- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Прикривате ли Братята и сестрите си ?
Ооо прикриваме се взаимно с моята какааа...За последно я прикрих зааа..отиде на някво село с гаджето й, а мама си мислеше, че обикалят из квартала..
да, но на нея повече и се налага да ме прикрива![]()
преди ме портеше постоянно, но вече съм я обработила![]()
Взаимно се прикриваме,но ми се е случвало да го предавам..е и той мене също..![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
ами ние със сестрами не се разбираме мн.мн.,но понякога се прикриваме.Но е имало и доста пъти,когато съм я портила,а тя си мълчи за мен.
К'во да се праи нали сме сестри.
![]()
Аз,съм си аз !!!
Брат ми ме прекрива и все пак е по-голям от мене! Аз никога не го прекривам ,защото няма за какво!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
АЗ НЕ ! Сестра ми е отскоро на 15 , прави само глупости , за нейно добро се налага да не я прикривам , а да казвам на наще какви ги върши , за да вземат мерки. Едва ли не ме е намразила заради това... Но ми омръзна твърде често да съм потърпевша от нейните истории .. И затова я издавам.
А тя мене не ме прикрива , защото няма за какво.
Естествено....
момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!
брат ми,види ли,че правя нещо-'мамо,тате,Мария прави еди-какво-си'
простено му е,на 6 е.
mi az s1m prinydena da prikrivam malkiq mi brat 6tot ina4e si otvarq ystata i stava stra6no![]()
Да, най-редовно. Сестра ми е по-малка от мен. Последно беше, че се беше разболяла, а тръгна на екскурзия.
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
Да, ама то беше до преди време.Не, че сега не бих го прикрила, ама той порасна малко умствено и вече не прави няк'ви издънки. Иначе той е по-голям и отначало не ми казваше като направи някоя бела или като го видя все ми викаше "Да не изпортиш!", но после разбра, че не бих го издала и ми разказвал какви ли не щуротии. Ама за последната щуротия не се сещам.
Обстоятелствата не правят човека, те само го разкриват.
Прикрих сестра ми, че лапа бахура на гаджето си в кухнята!
В градината се слуша само наша музика --> http://www.vbox7.com/play:58df8dfc
еми пронципно да, но напоследък не се е налагало
mi ne,6ot imam po-malka sestra,po-skoro tq me porti,az ne
даа ве и аз иам сестра 1 клас ъЪъ понякога мноо ма нерви ама по често си игРая с нея![]()
![]()
![]()
Искам, не искам го прикривам, щоту, ако кажа нещо, после ще има. Не си спомням за последното нещо, но от 2 месеца крия от наще за новия му татус.
imam brat na 5 koito me porti postoqno i az taka
(sun)~{}*
emi da no samo kogato tq menina4e ne
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!