- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Дали изпускам от живота си?
извини ме, че Енсиферум са една от любимите ми групи и се зарадвах когато ги видях на нечий аватар тогава...Първоначално написано от Lunatic-
shtom zimash kinti bate kvo te ebeПървоначално написано от Bolt_f
Първоначално написано от Lunatic-
кефиш. нямам идея... хахаха
nqkoi trqbva da poeme politicheskata otgovornostПървоначално написано от Bolt_f
XaXa
И аз те обичамПървоначално написано от Bolt_f
![]()
на това му се вика пубертетска депресия. Излизаш от пубертета и това те плаши. Между 12 и 17 съм правила много много простотии, които мога да разказвам на внуците. Има тръпка в кпомените. В момента ме е срам за повечето от тях. Не съжалявам, но със сигурност не са нещо с което бих се похвалила. Когато се обърна назат и погледна от сегашна гледна точка, разбирам какъв голям късмет имам че съм жива и здрава. Невероятно! Много хора, които правиха подобни щуротии са по затворите, по улиците, или поне са яли много бой. Ако имаш малко късмет в идиотщините, не се занимавай с тях, а и вече си голям колкото и да ти е неприятно. Ще ти дам един съвет- Реши какво искаш да постигнеш в живота си. Когато започнеш да го преследваш и да се бориш за него, ще се сблъскаш с толкова много неща, ще имаш толкова емоции, колкото не си и предполагал. Не говоря за учене! Ест. няма нищо лошо в това да следваш. Говоря за бъдеще. Реши кой соц. клас на живот те устройва и кой можеш да достигнеш. Какво по-точно искаш да правиш и т.н. Животът ти е скучен и прекрасен. Много хора си мечтаят да са на твое място. Не бягай от инерцията. Стой си при нея и нещата сами ще се объркат рано или късно. Твоята задача ще е да ги подредиш, а когато настъпи този момент, ще си спомняш колко яко е да си на 17!!!
И ОЩЕ ЕДИН СЪВЕТ: НЕДЕЙ ДА СТОИШ ПО ЦЯЛ ДЕН НА ПС.
![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.