- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изневеряват ли момичетата...?
Не може всички момичета да се сложат под общ знаменател,но по-голямата част от тях изневеряват ,защото за тях е много по-лесно от колкото за едно момче.![]()
Зависи от момичето, зависи от обстоятелствата, зависи от 15 000 неща и не ви ли писна да питате глупави въпроси, на които не може да се отговори с да или не...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ами аз лично не бих изневерила,но поне 90% от моите приятелки го правят .Според мене момичетата повече изневеряват.Това е лично мое мнение .
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Всички кръшкат..пола няма никакво значение..
Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing
Моята теза е,че момчетата изневеряват защото чуждото е най-сладко, а момичетата , защото като видят, че и някой друг може да им се кефи и айдеееее в леглотоЕдин вид да си докажат, че могат да бъдат харевани и от други. Това са мои наблюдения.
Другия вариант е ако не ти е задоволителна връзката и търсиш нещо в повече.
Всичко е много относително, неможе да се каже кой от двата пола изневерява повече. Всичко зависи от самия човек, колко държи на половинката си, едва ли някой може да каже кои изневеряват повече.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Ми само ше кажа,че от немалко гаджета досега тва ми е първото,на което не съм изневерявала...аз изневерявам повече от всяко момче е....![]()
![]()
![]()
Най-същественото е невидимо за очите...
лапешки истории
I'm not great, I'm whole
http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876
http://gorata.net/f.php?f=Tayga
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Ама ако момчетата изневеряват с необвързани момичета? Или ти това не го смяташ?Първоначално написано от Make_Me_Laugh
Аз лично никога не съм изневерявала на мое гадже ама никога!Просто не обичам да се дъня особено пък във връзка.А иначе като цяло моите наблюдения са , че момичетата изневеряват и то много.И много от моите приятелки изневеряват на гаджетата си с пъти повече отколкото момчетата на тях...Ама така е търси се разнообразие
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
nali tui uj se kazvat mneniq!!! Takova e moito nabludenie!!! i tova kazvam syotvetno!!!Първоначално написано от iYiuTaKA
![]()
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!
На мъжете повече им се иска.
На жените им е по-лесно.
![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
ми някои да някои не.... и момичетата и момчетата сме така
На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
www.impulse.bg/PeYcHeV
Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!
emi spored men ima mn golqmo zna4enie ot samoto momi4e.az li4no ne bih izneverila ako i s men ne sa postapili po sa6tiq na4in no mn ot moite priqtelki sa go pravili.a za tova dali pove4e izneverqv mom4etata ili momi4etata ne sam savsem sigorna no moje bi mom4etata. :P
За една жена е по-добре да бъде красива, отколкото умна, защото мъжете по-добре виждат, отколкото мислят
Лъжа, по-голяма лъжа, статистика. (Бенджамин Дизраели)![]()
Не вярвам много на статистики и тия средни изчисления, но е факт, че и мъжете, и жените изневеряват. Проява на слабост или нещо друго, но се случва. Това, че си мъж не те застрахова от това да 'кривнеш' от правия път, както и обратното.![]()
Тия сексистки теми са крайно глупави.Мъжете правели т'ва, пък жените друго... Един дол дренки сме всички.
Само че едни го проявяват от рано... или просто ги хващат в крачка, други си го кътат цял живот, но има и такива, които осъждат определен тип поведение, но дори и те не са застраховани, че вбъдеще няма да го 'придобият'.
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Разбира се,че и момичетата изневеряват
az sum imala samo edno gadje deto naistina ne mi e izneverqval...6ot mom4eto e to4no ...ama az sum golqma ovca i preebah ne6tata...ta po temata NEizneverqva6tite mom4eta se sre6tat mnogo rqdko.....istinata e gadna v slu4aq -no e taka!
i kato izneverqt se po4va s edno "ama tq me celuna purva" "ama tq se suble4e sama i me nakara na sila da q 4ukam"
no exit
oo dali ne izneverqvat...mnoo qsno (pone tiq det poznavam+az) ama ne mnogo![]()
Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*
dai q taq statistika de ... ne , ne smqtam , che izneverqvame poveche
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
безсмислена тема... всички индивиди изневеряват![]()
![]()
еми като че ли сме свикнали все мъжа да изневерява повече,което е мн тъпо,щот имам познати момичета,които са изневерявали толкова пъти на приятелите си,че още се чудя как не са ги хванали..всичко опира до самия човек индивидуално,а не до това мъж или жена е..
nali znae6 iznevqrata ne e iznevqra dokato ne te hvanatПървоначално написано от ghostwisper
![]()
Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*
Не зависи от пола а от характера на дадения човек...както може едно момиче е курва,възможво е и момче да е курвар![]()
Ima ogromna razlika m/u iznevqrata na edin myj i syshtata takava na edna jena.Pri jenata v povecheto sluchai tq e na psihichna osnova i ne e izrazena s prqk fizicheski kontakt ili intimna blizost,dokato pri myjete tq nai-chesto se izrazqva v seksualen kontakt.Az principno se staraq maksimalno da izbqgvam eventualni riskovi situacii na fona na edno stabilno zalitane veche.
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica