.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52
    Мега фен Аватара на amatorium

Изневеряват ли момичетата...?

Zapochvam edna tema tuka, poneje momichetata mnogo obvinqvat momchetata, che izneverqvali. Spored vas momichetata ne izneverqvat li? Koi izneverqva poveche? Az lichno si mislq , che dokato sa mladi momichetata spat s nqkolko puti poveche momcheta sredno. Statistika ...
    Eating isn't cheating - Arnold

не мога да слагам всички момичета под общ знаменател...аз съм момиче и никога не бих изневерила...за мене това е най-гадното което можеш да причиниш на някого

Град
    Boulevard Of Broken Dreams
    От момиче до момиче има голяма разлика

Pain, without love
    Pain, I can't get enough
    Pain, I like it rough
    'Cause I'd rather feel pain than nothing at all

Оф бе .. бати темата .. И момчетата и момичетата изневеряват и никой не може да каже кой от двата пола повече..
    ***You are always in my heart...You are always on my mind...***

Град
    V.Tyrnovo
    ami da nemoje da se kaje za vsi4ki momi4eta kakto za vsi4ki mom4eta
    Ne po pola se sydi a po 4oveka..a kolkoto do vyprosa Da momi4eta izneverqvat kolkoto mom4etata
    Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!

Град
    Бургас
    мммм аз не съм изневерчвала дае най-много 10пъти за тас 1година дет съм с моя да съм загледала др момчета ама иначе не съм се натискала с друг
    OnLy God CaN Judge Me !

Град
    ВАРНА
    Цитирай Първоначално написано от natity91
    ami da nemoje da se kaje za vsi4ki momi4eta kakto za vsi4ki mom4eta
    Ne po pola se sydi a po 4oveka..a kolkoto do vyprosa Da momi4eta izneverqvat kolkoto mom4etata
    Ти как си станала толкова компетентна да казваш кои колко иневерява ... да неси ходила да ги броиш ??

Фен
    Град
    burgas mu e maikata
    Никога не казвай никога всяко момиче рано или късно ще изневери...ако не при един то тогава ще е при друг...а за това кой повече го прави...няма точен отговор :P
    Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!

ДА ЕСТЕСТВЕНО ДАЙЕ ПОВЕ4Е ОТ МАЙЕТЕ

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Мисля, че имат ли сериозна връзка, жените са по-склонни да си я пазят от мъжете. 1 жена държи на сигурността в отношенията и 1 път намерила подходящия баща за бъдещото си дете, не търси друг. Ама аз говоря за жени, а не за 15-16 годишни момиченца!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Mislia 4e jenite izneveriavat kolkoto i mujete i dori pove4e sled edna opredelena vuzrast no ymeiat po-dobre da se prikrivat.

Град
    Blondeland
    O , мъжете изневеряват по-често. Те са готови да легнат с първата която им смигне и им каже една мръсна дума..
    Докато на жените ни трябва малко повече време.. за опознаване и тн...
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Град
    Sofia
    Mujete ve4no ne im dostiga ne6to i po-4esto kru6kat

Град
    СОфия
    всички са хора всички грешат -> всички изневеряват
    Незнам какво искам но знам как да го постигна

Цитирай Първоначално написано от ville baby
    не мога да слагам всички момичета под общ знаменател...аз съм момиче и никога не бих изневерила...за мене това е най-гадното което можеш да причиниш на някого
    И аз преди година мислех така Знам, че изневярата не е хубаво нещо, но съм изневерявала. Да, и момичетата изневеряват. Има разлика в причините обаче - момичетата защото нещо им липсва във връзката или за да изпитат женския си чар. Момчетата... не знам, не съм момче Но по мои наблюдения понякога даже просто ей така заради идеята.

Голям фен
    Според мен и момичетата и момчетата изневеряват...щото то си зависи от самия човек...няма значение от пола...

te horata sa si go kazali kogata edin maj si kaje broikata q razdeli na 3 a kogato edna jena ti kaje s kolko maje e spala go umnoji po 3
    sega mnalko po seriozno: i majete i jenite izneverqvat ama jenite znaqt kak da se prikrivat (lajem po- dobre otkolkoto pove4eto maje kazvat iztinata )

hottie
    Guest
    Az sum izneverqvala nqkolko puti v predi6nite si vruzki. Vsu6nost na vsi4kite mi biv6i. Pri4inata e,4e mi e lipsvalo ne6to - lubovta. No tova go osuznavah vinagi mnogo kusno.
    Sega oba4e sum vlubena i imam vsi4ko ot koeto se nujdaia i ne moga i da si pomislia za tova.

Повече от фен
    Ами сега и аз да се изкажа.Според мен момичетата мислят повечко над всичко и именно в това е въпросът.Когато един мъж изневерява,той е повече подвластен на моментното състояние и просто изживява момента.А когато едно момиче изневерява,то в повечето случаи си го е помислило преди това и е решило ,че ,да,иска го и е убедена в това.Ето защо при момчетата се разбира по-лесно,те впоследствие може да се колебаят тва-онова и ги хващат.Докато момичетата са били сигурни в това изживяване и също толкова сигурно си го отминават и също толкова сигурно не си го признават и не се чувстват виновни.Ето защо при тях по-трудно се хваща и по-рядко си признават.
    Мен например са мен гепсали веднъж,но то е дълго и широко и нямаше как да не се разбере.Но това е единичен случай в тълпата от успешно покрити изневри.

Зависи от момичето, а и от това до каква степен е сериозна връзката...
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

ИЗНЕВЕРЯВАТ АМИ КАК ИНАЧЕ !

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от sex_igra4ka
    Ами сега и аз да се изкажа.Според мен момичетата мислят повечко над всичко и именно в това е въпросът.Когато един мъж изневерява,той е повече подвластен на моментното състояние и просто изживява момента.А когато едно момиче изневерява,то в повечето случаи си го е помислило преди това и е решило ,че ,да,иска го и е убедена в това.Ето защо при момчетата се разбира по-лесно,те впоследствие може да се колебаят тва-онова и ги хващат.Докато момичетата са били сигурни в това изживяване и също толкова сигурно си го отминават и също толкова сигурно не си го признават и не се чувстват виновни.Ето защо при тях по-трудно се хваща и по-рядко си признават.
    Мен например са мен гепсали веднъж,но то е дълго и широко и нямаше как да не се разбере.Но това е единичен случай в тълпата от успешно покрити изневри.
    не съм напълно съгласна. Не винаги момичетата премислят нещата. Даже, когато са в началото на връзките си и уж много си обичкат милуту, в момент, в който са далече от него, и просто не могат да устоят да си припомнят какво е да си с друг. Да не кажете, че просто така си дрънкам, това се е случвало не един път с мои приятелки. А лично за мен - аз гледам да нямам сериозна връзка, затова не мисля, че една изневяра би ми била голям проблем.
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

И двата по еднакво..
    Се пак изневярата става с човек от проивоположния пол..
    на един мъж му трябва една жена.. т.е 50/50 е..

Жените изневеряват много гадноо и глупаво.. това съм забелязъл.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    v edno sypersko grad4e
    Цитирай Първоначално написано от sex_igra4ka
    miiii suglasna sum s tebe no mislq,4e zavisi ot 4oveka,ne ot pola kakto ve4e kazaha predi men,su6to i ot sityaciqta.Az su6to sum izneverqvala ne malko puti,no ne sa me hva6tali
    In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
    In my heart There will always be a place For you for all my life,
    I'll keep a part Of you with me
    And everywhere I am
    There you will be

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си