.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Супер фен Аватара на fake
    против съм, само пропадналите наркомани и напушвалки и утайката на обществото ходят с тези отвратителни железа по тялото си!!!
    Boots and braces don't make racists!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Sorry че пак се бъркам,ама ето ^^
    Един чудесен пример.. "ама много ли ще боли?" и "мама и тате не дават".
    Онези хора... хората с пиърсите, сещате се... не всеки втори, а тези които знаят какво правят ... там въпросът е "хоризонтален или вертикален" и "шипче или топче" , а не ще боли ли и т.н. ...
    Когато наистина си "за" нещо, не се страхуваш от него... И го правиш без да мрънкаш.
    hмм напълно съгласна съм ...когато найстина искаш нещо вобще не ти пука колко ще боли и така нататак ... когато си пробивах езика последното нещо за което си мислих беше болката .... просто толкова много го исках че дори не осетих болка....а ако е имало такава тя дори може да се каже че е била сладка ...не ме мислете за откачена плс !
    против съм, само пропадналите наркомани и напушвалки и утайката на обществото ходят с тези отвратителни железа по тялото си!!!
    аааа ти беше основателката на piercing-bg ..... или не ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от monityY
    За..Имам само по ушите но искам на устната,под устната,на веждата,на носа,на хрущяла на ухото.. за друго не се сещам..Но кфо само да се дразна ..Няя да имам други пиърсинги.
    До колко съм запозната, ако обхваща само меката част на ухото ( възглавничката), не се счита за пиърсинг.Какво означава-за друго не се сещам.Все едно ще отидеш в някое студио и ще кажеш-ам е за тези места знам, че се слага пиърсинг-дупчете ме.Тъпо е.Трябва наистина да го искаш...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

За! И мн искам на езика, обаче като гледах една приятелка преди време как 2 седмици се мъчи на айряни и ми се ревеше, а ако ми са наложи на мен нз
    Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от fаke
    Всъщност от части си права, ама не е и ирония, защото ти почти остана без

Град
    гр. Пловдив
    Въпрос на вкус е...но аз съм против.
    The Nuts!

Голям фен Аватара на BluE_s
    Град
    Неизвестно...
    аз см ЗА

Град
    Варна
    ZA! Imam na vejdata...!!
    "Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър

Град
    Na sedmoto nebe!
    ЗАА имам на езика и веждата,преди имах и на носа но я махнах
    Голям размер на картинката! /machoka/

За съм... Къде всеки сам си решава, на мен най-много ми харесва на пъпчето и скоро ще си направя :P

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от ofyes
    За! И мн искам на езика, обаче като гледах една приятелка преди време как 2 седмици се мъчи на айряни и ми се ревеше, а ако ми са наложи на мен нз
    ем...така й се е случило...аз още на следващия ден ядях вече твърда храна

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Ми,против съм до някаква степен,защото някои го правят,за да са готЯни,което е чио тъпо.
    Тъпо е,когато мислиш да си правиш пиърс да питаш 'ама ще боли ли'.Едва ли,ако го искаш толкова много,ще се притесняваш колко боли.

Цитирай Първоначално написано от Pedigree
    Ми,против съм до някаква степен,защото някои го правят,за да са готЯни,което е чио тъпо.
    Тъпо е,когато мислиш да си правиш пиърс да питаш 'ама ще боли ли'.Едва ли,ако го искаш толкова много,ще се притесняваш колко боли.

Жалко, но си прав/а. Повечето си правят, за да им казват "колко си готин/а, лелееее", а така е ... тъпоооо. Аз мисля, че пиърсите се правят, защото човека го иска, не защото иска да го хвалят ... Иначе съм "за" пиърсите, стига да не са направени, за да си "готин"

Аз нямам никъде, но искам на долната устна. Аз си го искам за мене си, не ми пука другите какво мислят за мене (нали на мене ми харесва ) Не ми пука и дали ще боли, ама нашите не ми дават А ако се направя без те да знаят, ще ме изхвърлят от къщи За това, сега ги моооооля Ако трябва с мои пари ще си го платя, ама те трябва да ми дадат. Ще ги моля поне като стана на 15 да ми дадат Което е след 1 година, но ...

Супер фен Аватара на rakiQ
    Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    против.
    в татусите е истината.

Супер фен Аватара на fake
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Цитирай Първоначално написано от fаke
    Всъщност от части си права, ама не е и ирония, защото ти почти остана без
    о, аз ще наваксам, има време..планират се две вежди, втора на езика, мадона или монро(още не съм решила), 2-3-4 пъпчета, второ зърно и два импланта между циците.
    само че много пари деба...
    Boots and braces don't make racists!

Супер фен Аватара на rakiQ

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Za mom4eta izob6to ne go priemam Za momi4eta mi haresva samo na pupa i mejdy gurdite(ne znam kak se kazva...takuv kato na Wisskas i na Martina)..Az imam ot polovin godina na pupa i mn si go haresvam.Mejdy gurdite bih si napravila no spored men otiva samo na momi4ete s maluk biyst pri koito ima razstoianie za6toto az ako si napravia izob6to niama da se vijda puk i 6te se infektira 100%

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Против съм това,което правят децата в последно време...
    Ебаси, всичките 14 годишни пикли със обички на пъпа и езика направо се изгавриха с културата и чара на пиърсинга...
    Иначе съм за...
    И имам.
    +1

за на пъпа е яко

за, ама не е за всеки.

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си