- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Прикривате ли Братята и сестрите си ?
все още са прекалено малки за да го правимно като пораснат 100% ще ги обуча ...
![]()
Имам брат на 8 и той все нещо като сгафи вада някфа тетр, и се правя че записавам нещо(само драсканици)той никога не поглежда щото му казвам че ще я предам на наще като подарък...тва от тооолкова време го правя че вече ми писна но поне действа! А той дали ме порти...ми пак тетр помага: Ако ме изпортиш аз подарявам тетрадката в красива опаковка с панделка!![]()
На десет май бях като го направих за пръв път и толкова време все помага....детинско е и все едно сме в детската градина с това "изказване",но като си имам маймунка в къщи такова е положението.ама все пак си го обичкам...като слуша..и като не говори послоянно...не си затваря устата туй човече...като развалена грамофонна плоча е...ама аз пък кво ви се оплаквам и при вас сиг е така (тези дето имат по малки братя и сестри)
![]()
оправям се някак!
ами ..да прекриваме се взаймно ... може между нас си да се караме но срещу наще сме единни![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Ми с брат ми винаги се прикриваме.Ама като бяхме по-малки,аз само го портех и той накрая изяждаше шамарите.![]()
![]()
нем...за всичко което той направи казвам на наще...ами и той е такъв и аз му го връщам...![]()
![]()
![]()
OnLy BeCaUsE I DoNt CarE DoeSnT meAn I DoNt UnDeRsTaNd
Mi zavisi obikovenno da ama toi me portiiii.![]()
чiSта проба ragga muффin' и RаSта мЭдiтацIя...
Аз я прикривам, тя мен понякога.![]()
Да,прикривам по принцип
Еми ние се прикриваме.Последния път брат ми мн. яко се беше напил и аз не го издавам,и той до са не ме е издавал!![]()
Първоначално написано от sladur4e_yo
hahAHha i az Bqh taKa no posle mI stavAshE gadnO no Mi i BEshe KEf cHe sym go preCakala![]()
nooOOoOo poslE az IZqjDah Ot neGo po nqkoi chaMar
![]()
![]()
![]()
![]()
..
Az nqmam brat ili sestra, no s 1vata mi bratov4edaka si pomagame i ne se portim daje naprotiv kriem si se vzaimno ta nali do predi 2 godini razpravqhme 4e sme sestri i daje maikite ni nari4aha "sestri4kite"
Прикривам сестра си,но тя вечно ме порти.
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
Те са по-големи от мен и вече си живее всяка отделно,но преди когато бяхме заедно-да прикривали са ме и много си ги обичкам,не за това че са ме прикривали,просто са супер точни момичета :P
Прикриваме се когато ни утърваАма някой път и двете се дъним..
![]()
Въпреки , че сестра ми ме е топила много .. а и по някой път е преписвала чужди бели за мои ... прикривам я , само дето всеки път ме е яд защо , като тя ме изкарва мен виновен ..
Сега за какво , не мога да се сетя , защото скоро не е имало проблеми или бели![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
ест че я прикривам щото наще ще разберат кой счупи любимото DVD на татко и че си имам приятел и че имам 2 по математика.. последното което направих за нея прибра се в 5 а аз казах че е дошла в 2абе рразбираме се и си споделяме :P
Аз нямам нито брат, нито сестра.![]()
В живота винаги
става така,
че обичаш този,
който бяга от теб,
а бягаш от този,
който те обича...
Понякога![]()
Ест че я прикривам. Обаче по някой път ако ситуацията е спонтанна и импровизирана не се усеща и си казва всичко![]()
Per aspera ad astra!
Прикривам брат ми много ясно,както и той мене .... за различни неща...![]()
Прикривам го,ама той мен не много и аз после по гаден начин му го връщам!!!![]()
![]()
(Вземам си по 20 лв от парите му и той после се чуди къде са му!!!!
![]()
![]()
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Брат ми е гадно копелеееееевинаги го прикривам,а той все ме изнудва,ако му кажа нещо..и ме порти винагии..аве..както се казва..да не ви е в къщата..
Обичай ближния,ближи обичния..
От Гъза в Устата - 6A Завинаги .
da...mnogo puti...ne samo 4e go prikrivam,ami i go za6titavam!
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...