.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Усещане/Удовлетворение

Момичета как сте се чусвтвате след анален секс?Унизително ли ви е в известна степен да ви оправят отзад?А момчета удовлетворени ли сте след като оправите някоя пичка в задника или не ви доставя удоволствие?

Само недей помпай много да не се "оцапаш"

Цитирай Първоначално написано от GenerationX
    Кофти тръпка си е ...да се оцапаш..Ти да не си се цапал?

Цитирай Първоначално написано от KLI_ENT
    Кофти тръпка си е ...да се оцапаш..Ти да не си се цапал?
    Не но един приятел с "опит в оцапването" е споделял

hottie
    Guest
    Analnia seks pridava suvsem razli4na 4uvstvo v seksa. Vuob6te ne me e sram.Naprotiv,vuzbujdam se mnogo pove4e dori i ako praviim SAMO tova.

Zdr

Ами мисля че го има този момент в известан степен за унижението....А иначе как да се чуствам след анален секс...като ебана в гъза...Не знам друго за усещането;ако питаш за свършване от анален...случвало се е и е супер.
    Russian Aerospace Agency

Фен Аватара на Alice Fox
    Град
    ...до теб...и преди да се усетиш ме няма..

Re: Zdr

Цитирай Първоначално написано от gergana_sweet
    Ами мисля че го има този момент в известан степен за унижението....А иначе как да се чуствам след анален секс...като ебана в гъза...
    +1
    Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing

Ебати селянките има тука даева

(Не заради това, че правят анален).
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    gergana_sweet като се чувстваш унизена що го правиш
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от &ILoveU2
    Уместен въпрос
    Винаги съм се чудила Гери,на колко си?
    [size=7][b][u]fosse cos

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Уместен въпрос
    Аз залагам 10кинта на 12-15

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Уместен въпрос
    Аз залагам 10кинта на 12-15
    Аэ эалагам 11,че е под 15
    [size=7][b][u]fosse cos

hottie
    Guest
    Някои хора изпитват удоволствие от унижението. Едва ли го приема буквално.
    Все едно да си говорим мръсотии в леглото "ку*во, ку*ко" В това има леко унижение но може да бъде много възбуждащо.

Мега фен Аватара на amatorium
    Stiga ste go gubarkali momicheto. I bez tova e edna ot malkoto tuk otkroveni i umni, koito kato pravqt neshto purvo pruchvat kak se pravi.

A po temata, ami na men lichno mi e hubavo. Useshtaneto idva vzaimno. Obiknoveno analniqt idva sled solidna doza vuzbuda i vaginalen i na neq i idva kato absolutno razmazvashto svurshvane. Na men sushto. Nqma sram. Nqma ot kakvo. Otivame izmivame se i si lqgame da se gushkame i tq da zaspi v rucete mi.
    Eating isn't cheating - Arnold

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Stiga ste go gubarkali momicheto. I bez tova e edna ot malkoto tuk otkroveni i umni, koito kato pravqt neshto purvo pruchvat kak se pravi.

A po temata, ami na men lichno mi e hubavo. Useshtaneto idva vzaimno. Obiknoveno analniqt idva sled solidna doza vuzbuda i vaginalen i na neq i idva kato absolutno razmazvashto svurshvane. Na men sushto. Nqma sram. Nqma ot kakvo. Otivame izmivame se i si lqgame da se gushkame i tq da zaspi v rucete mi.
    Между другото, аз открих наскоро, че предпочитам да се почне първо с аналния. После останалото при мен е много по-силно. Като разбира се се спазва нужната хиегиена да не си навлечем инфекции

здр

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Някои хора изпитват удоволствие от унижението. Едва ли го приема буквално.
    Все едно да си говорим мръсотии в леглото "ку*во, ку*ко" В това има леко унижение но може да бъде много възбуждащо.
    Ето някой който разбра какво имам предвид под унижение....А колктоо до възрастта ми след 4 месеца ставам на 16.Рожденната ми дата е 19.06.1992..Доволни ли сте?
    Russian Aerospace Agency

Град
    Бургас
    нз как се чувствам и неискам да знам...защото нямам намерението да права анален секс...гнусно е пък и мисля че не е правилната дупка...изобщо не съм консервативна,но този вид секс е гаден и болезнен
    Най-същественото е невидимо за очите...

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от jenity_bs
    нз как се чувствам и неискам да знам...защото нямам намерението да права анален секс...гнусно е пък и мисля че не е правилната дупка...изобщо не съм консервативна,но този вид секс е гаден и болезнен
    За теб може би е гаден, а дали е болезнен как знаеш ако не си пробвала? Мен не ме боли

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Цитирай Първоначално написано от jenity_bs
    За теб може би е гаден, а дали е болезнен как знаеш ако не си пробвала? Мен не ме боли
    еми така съм чувала...но определено нищо неможе да ме накара да пробвам освен ако сама не си променя мнението
    Най-същественото е невидимо за очите...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Правила съм 3 пъти и не съм се чувствала унизена. не правя вече по други причини!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си