- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- В какви отношения сте с бившето си гадже ?
Ами общо взето никакви, нито лоши нито добри, просто някакви си познати... Ма на кой му пука той е бивш![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
+1 Само познати...Първоначално написано от Iv4eTy
___to Be Continued___
Ми аз скъсах с него и той ми се прави на сърдит.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Еми уж сме си приятели, но не може да е същото както е било преди (напълно нормално) ... Ночат пат правим лаф, колкото да не е
"без хич". С по-бившата сме си в много добри отношения като изключим, че мн пъти се караме за глупости ...
По-добре як и тъп, от колкото само тъп !!!
biv6ite sa si biv6i.Zabraviam gi i koi ot kude e.
Мацко, право в десетката. При мен не е точно здравей и чао. Има и "как си" и "ко става". С последния такива интриги стават.. , но ние говорихме се разбрахме да не се нараняваме повече. А да видим!!Първоначално написано от BeBsItO
![]()
принципно се разделихме и си бяхме в нормални отношения докато той не заяви че има чувства още към мен и пак да сме пробвали и почна мн да ми досажда... та от тогава не го знам жив ли е![]()
иначе с някой други поддържам некфа връзка чуваме се чат-пат
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
специално с бившия сме в много добри отношенияизлизаме си говорим си МНОГО неща си му споделям
то сигурно е така защото тои е един от наи добрите приятели на сегашния ми и излизаме често
![]()
Ами с повечето сме на здравей здрасти...
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
Бях ме в много добри отношения като много добри приятели ... но за съжаление пак тръгнах ме и се разделих ме (аз се разделих с него зареди купища причини) и сега човека ме мрази и ако може би ме убил с поглед и би ми направил кофти или сечено![]()
В приятелски отношения съм с бившата си приятелка,но тя ме желае още..а аз съм си луд по сегашната приятелка и затова съм и казал на бившата да не ме занимава...тъй и тъй тя желае всички ахахах...![]()
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд
ами с някои съм в добри взаимоотношения, но с последния..... уж бяхме в добри .. той си беше по морето тва онова... но една вечер октомври мин год.. ми писа смс дали искам да излезем просто .. аз се съгласих,но не казах на приятеля ми .. (голяма грешка) и .. излязохме,говорихме си,беше ок.. но когато се прибрахме ,като ме закара до нас.. усетих че иска да ме целуне и се отдръпнах.. след това.. си писахме на др ден в скайпа.. но гаджето ми е влязло и прочело какво сме писали и стана голям скандал...и вече прекратих напълно отношения с бившия...
Обаждал ми се е вчера,но бях навън цял ден и след това чак вечерта видях.Не мога да кажа,че сме приятели,защото едно друго момче с,което ходех като скъсахме и ми каза "бих искал да си останем поне фр-ове",момчета не правете тази грешка,поне за мен е доста гадно....![]()
както и да е.А сега за този,за който ви казах,че ми се е обаждал с него нещата доста се объркаха и сме нещо като нищо никакви познати.Хубаво е след една връзка хората да останат поне добри познати,заради хубавите им моменти заедно, за приятели не искам и да споменавам..
![]()
Аз не говоря с никой от бившите,не знам що такаТва е някакъв закон за мен,не го правя умишлено просто така става,с което не се гордея.
Има само едно момче с което си говоря и с коет сме били гаджета в 4 клас,а сега сме в 12ама с него си говоря .
Никакви май... при положение, че бяхме заедно почти две години е изключено да бъдем "приятели". Все едно че не съществуваме един за друг, което всъщност е доста гадно...![]()
>>> House Music <<<
ми аз с бившия се разбирам, не сме в лоши отношения и това ме радва, се пак сме били заедно почти половин година и ша е тапо да се подминаваме, пове това е мойто мнение![]()
А вие тези гаджета само заради черните им очи ли сте ги взимали? За да градиш връзка (сериозна имам предвид) с някого, би трябвало първо да го харесаш като ЧОВЕК, а ако е добър човек, тогава не виждам защо биха се влошили отношенията ви след евентуалната раздяла... Поглеждайки назад сега, мога да кажа, че с всички бивши сме в идеални приятелски отношения.
С бившия.....така се стекоха обстоятелствата,че сега се подминаваме като пътни знаци.Дори не си казваме едно здравей.Което е гадничко,все пак някога съм държала на него и сега да не се поздравяваме,но...все пак които как си го направи.Прекалено гадно постъпи в някои отношения.Но все пак бившият си е бивш![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Само с едно от 3-те момичета с които съм ходил наистина сериозно за повече от година не съм в добри отношения и то, защото тя ги направи такива. Иначе с разни, дето са били за по 1-2 месеца нямам никви сериозни отношения... просто сме си познати, като се засечеме може да пийнеме някъде биричка или кафенци, ама в никакъв случай не сме приятели.
Ми ние скъсахме преди 4 месеца,оба4е той все още ме ревнува по някой път...Ина4е сме приятели(до колкото може)
С бившето си гадже съм в ужасни (да не кажа трагични) отношения. Не знам защо се получи така, но ...така е.Не си казваме "здр", "чао" и т.н... Гледаме се с часове дори...но нищо не си казваме. Не знам.... Аз още си падам по него, той също по мене... явно го е срам...аз няколко пъти му проговорих, но той нищо не ми каза... Странна работа.![]()
Никога не е късно...да се усмихнеш ! =)
"Приятели" .. не сме скарани , не мисля и че има за каквоМисля че с 1 само съм се карала..
![]()
Не се виждаме...не си говорим...
Доста добри приятелски отношения потдържаме..само че наскоро разбрах че все още ме обича и...![]()