- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 135 години от обесването на Васил Левски !!!
Как ще се обидя като не ме ебе ?Първоначално написано от air_J
![]()
А сега сериозно - вярвам единствено и само в себе си.....Не почитам никого и нищо......
Проблема е, че актуалните управляващи имат същото мислене като твоето. И докато ти си господин никой, те имат реална власт и управляват страната, което както показва практиката е опасно, но това е съвсем различна тема.Първоначално написано от Special K
Левски шампион але але!
Така е....на зле сме тръгнали ама явно след като още се крепим нямат баш моето мислене.....![]()
xaxaxaxx...da bqha samo politicite...bate osysznai se!!!na nikoi ne mu puka za bylgariq!!!Първоначално написано от air_J
Swastica ROX!
Сипвай момко +1 от мен по всичко ама ВСИЧКО което каза
Аз пък ще запомня този ден с това че с приятелката ми направихме половин година заедно (колкто и да е малко за някой) а не с това че еди кога си е починал човек който се е опитал да направи нещо за Родината )
Минало ... несъвършенно.Нито съм го накарал да го направи нито ще ме гризе съвеста или пък най-малкото ще ми пука за това какво е станало
Важното е че аз съм жив и мърдам ... човек трябва да е егоист![]()
Ако по турско време имаше Рс-та ... щяхме да въртим баклава![]()
Ела и създай своят измислен свят в FateCry
Т'ва келеменце пак ли си измисля нови думички бе?
Би ли ми казал, драга суастице фашистка, какво значи владичие ? Такава дум нЕма ! Или казваш робство или владичЕСТВО.
Гледам си започнал да употребяваш още една дума доста често, както НЕИСТОВ... бахахахххха![]()
"Парирам се от темата"![]()
![]()
![]()
Парирам е думичка от спортния език, преди всичко бойните изкуства и означава блокирам, отбивам и обикновено се използва за удар. Понеже главата ти е като бита круша и няма да разбереш ще ти дам пример: "Той парира удара"
В твоя случай: "Отбивам темата" или "Блокирам темата" хаххах просто нямам думи
скрий се![]()
Поклон пред най - великия Българин !
Поклон пред единствения, който го заслужава !
Поклон пред Васил Левски - Апостола на Свободата.
АТАКА кани всички, които искат да почетат Васил Левски на митинг шествие днес, започващ в 18.00 от Пилоните на НДК.
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Поклон!
Ще си позволя да цитирам избирателно две мнения от друг форум. Познавам лично, макар и бегло авторът на едното и естевствено като личност той е доста далеч от Вас или от мен, като възраст - не чак толкова. Ок, поне не от повечето. Попрочетох темата, но в безсмилени полемики с форумните герои няма да влизам точно тук. "Всяко чудо за 3 дни", а броят на хората, които с удоволствие бих срещнал и извън пределите на този форум се увеличи. Това е първото ми и последно мнение в тази тема, доста се поколебах, но защо пък не. Четете там.. Да има малко разнообразие.
"Тъжно ми става за тези хора. Сега ако могат да видят " в какво се превръщат мечтите" дали биха се жертвали така отново? bow" - hardwarebg, Uve_Smotanson, раздел "Общи приказки", 19.02., 10:34
"На България и трябва НАРОД!! Не Левски.. Втори Левски сам нищо няма да направи.. Най-много и него да обесят тия нашите" - hardwarebg.com, Ellis, 19.02., 12:50
За съжаление не ми беше никак трудно да позная и тук един от колегите от колегите си оттам. Дори само, ако бях прочел мненията Ви от последната страница.
^ Той дори не знае какво е БРЦК, кой е основателя и, и за какво въобще се е борила, без да провери в чичко гугъл. Ама това е отделен въпрос. Свастика си остава неразбран човек и му трябва доста добър лекар за напред в живота.
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
Абе някои да знае или да може ад даде снимки от шествието на 18.02.08?Ако знаете пишете в форума или на пощата.
SWASTICA-ТУРИМ ГО НА МАКЯ ТИ,ЕВРЕИСКИ БОКЛУК!!!Левски не е спайдермен или супермен,Левски е герои на република България!!!!
Оставете го тоя робот..![]()
Каквото и да му говорите ще си остане глупав..и поне ще има на какво да се смеем..(:
SWASTICA,ти си толкова комплесирана амеба че направо ми се повръща! Бащати да не би да е блудствал с теб като си бил на 5,определено имаш нужда от помощ.Противни изроди ,като теб, родени от мърща не са достйни да изричат името на Апостола,така че си замълчи![]()
Поклон пред паметта на Васил Левски!!!
... а свастика кога ще получи постоянен бан по IP?!?! да му се невиди .. мен ме предупреждават модовете защото съм нахранил едни фенчета на "Самотно дърво на хълма" ... а тоя тука храни на ляво и на дясно при това Апостола!!!! Ебаси на какво прилича това?!!?
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Спокойно може да имаш свръх себеуважение и без национално достойнство.То е нещо като религията - може и без него(националното достойнство).....Първоначално написано от ATAKABG
![]()
На мен ми е безразлично какво е щяло стане.....ако утре земята ще се унищожи и зависи спасението и от мен, аз няма да си мръдна пръста.....Просто различен начин на мислене......Първоначално написано от exploitedteen
Трудно ми е сега да живея, трудно щеше да ми е и тогава.....все тая е....
Защо трябва да почитам мъртвите ?
Когато умра някой ще ме почита ли ?
А ако ме почита - какво от това ?
Според мен това е популизъм що се отнася до политиците и поза от страна на 90% от останалите.....Има си и едни 10% които вярват в това.....
Добре си ако се чувстваш добре...факт е че се чувствам добре....Да, за другите сигурно съм животно, родоотстъпничка и какво ли не, но това пречи ли ми да живея ?
Накрая пак ще умрем, независимо дали си ходил да сложиш цветя на паметника,а аз не съм.....Морал май найстина нямам, но предпочитам сама да си определям ценностите а не да приемам чуждите такива.....Една ценност е ценност, ако я цениш - колкото и да е тъпо....Колко от хората тук които пишат "Поклон !" го вярват ?
![]()
Свасте,моля те,кажи че ти плащат,за да се правиш на толкова тъп,моля те.Не е възможно,просто не може да си такъв.Не можеш ли да осъзнаеш,че благодарение на него(както и други),ние сме свободни?!Той е дал живота си,без капка съмнение за свободата.Това не е ли достойно за уважение,ама не,как ще е достойно.Малко е,нали?Наистина се смайвам.
Поклон пред светлата му памет!
Поклон!
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
поклон...
![]()
А днес да знаете какво ми се случи...Така като имаме патронен празник на училището и слушаме речта на директорката отвън в двора...и изведнъж някфа репортерка идва и ме хваща за ръка и ми вика "Какво за вас е Васил Левски" и аз като се изчервих като се замаях и дори не си спомням какво казах!Дано не съм се изложила...много!![]()
Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!
Тея който непочитат родината и тези който са се борили за нея...Вие сте ограничени хора,лишени от ценности...друго нямам да добавя!![]()
Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!
Каква ценност е за теб родината ? Обясни ми.....
prosto tozi tapir zavijda za6toto iska nepremeno da e centar na vnimanieto Kak moje da komentira velikite mravka kato nego DARJI6 SE KATOP DOLEN TIP i ne mi kazvai argumentirai se ili tem podobni kazah kakvoto mislq![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Поклон пред Светлата памет на Един от най достойните Българи - Апостола на Свободата Васил Левски !
Този който ни освободи той ще ни пороби . - Васил Левски