- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 135 години от обесването на Васил Левски !!!
Защо обичам България ли?Защото тук съм се родила,тук съм израстнала,тук са родени близките ми,дедите ми,прадеди...!Защото България е неповторима страна!Прекрасно е през всеки сезон,целогодишно!Има богата и героична история!Обожавам много неща в България,мога дълго да говоря за природата,бита и културата на народа ни! Всяко красиво кътче ми напомня в каква красота живеем,имаме много поводи за радост и аз предпочитам само на тях да обръщам внимание.Относно оправниците одавна съм ги изключила за да не се ядосвам.Голям оптимист съм и искренно вярвам че и при нас нещата ще се оправят така че след време всеки трети БЪЛГАРИН да е горд(като мен),че живее тук!Първоначално написано от Special K
Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!
Едно голямо евала!Ако повече млади хора мислят като теб,нямаше да има толкова селяния и простотия.Първоначално написано от MaXy_GiRL
Моето у-ще днес прай юбилей-40 години от създаването му неска
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Аре, стига с тея приказки, че си се родила тук. Пълни прехвалвания.Първоначално написано от MaXy_GiRL
Израстнала си тук , е й? Това помага ли ти с нещо?
Тук били родени близките ти, е й?
Дедите, пра-дедите, откъде си сигурна, че са родени баш в България?
Така е, неповторима е , чакам и Косово да ни задминат и ще сме баш уникални.
Прекрасно е, зимата на -30 да излизаш на вън. Или лятото на 40 градуса да се давиш в пот, направо яко.
Историята, ни не помня досега да ми е свършила нещо добро.
Казват "Слабия мисли за миналото, силния за настоящето".
Дълго мога да говоря за народа ни, да. Как вместо да си мръднеш трътката 10 метра до гюма, тренираш хвърляне на гюле, опа пликче с боклуци през прозореца.
Бита ни? Да, доста е як. Най ме изпълва, като знам , че трябва да си прекарам 14 часа от деня в училище с толкова прекрасните комплексирани учители. После да чакам по 1 час на спирката, да дойде автобус, който е по-шумен от слушалките ми, който са на макс.
Да, много е красиво, да минаваш в животински лайна по всички поляни.
Да седнеш лятото на някоя полянка и хоп 4-5 бутилки до теб, ей така ако си жонглйор, да си поиграеш ... сигурно?
Абе...
Да ви имам превъзнасянето.
Живеем в дупка, не виждам (поне аз) от какво да се гордея.
Яка история?
ПУКА МИ!
Да имахме 300 години история, ама да знам , че живея като нормален човек (щях да напиша бял, ама се сетих , че има хора в африка който имат по-добър стандарт от нас и се отказах...) и да не си мечтая , за всичко това което имат хората живеещи в държава с жалка история.
Аре, със здраве.
Знам, че всички ще ме оплюете, но не ми пука особено
П.С. ДА НЕГРАМОТЕН СЪМ , ПРОБЛЕМ?
Горкия ти!Имаш затъмнен светоглед!Но нямам намерение да си правя труда,да се обосновавам за неща относно който съм дала мнение!На тези като теб...вечно недоволни от живота,давам зелена светлина!Щом не си удолетворен от БГ стандарта ходи в някоя друга страна...туко виж си се оправил там,щом смяташ,че ние сме най зле....нямаш работа в БГ,нищо не те задържа тук..пътя и ходи си търси късмета!Първоначално написано от Majestic12
Приятна вечер!
Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!
Поклон!
Всички българи почитаме Васил Левски и се гордеем с него. Но дали сме заслужили такава личност? Малко известен факт е, че след залавянето му, при транспортирането му към София, той е бил пазен само от 2 кирливи заптиета. Можело е да бъде освободен с лекота. Но знаете ли колко опита за освобождаването му са направени? Нито един. За това последното нещо, което Левски записва в тефтерчето си е "Народе!!!!". Ето ви тема за размисъл...
ПП. Сега погледнах коментарите на СВАСТИЦАТА - абе бате, 'що не си посегнеш?
Вече обмислям да си предложа услугите на мачока,само и само да изядеш банана и да спреш да се излагаш.![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
За благото на народа..чакам го само да се събуди и да обсъдим офертатаПървоначално написано от SWASTICA
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
А за снимките някои знае ли нещо от 18?Темата за свастика няма кво да пишеме поо нея.Знае се че тои е глупав розов педал!
Охо,учител!Ще направиш ли един анализ и на думата "рогая",че аз за първи път я срещам?
По темата:Левски е един от великите българи,който казва обратното може спокойно да се засили и да се хвърли от някой мост!
Някои хора вярват че футболът е въпрос на живот и смърт. Много съм разочарован от това твърдение. Мога да ви уверя че е много, много по-сериозно.
Така е!Първоначално написано от MaXy_GiRL
Имам светоглед на реалист, а не на мечтател!![]()
Чета, чета и са хванах за главата![]()
Кви са тези изказвания, кви са тези глупости.
Единият отрича Левски, другия пък България![]()
В какъв свят живеем, в какво време![]()
Бахти, първо @SWASTICA не знам от кой Немски полк си излезнал.
Кви са тези приказки,та Левски е легенда, той е като Крали Марко, това е част от историята на един народ, просто един от най-видните фигури, в нашата страна.Ти каза, че хората умирали всеки ден, да ама хората не са той, както и той не е е хората.Има разлика, между тях.Какви са тези глупости дето говориш, все едно ти ако умреш на някой от форума да му запука, че ти си умрял, или за мен или за който и да е, но ако умре някой, който е направил нещо, който е работил за някаква кауза, той е вечен, и няма кой да каже, не е така.Левски е бил велик човек, ако не знаеш, прочети малко история.Един такъв човек се ражда веднъж на хилядолетие.Неми харесва, човек който си няма понятие, или поне с такъв малоумен ник ( не че нещо ама всеки знае какво означава свастика), да пише нещо против общото убеждение на хората в този форум или въобще в България.Да ясно ми е, че всеки си има мнение по даден въпрос, не оспорвам твоето, но него и приемам.Просто изказвам лично такова.
А сега второто нещо, което ми направи силно впечатление на @MaXy_Girl
Момиче, не само ти виждаш България сива, и неблагоприятна за живот.
И аз го виждам, и родителите ми и близките ми и приятелите ми, това обаче неми пречи да бъда патриот.
Я се замисли, ако харесваш някой не го харесваш заради красотата и постъпките му, а заради това какъв е като човек.Така и с родината.Да обичам си родината, просто не харесвам държавата.Има разлика м/у родина и държава.Държавата е институцията която управлява родината ни.
И да горд съм да се нарека БЪЛГАРИН!!! И съм горд с историята си, с видните личности (поздрави за @SWASTICA), хората дали живота си за нас, който ако чуят, че вие се отричате от България ще се обръщат в гроба и хората, който сега се мъчат с нещо да променят държавата (не говоря за политиците).
И все пак, казваш, че ще станем по зле и от Косово, дам така е не казвам обратното, просто тези дето ни управляват правят омразата към държавата толкова голяма.Те са виновниците в тази система.
Мисли в краен случай! Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват,
когато най-малко ги очакваш...
Нека почива в мир! Неговият подвиг няма да бъде забравен.
NEEEEEE!Pls ne go banvaite!Taka ne sym se smql ot ujasno mnoo vreme!A kato 4eta kak go hranqt dr user-i naprao me zabolqvat korema i gyrba ot smqh...Първоначално написано от Initial_D
NEEEEEE!Pls ne go banvaite!Taka ne sym se smql ot ujasno mnoo vreme!A kato 4eta kak go hranqt dr user-i naprao me zabolqvat korema i gyrba ot smqh...Първоначално написано от Initial_D
Живота ми не е нормален сега....нямаше да е нормален и иначе......Първоначално написано от ATAKABG
Ако ме познаваше щеше да се отвратиш от егоцентризма и самочувствието ми.Това че не зачитам родината и хората борили се за нея никак не ми пречи на самоуважението.....напротив - дори го увеличава
Не се ядосвай, според мен имам мания за величие.....![]()
Издигнала съм в култ самата себе си и в моите очи засенчвам всички личности смятани за велики на тази земя......
Това, в съчетание с факта че почти винаги приемам единствено моята гледна точка за правилна(дори когато знам че не съм права) ме прави непоправима.....
SWASTICA ме разби. Принципно съм доста спокоен човечец. На тоя келеш обаче бих му ритал главата докато не му се разпилее мозъка.
Левски не е велик, щото не ходи по стените като спайдърмен, и на всичкото отгоре няма мускули като на джон сена, сина или какъвто там му беше идола. Дебил!
Ако си беше погледнал учебниците по история, вместо да гледаш кеч, щеше да знаеш резултат от какво е Руско - турската война и какъв е приноса на Васил Левски за Освобождението. Ала не би...
А тоя още ли твърди, че е на 26 и е завършил Харвард, Оскфорд и тн?
Първо извинявам се за грешката, нямах си на идея от къде идва свастиката.Първоначално написано от SWASTICA
Второ, е как да ти кажа, знаеш ли от къде идват всичките ни проблеми, идват от начина на мислене на човек.Дам, човек сам определя как да живее.Не някой от горе или от страни да ти казва, това е измислица.Просто живей така както искаш.
Някъде горе каза, че ако немците ни бяха помогнали сега щяхме да сме по-добре.Замисли се 2 световни войни, заставаме за Германците и какво поучихме от това, освен осакатяване на България от към територия, и хиляди репарации?Питам Германия какво ни е помогнала в случая? Да харесвам Русия, защото е направила нещо за нас! Не можеш да отречеш 3-ти Март.Всъщност от теб всичко се очаква![]()
Мисли в краен случай! Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват,
когато най-малко ги очакваш...
SWASTICA Един въпрос... Знаете ли какво е манипулация на историята и народа във БГ? Управниците ни и техните пра - пра деди правят Историята на БГ завидно хубава, защото сме в БГ все пак и трябва да идеализираме страната. Във всяка страна правят така.. Всъщност преди много време споменах, че съм спорил със Първанов, е освен, че съм спорил съм говорил и за тази тема.. По доста заобиколен начин ми каза, че е точно така както аз ви казвам Wink
И много ми е интересно... С какво да се гордея хора? С това, че сме били 500 години под турско робство ли? 500 ГОДИНИ! Не 1, не 2, а цели 500... Адски силен народ сме, нали? 5 века.... Да се гордея с боклуците, който подритвам всяка сутрин ли? Да се гордея със децата, който просят по улиците ли? Да се гордея със сираците, защото БГ майките са прекален "заети" да ги гледат ли? Да се гордея със цените на продуктите ли? Да се гордея със стандарта на заплатите ли? Да се гордея, че 12 - 14 годишни пикли и пикльовци се насират от пиене и не могат да се приберат ли? Да се гордея със блюдолизци и националисти, който хал хабер си нямат за какво става на въпрос и пишат обидни и заплашващи постове ли? Това ли сме ние в БГ? Кажете това ли сме? С това ли да се гордея? Да, горд съм, че НЕ се гордея...
За това съм съгласен ,но да отричаш В.Левски ей тва е тъпотия! И аз уважавам Германия , но някак си ми антипатичен! Неможеш да отричаш нещо което хиляди хора са казали! Един човек може да сгреши но 1000 не
П.П. Ти не си патриот , не си нацист ТИ СИ БОКЛУК!
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
^ Според мен манипулация на историята НЯМА. Занимавам се с история, това ми е предмета, с който ще кандидатствам, и мога да ти гарантирам, че нещата, които уча, въобще не са идеализирани и хиперболизирани. Както се учи за славното българско царство, така се учи и за мизерията и нищетата през времето на турското робство.
По въпроса за 5-те века робство много обичам да споря...
Чувал ли си за конюнктурни обстоятелства? Защо мислиш, че българите са си виновни и не са се сетили да направят нищо? Историята има стотици примери, показващи, че невинаги всичко зависи от 1 владетел или 1 народ... Сигурно знаеш, че нашата родина се е намирала в ядрото на Османската империя и е напълно логично последни да се освободим...
Ако беше Германия, Франция или Англия на наше място, пак щяха да са толкова дълго време под робство.
Ти не беше ли една мърша която искаше да се самоубива?Първоначално написано от ANTIHUMAN
Majestic12 голям си веселякЩом пиша значи съм жив! Да съм искал явно несъм се самоубил! Защо да правя кефа на такива идиоти като теб! Просто обичам да дразня ей такива деца ,където говорят за хора където даже и НАЙ-МАЛКО не познават! Откъде разбра ,че съм мърша ве ? Суполанко такъв! Ще ти кажа едно : ,, КАТО НЕЗНАЕШ МЪЛЧИ!!!''
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Поне да беше написала не знаеш като хората ;/Първоначално написано от ANTIHUMAN
Ходи режи вените.
Или се прободи под мишницата.
ефекта е един и същ
П.С. Второто е по-бързо
SWASTICA..пожелавам ти да се мъчиш в адски мъки,заради мнението си спрямо Левски-Най-големият българин!Първоначално написано от SWASTICA
P.S.Сега разбирам истината -SWASTICA не е българин а РЯЗАН!!!
Oi .. it's not just a music,its a WHITE voice !