.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 103
    Определено не съм съгласен със Свастика по този въпрос, но пък вие реагирахте толкова елементарно, че....
    Всеки сам избира в какво да вярва и какво да почита - дали ще става дума за религия, мироглед за живота или национални герои. Всичко е въпрос на личен избор и разбирания. И фактът, че не можете да приемете нещо различно от своите виждания и тези, които е наложило обществото (макар че при повечето от вас двете се препокриват), говори по-зле за вас, от колкото за Свастика.
    Лично мнение - нападнете и мен сега
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Аз пък мисля да сигнализирам на модератор относно тази тема, където Свастиката успя да обиди целия български народ, държава, самосъзнание и памет. Освен това изсипа куп обиди (които ще цитирам), както и заплахи спрямо потребители.

Нека се свърши с тази пародия веднъж за винаги...
    Артисти като Special K и Majestik12 дали са се обидили, щото не ги Ибе нито за родната, нито за коя да е страна?
    Левски шампион але але!

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Аз пък мисля да сигнализирам на модератор относно тази тема, където Свастиката успя да обиди целия български народ, държава, самосъзнание и памет. Освен това изсипа куп обиди (които ще цитирам), както и заплахи спрямо потребители.

Нека се свърши с тази пародия веднъж за винаги...
    Аз съм ЗА и също ще направя подобно нещо.
    “Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Пак идеализирате нереалното... Левси е бил велик... И какво? Левски са го обесили.. И какво? На ден умират страшно много хора, но не ги почитаме, нали? Те не са били велики като левски ли? Да събереш комитет, който да те предаде след това е нещо наистина ВЕЛИКО! Да създадеш живот на този свят не е ли достатъчно велико (просто пример)? Почитате някой, който не сте познавали. Почитате някой, който никога не сте виждали... Почитате документи, а не човек... Някой от вас бил ли е там за дакаже какво се е случило 100 %? Не, нали?
    Левски е мъртъв и няма за какво да му благодаря или да му се кланям, нито ми е осигурил ядене, нито пиене, нито дом....
    Знаеш ли, че не самата личност е важна в случая. дали е бил Левски или е бил Петко от съседното село няма значение. важното е, че той е вдъхнал надежда и кураж в българите по онова време. народът е имал нуждата от обединител, от апостол, от водач.........малко повече уважение към хората, борили се и дали живота си за това ти да бъдеш свободен гражданин!

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Поклон пред паметта на Васил Левски.

Свастике, стигна дъното. Вече доказа, че и 6 годишния ми брат е по-умен от теб. Не си желан във форума, разкарай се.

никога не съм мислил, че може да съществува такъв балък...
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Пак историите на свастицата..тоя човек май внимание търси...
    Хубавата тема заприлича на гъз..
    За пръв /вероятно и последен/ път виждам човек, който не почита Левски!!!
    Поклон пред светлата му памет!
    What you give is what you get!

Поклон пред паметта на Апостола!

свастика да мълчи,щото хора като Левски заслужават да бъдат почитани и да предизвикват възхищение повече от Джон Сина.

с какво Джон Сина е спечелил възхищението ти,с което великия Левски не успява?

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Свастичко, идеята е, че ако не е бил Левски, ти щеше да се казваш Хасан и да си рязан, а аз да ходя забулена. По принцип няма лошо - това е религия, култура, но като цяло не ми се нрави.
    Собственост на Canis_Dirus

Цитирай Първоначално написано от extreme_
    Едно много важно нещо ТОЙ Е ЖИВ и съм го виждал, ЛЕВСКИ Е МЪРТЪВ и дори не знам как изглежа... 5 пари не давам за измишльотините на българската история
    да,ама той е шоумен

докато Левски е личност,важна и значима личност за българската история.

ти какво,сега да не кажеш,че Ботев и Вазов /примерно/ са посветили някои свои произведения на художествен образ?

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Защо продължавате да се палите и да му обръщате внимание?
    'Имаш или нямаш - мозък не се продава наливен'
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Едно много важно нещо ТОЙ Е ЖИВ и съм го виждал, ЛЕВСКИ Е МЪРТЪВ и дори не знам как изглежа... 5 пари не давам за измишльотините на българската история
    да,ама той е шоумен

докато Левски е личност,важна и значима личност за българската история.

ти какво,сега да не кажеш,че Ботев и Вазов /примерно/ са посветили някои свои произведения на художествен образ?
    Говориш на посоки... Всичко това си го чула от някъде, нали? Ти видя ли Левски някъде?
    достатъчни са ми фактите в енциклопедиите и учебниците по история.

достатъчни са ми произведенията на Хр. Ботев и Ив. Вазов,за да повярвам,че такъв човек има.

достатъчни са ми произведенията на Хр. Ботев и Ив. Вазов,за да повярвам,че такъв човек има.
    Има Библия за Господ, но не може да се докаже, че съществува
    да,обаче енциклопедията не е Библия.

прочети си определенията за 'научна статия' и 'художествен текст'

А писмата на Ботев?

Освен това Левски е символ.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Поклон пред паметта на Левски. Човек изпреварил времето си.

Поклон!

П.П. Не празнуваме годишнанита, а я ОТБЕЛЯЗВАМЕ!
    Grumpy old madman

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Пак идеализирате нереалното... Левси е бил велик... И какво? Левски са го обесили.. И какво? На ден умират страшно много хора, но не ги почитаме, нали? Те не са били велики като левски ли? Да събереш комитет, който да те предаде след това е нещо наистина ВЕЛИКО! Да създадеш живот на този свят не е ли достатъчно велико (просто пример)? Почитате някой, който не сте познавали. Почитате някой, който никога не сте виждали... Почитате документи, а не човек... Някой от вас бил ли е там за дакаже какво се е случило 100 %? Не, нали?
    Левски е мъртъв и няма за какво да му благодаря или да му се кланям, нито ми е осигурил ядене, нито пиене, нито дом....
    Знаеш ли, че не самата личност е важна в случая. дали е бил Левски или е бил Петко от съседното село няма значение. важното е, че той е вдъхнал надежда и кураж в българите по онова време. народът е имал нуждата от обединител, от апостол, от водач.........малко повече уважение към хората, борили се и дали живота си за това ти да бъдеш свободен гражданин!
    Бла, бла, бла... пълни глупости! Вдъхнал кураж и надежда? За това са били 500 г роби Вдъхнал е чушки! Създал е комитет, който е толкова повърхностен, че го издава и именно за това го обесват! Айде да празнуваме ПРЕДАЛИТЕ ГО БЪЛГАРИ? Ако не е била Русия още щяхме да сме под турско владичие.. Това българите са срам и позор! Срам ме е да се нарека българин, яд ме е, че съм роден в такава държава! За какво ни е помогнала Русия??? За да може да сме под руско владичие... Парирам се от темата, съжелявам... Говорихме за Левски, палячото, който е направил какво? Ама нали знаете, че не е супермен, нито спайдермен, идеализирате го, сякаш ви е роднина... Обеси ли са го - хубаво, какво да направим? Никога няма да се преклоня пред този Левски, нито пред който и да е от пред и 100 - 200 години!!! Айде някой да ми каже нещо? Копче не може да ми каже, копче... Това е демокрация, ако искам ще врътна една ръченица в/у гроба му!
    Анално разглезен комплексиран боклук,ти не си достоен да изричаш името на ЛЕВСКИ.Ако те видя на живо ще те убия
    Ти си кажи трите имена и годините. Пиши ми на лични съобщения ^^^^
    Така сега и аз да обясня, та може и да чуеш! Комитета не е издла Левски. Когато Димитър Общи е заловен, след като обира при Арабаконак турската поща, той не издава Левски, а революционерите в Ловешки комитет, и не ги издава, а дава гласност на делото на БРЦК, с цел Великите сили да забележат, че българите са отделен етнос в рамките на империята, което се доказва от тяхната политическа активност. Идеяата на Димитър Общи е била да помогне на БРЦК, защотото той е бил твърдо убеден, че давайки гласност, Великите сили са щяли да застанат на страната на Б-ия и да съдействат за нейното политическо освобождени!
    Левски е велик, защото той единствен, за разлика от Каравелов, българската Добродетелна дружина в Букурещ и Одеското бг настоятелство, идва в българско за да подготви народа за въстание! Левски твърдо е вярвал, че въстанието трябва да се осъществи главно, чрез подготовка на народа във вътрешността на страната , и чак тогава с помощ от вън! Тоест, че ако българите сами не се организират, никой няма да им помогне, защото всяка отт балканските държави гледа своето освобождение, а Великите сили са заети с решаването на Източния въпрос! Да допълня, че по това време Русия неможе да помогне на България, поради договора, който е сключен след края на Кримската война.
    Та на базата на Вътрешната Революционна организация, която сам Левски организира, после Гюргевския комитет начело с Георги Бенковски, Стефан Стамболов, Панайот Волов, Георги Икономов и други велики българи вдигат Априлското въстание! Делото на Левски е велико защото той сам разбунва духовете на Българите, и ако не е бил той, нямаше да се освободим от турско робство по-рано от 1918, когато се разпада Османската империя.
    Прочети малко история преди да говориш!

Въобще не ми пука дали ти харесва. Поне като някой се опитва да ти обясни нещо, направи малки усилия да влееш малко мозък в празната си главица.

Има Библия за Господ, но не може да се докаже, че съществува
    да,обаче енциклопедията не е Библия.

прочети си определенията за 'научна статия' и 'художествен текст'
    Библията е по четена от енциклопедията! И кажи ми в коя енциклопедия чете за Левски? Какво те кара да мислиш, че Левски не е един мит? Какво те кара да мислиш, че е съществувал?
    Защо почиташ някой, който не е направил нищо, а просто е изопачен от следващите поколения? Една история като мине 100 човека става толкова украсена, колкото ти е бедна фантазията. Левски не е бил Господ, имал е грехове, защо не се споменава нищо за тях? За кръвосмешението ? Защото се идеализира.. Документите са държавна собственост, единствената цел на БГ управниците е да издигат БГ в очите на българите.. Според теб, колко истини са скрити? Ествествено, че ще пише така, нали сме в Б-Я , учим БГ история, която трябва да е подобаваща.. Всичко е политика, ти няма да го разбереш, няма какво да ти обясявам... Вярвай си в Левски и толкова
    мии...примерно в 'История на България'

можеш да вярваш в Иисус Христос.Можеш в Аллах.Можеш в Буда.
    това е просто вярване,религия.докато има действителни факти за съществуването на Левски. Има действителни факти за съществуването на Хитлер,на Мусолини.

и Ботев е пил пияница и курвар,ама пак е велик. и това се знае. и все пак е велик.

това е просто вярване,религия.докато има действителни факти за съществуването на Левски. Има действителни факти за съществуването на Хитлер,на Мусолини.

и Ботев е пил пияница и курвар,ама пак е велик. и това се знае. и все пак е велик.
    Покажи ми действителните факти, ако обичаш
    В музея на Левски, в родния му град Карлово има достатъчно документи за него и това което е направил, както в другите градове има документи за други революционери.

Цитирай Първоначално написано от the_doll

Покажи ми действителните факти, ако обичаш
    В музея на Левски, в родния му град Карлово има достатъчно документи за него и това което е направил, както в другите градове има документи за други революционери.
    изпревари ме

освен това посветените му стихове,писмата на Ботев,както спомена Fuckin'Hostile

фалшификация?
    худ. условност?

едва ли

Да добавя, има запазени снимки на Левски, както и негови принадлежности. Тефтерчето на Левски, освен това кореспонденцията на революционерите, печата на БРЦК, устава на БРЦК, документи от революционните окръзи и още мноооого.

свасти,чакам да оспориш фактите,които ти изложихме

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Само едно не мога да разбера, коя друга държава ЧЕСТВА гибелта на един герой? Не би ли трябвало да се чества рождението, а не смъртта? Странна работа...

логиката е грешна,
    Левски е герой заради начина, по който е загинал и това, за което е загинал
    а не заради това как се е родил...
    Пък и смъртта си има специално място в нашия фолклор

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    ..Има версии че е бил двойник на Левски, а не самия той..
    Ъъъ дааа,и товаа,и Хитлер е жииив.Аре стига глупости.
    О едва ли. Малко ще са хората, които са 100 години по -върастни от мен и да са сред живите

"Мъртъв е само онзи, който е забравен"

Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Интересно..
    Днес май ще е най-добре да си стоя вкъщи,заради датата.
    Споко, бяха в София. Одеве се чухме, прибираха се. Утре сутрин недей се навърта край гарата, че Снолпа ще ти дърпа ушите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си