- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ЗА и ПРОТИВ пиърсингите...
hмм напълно съгласна съм ...когато найстина искаш нещо вобще не ти пука колко ще боли и така нататак ... когато си пробивах езика последното нещо за което си мислих беше болката .... просто толкова много го исках че дори не осетих болка....а ако е имало такава тя дори може да се каже че е била сладка ...не ме мислете за откачена плс !Първоначално написано от Whisskas
аааа ти беше основателката на piercing-bg ..... или не ...против съм, само пропадналите наркомани и напушвалки и утайката на обществото ходят с тези отвратителни железа по тялото си!!!
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
До колко съм запозната, ако обхваща само меката част на ухото ( възглавничката), не се счита за пиърсинг.Какво означава-за друго не се сещам.Все едно ще отидеш в някое студио и ще кажеш-ам е за тези места знам, че се слага пиърсинг-дупчете ме.Тъпо е.Трябва наистина да го искаш...Първоначално написано от monityY
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
За! И мн искам на езика, обаче като гледах една приятелка преди време как 2 седмици се мъчи на айряни и ми се ревеше, а ако ми са наложи на мен нз![]()
Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..
Всъщност от части си права, ама не е и ирония, защото ти почти остана безПървоначално написано от fаke
![]()
Въпрос на вкус е...но аз съм против.
♠ The Nuts! ♥
ZA! Imam na vejdata...!!![]()
"Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър
ЗАА имам на езика и веждата,преди имах и на носа но я махнах
Голям размер на картинката! /machoka/
За съм... Къде всеки сам си решава, на мен най-много ми харесва на пъпчето и скоро ще си направя :P
ем...така й се е случило...аз още на следващия ден ядях вече твърда хранаПървоначално написано от ofyes
Ми,против съм до някаква степен,защото някои го правят,за да са готЯни,което е чио тъпо.
Тъпо е,когато мислиш да си правиш пиърс да питаш 'ама ще боли ли'.Едва ли,ако го искаш толкова много,ще се притесняваш колко боли.![]()
Първоначално написано от Pedigree
Жалко, но си прав/а. Повечето си правят, за да им казват "колко си готин/а, лелееее", а така е ... тъпоооо. Аз мисля, че пиърсите се правят, защото човека го иска, не защото иска да го хвалят ... Иначе съм "за" пиърсите, стига да не са направени, за да си "готин"![]()
Аз нямам никъде, но искам на долната устна. Аз си го искам за мене си, не ми пука другите какво мислят за мене (нали на мене ми харесва)
Не ми пука и дали ще боли, ама нашите не ми дават
А ако се направя без те да знаят, ще ме изхвърлят от къщи
За това, сега ги моооооля
Ако трябва с мои пари ще си го платя, ама те трябва да ми дадат. Ще ги моля поне като стана на 15 да ми дадат
Което е след 1 година, но ...
![]()
Za mom4eta izob6to ne go priemamZa momi4eta mi haresva samo na pupa i mejdy gurdite(ne znam kak se kazva...takuv kato na Wisskas i na Martina)..Az imam ot polovin godina na pupa i mn si go haresvam.Mejdy gurdite bih si napravila no spored men otiva samo na momi4ete s maluk biyst pri koito ima razstoianie za6toto az ako si napravia izob6to niama da se vijda puk i 6te se infektira 100%
![]()
зана пъпа е яко
![]()
за, ама не е за всеки.
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?