се поддали на манипулация, а камо ли да се оставят на момиче / жена да им смуче от парите просто ей така ( не визирам тебе ).

Град
    Добрич/Свищов
    Виж сега. Разбрах че не гледаш парите на мъжа. Като ти давах пример за тези с милионите исках да ти кажа че те са хора които въпреки незаконно са имали доста акъл да се доберат до тези пари и те не биха се поддали на манипулация, а камо ли да се оставят на момиче / жена да им смуче от парите просто ей така ( не визирам тебе ).
    Добре, извини ме тогава за недоразумението, което се получи Поздрави.
    When I look into your eyes there's nothing to see, nothing but my own mistakes staring back at me...

Разлигавени хлапачки се опиват да привлекат внимание-с няколко думи

Град
    там където мечтите стават реалност
    Цитирай Първоначално написано от Disorder
    Дисордер (извинение че ти обърках ника предния път) искам да ти кажа че аз не съм твърдял че спиш с мъжете за пари и че едва ли не ти ходиш да ги въртиш. Като имах предвид от "100 км" говорех за масата такива, но явно не си такива. Това не означава че като прекарвам известно време с тебе ще се хвана на сладките ти приказки и че като галиш егото ми аз ще се възгордея и въздигна до небесата, до такава степен че да се самозаслепя и ти да ме въртиш. Защото точно ти правиш с мъжете около тебе ? Нали ? Хайде знаем си керливите ризи. Това е обикновено работата на жената...,да вдигне егото на мъжа и след това ако той я прецака тя да му го срути до основи както твърдиш в тези приказки :

Друг въпрос е, че когато го заслужи човека отсреща, нямам нищо против да му покажа, колко лесно е да го поставиш на мястото му, без дори да се усети как е станало.
    Виж не е необходимо тука да се възхваляваш колко ти е успеха в училище или че едно от гаджетата ти държало половината Кипър ( което е малко вероятно ), защото чичо ми се познава лично 1 от тези хора ( и те не са един и двама) и нищо не ми пречи да го питам за какво става въпрос. Това че се мъчиш да се самоиздигаш над другите с някви успехи от училище и унито е признак на недораслост и несъзрялост от твоя страна, което не говори никак добре за тебе - човек който на нас хлапетата се присмива и който си има работа с големите риби в бранша....
    Както казах и по-рано, давам ти нагледен пример с успеха от средното и университета, за да разбереш по-лесно, че е несъвместима думичката "тъпа" с мен,( и ме извини ако не беше ти, този който я използва ) а не за да се самоиздигам над теб. Няма как да твърдя кой от двама ни е "по", при положение, че не те познавам.

Vamp, прощавай, че не ти пиша, просто ми е интересно да си дискутирам с алабала и не ми се пишат излишни глупости. Така или иначе не ми се пишат постове с нападки срещу тебе само за да си губя времето. Извини ме, че не те смятам за достатъчно сериозен за подобен разговор. Лично мнение е това. Ако те засягам по някакъв начин съжалявам. Поздрави.
    Disorder,никъде няма лични нападки,нито обиди,поне не съм ги целял.Метода на обратна психология,който пробваш при мен няма да се получи.Разбери ме,не съм лош човек,просто ти казах нещата от живота такива каквито са за да не се изложиш някъде
    Аз мисля за теб бейби
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    такива за закуска ги ям абе нямам думи с такива хора,не само че е невъзможно да се разговаря(защото само едно и също си знаят) ами дори няма смисъл да се опитваш.Чалгари...Сган от нещастници...
    aide stiga s teq 4algari ve4e 4e po4nahte da me draznite,koito kakvoto iska tova slu6a...nikoi ne moje da kaje koq muzika e hubava i koq ne 6toto seki ima razli4en vkus...ot koga "4alagr" stana obidna duma samo ne razbrah
    Po temata i men me drazni i si mislqt 4e kato napisali 4e sa ku4ki i koi znae kvo e stanalo,emi tapo e....radvam se 4e ne mislq taka samo az
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

За 12 годишните ли говориш? Аз пък много обичам такива самоуверени като тебе, с които е най-лесно да си играеш и да ги въртиш на пръста си, а после като изчезнеш от живота им се чудят дълго време от къде им е дошло. Единствената разлика е, че ти говоря за мъже, а не за момченца...
    И все пак оправдавам наивността ти, като порастнеш сигурно ще се осъзнаеш.

По темата: Ако под кучка разбирате жена, която изглежда добре и е достатъчно умна за да може да задържи вниманието на мъжа върху себе си, или е безскрупулна докато получи това, което желае... Ами да, кучка съм и кво?
    Не, май не си разбрала смисъла на цитата. Имах предвид че тези, които се пишат кучки, изобщо не разбират смисъла на думата "кучка" (а си измислят собствени абревиатурки :Д). Иначе, ако това определение (умна, безскрупулна при постигане целите си и т.н.) беше достоверно, и аз щях да съм кучка, ама на - кучка не значи тфа.

И мене много ме дразни , ама шанс ! Щом се мислят за кучки , курви и квартални принцеси и си го признават , начи са такива и са зле , като си мислят , че са оригинални , ама са сбъркали адреса !

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Цитирай Първоначално написано от sexy_momi4e
    такива за закуска ги ям абе нямам думи с такива хора,не само че е невъзможно да се разговаря(защото само едно и също си знаят) ами дори няма смисъл да се опитваш.Чалгари...Сган от нещастници...
    aide stiga s teq 4algari ve4e 4e po4nahte da me draznite,koito kakvoto iska tova slu6a...nikoi ne moje da kaje koq muzika e hubava i koq ne 6toto seki ima razli4en vkus...ot koga "4alagr" stana obidna duma samo ne razbrah
    Po temata i men me drazni i si mislqt 4e kato napisali 4e sa ku4ki i koi znae kvo e stanalo,emi tapo e....radvam se 4e ne mislq taka samo az
    еm откакто 60% от почитателите на чалгата са циганите а те не са от най-умните

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    Цитирай Първоначално написано от sexy_momi4e
    еm откакто 60% от почитателите на чалгата са циганите а те не са от най-умните
    И как го изчисли че са 60% ? Защото аз не съм съгласен дори и това да е вярно. Момиченцата между 12 и 18 годинки. Те са тези които бият циганите . Деца които са напринципа WannabeАнелияГерганаМарияМир словаТатянаМатянаПенка и т.н.

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    Да вс тва са си написали и за мн важни са имат.Това е новата мода ама и тя ще отмине

Мега фен Аватара на Spider4eto
    ооо да естествено те също ама като се замисли човек че сички цигани слушат чалга и тия 6о% ги казах приблизително

Град
    Добрич/Свищов
    Цитирай Първоначално написано от vamp

Disorder,никъде няма лични нападки,нито обиди,поне не съм ги целял.Метода на обратна психология,който пробваш при мен няма да се получи.Разбери ме,не съм лош човек,просто ти казах нещата от живота такива каквито са за да не се изложиш някъде
    Аз мисля за теб бейби
    Ей, вамп, нали се разбрахме, че съм тъпа? Защо сега ме затормозяваш с такива "сложни" термини като обратна психология Като оставим шегата, радвам се, че си начетено дете, напоследък няма много такива. И ти благодаря, че мислиш за мене, "бейби", но така или иначе на всеки му се налага да се оправя сам с живота си. Поздрави.

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    Искам да кажа нещо и знам,че ще ме нападнете веднага ,но ...
    Преди няколко години някъде....(сега съм на 21) аз бях момичето,което се мислеше за много голяма ... Имах всяко момче,правех каквото поисках,отстояжах си мнението.... НО в един момент започнаха едни реплики от сорта на "тая е бати кучката,бати курвата","заради такива като нея ние свестните момичета го д*ухаме" и т.н.
    Трябваше да минат 3години !!! Тригодини ,за да мога аз да си възвърна уважението на приятелите ми,на хората около мене...Да си върна репутацуята,че не съм курва(въпреки,че признавам,че си заслужих отчасти тези названич кучка и курва,защото може да не съм спала с тея момчета,но така се държах..) ...
    Съветът ми,който едва ли ще бъде чут от някой е просто в момента изглежда яко ,да си център на внимание,да и аз бях център на внимание за около година ,и да бях искана,но за какво бях искана е друг въпрос,отговора,на който всички ще се сетите ...
    Та просто нека спрат...ще са нужни много нерви,много желание да станеш пак стария човек,който всички уважават,не защото е известен,а защото има способността да помага на всички,без да отказва....
    Та благодаря,че ми прочетохте поста ))

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Re: "Кучка съм, и к'фооо?!" -> мнения.

Цитирай Първоначално написано от LovePoisoned
    Това е една от доминиращите фрази по всички импулсове, флирт4ета и т.н. Не ви ли дразни?
    Ми дразни ме - типично прост надпис ,изписван от малки пуберки ,които не са видяли х*й още и се мислят за интересни хахах

Град
    Цитирай Първоначално написано от vamp

Аз мисля за теб бейби
    Ей, вамп, нали се разбрахме, че съм тъпа? Защо сега ме затормозяваш с такива "сложни" термини като обратна психология Като оставим шегата, радвам се, че си начетено дете, напоследък няма много такива. И ти благодаря, че мислиш за мене, "бейби", но така или иначе на всеки му се налага да се оправя сам с живота си. Поздрави.
    На моите години не влизам в понятието дете,но както и да е.Младолик съм.Аз се оправям в живота,но за теб не съм много сигурен.Поздрави и на теб
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Цитирай Първоначално написано от Diggity
    Цитирай Първоначално написано от KimBerLy1912
    Цитирай Първоначално написано от kapinka
    Цитирай Първоначално написано от KimBerLy1912
    Такиа цитатчета мноо ме радвам...ммм : )) Кат ги вида и просто... ...Кат прочета някъде "Кучка съм и кво от тва..." или "Кучка съм,но не твоята.." или .."Надута съм и кво.." ------>Ми супер тъпа си квоооо Офце

"Надута съм и кво ---> ми супер тъпа си квоо " - тва съм го виждала по много сайтове като си го напишат некви селски п***и на описание .. Все едно са много оригинални като казват "супер тъпа си кво " хахах ..
    Много е оригинално да...Проблем?

шшш не се фурсирай, кучко
    Хъхъхъ не се форсирам...гледам ви тука сеира а няква ми са праи на интересна хъхъхъ мноогоо ПОздрави : ))

Цитирай Първоначално написано от bibi_bibi
    Е то не е лошо да си кучка.Въпроса е че тези девойчета дето го пишат това тук-там го правят щото така е модерно,без въобще да знаят смисъла на тая дума
    За да се превърне една жена в кучка трябва някой да я изиграл много гадно и подло,тогава вече можем да си говорим за кучка в истинския смисъл на думата.А тея нещата дето вие ги четете са демонстрацийки на недорасли момиченца в опитите им да се напваят на интересни и оригинални.И по-смешното е че има хора,които наистина ги смятат за такива.
    Мен не ме дразнят,забавляват ме.
    Браво,от толкова мнения - твоето определено е най-точно
    A qui

Повече от фен Аватара на zay4e
    Град
    Ямбол (v momenta sym v 4ujbina)
    da e i mene mn me draznqt takiva,mislqt se za golqma rabota a vsy6tnost sa dosta ... jalki spored men e taka

Повече от фен Аватара на bishop
    всички кучки на сапун....

сега по същество: 'мноу яките' момчета си падат по крайпътни хубавици. в днешно време е МОДЕРНО да бъдеш кварталната принцеса.(в какви времена живеем...) ето защо кифличките* се представят за такива.

*кифличка/кифла - момиче което не се отличава с особени интелектуални или физически качества(ако изключим огромния задник) и за да компенсира това се облича и държи като магистрална феичка**. Б.а.

**много от кифличките после наистина си изкарват хляба по цариградско, Б.а.

am... spored men tova ku4ka sam i kakvo e zeto ot nqkoq 4alga pesen neznam de ne sam sigoren tova si e moe mnenie i mislq 4e sega na moda v balgariq e dumata KUCHKA vapreki 4e dosta ot po malkite daje si nqmat naideq kakvo ozna4ava dumata no ... znaqt 4e e moderno neznam kakvo i haresvat i neznam za6to no az se nadqvam da razberat dumata kolkoto se moje po skoro i da sprat da pi6at gluposti i da govorat za sebe si ... ku4ka sam i kakvo ... dobre radvam se
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Град
    Преди да стана свестен като сега или поне да се старая да бъда обичах да кажа на някое момиче от дискотеката "хей кучко танцувай с мен" или "красавице искам да бъдеш моята кучка" и такива разни простотии,но ги казвах мило и с усмивка и минаваха пред всяка нагримирана хубавица с фешън дрешки,пред нормални момичета не бих го пробвал защото ще получа шамар.На моето момиче веднъж и казах "здрасти пиче" и тя вика "какво???",тя се стресна горката,срамежливичка ми е и е добричка
    Та аз се отнасям с момичетата така както заслужават и така както ми харесва,затов ако са кучки се отнасям с тях като кучки и проблема е техен

emi sekvi gi ima na toq svqt pak i ne e zle da ima shtoto sa ako gi nqmahse na koi da se podigravame
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си