- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Усещане/Удовлетворение
Момичета как сте се чусвтвате след анален секс?Унизително ли ви е в известна степен да ви оправят отзад?А момчета удовлетворени ли сте след като оправите някоя пичка в задника или не ви доставя удоволствие?
Само недей помпай много да не се "оцапаш"![]()
Кофти тръпка си е ...да се оцапаш..Ти да не си се цапал?Първоначално написано от GenerationX
Не но един приятел с "опит в оцапването" е споделялПървоначално написано от KLI_ENT
![]()
Analnia seks pridava suvsem razli4na 4uvstvo v seksa. Vuob6te ne me e sram.Naprotiv,vuzbujdam se mnogo pove4e dori i ako praviim SAMO tova.
Ами мисля че го има този момент в известан степен за унижението....А иначе как да се чуствам след анален секс...като ебана в гъза...Не знам друго за усещането;ако питаш за свършване от анален...случвало се е и е супер.
Russian Aerospace Agency
+1Първоначално написано от gergana_sweet
Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing
Ебати селянките има тука даева
![]()
(Не заради това, че правят анален).
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
gergana_sweet като се чувстваш унизена що го правиш![]()
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
Уместен въпросПървоначално написано от &ILoveU2
![]()
Винаги съм се чудила Гери,на колко си?![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Аз залагам 10кинта на 12-15Първоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
Аэ эалагам 11,че е под 15Първоначално написано от GenerationX
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Някои хора изпитват удоволствие от унижението. Едва ли го приема буквално.
Все едно да си говорим мръсотии в леглото "ку*во, ку*ко" В това има леко унижение но може да бъде много възбуждащо.
Stiga ste go gubarkali momicheto. I bez tova e edna ot malkoto tuk otkroveni i umni, koito kato pravqt neshto purvo pruchvat kak se pravi.
A po temata, ami na men lichno mi e hubavo. Useshtaneto idva vzaimno. Obiknoveno analniqt idva sled solidna doza vuzbuda i vaginalen i na neq i idva kato absolutno razmazvashto svurshvane. Na men sushto. Nqma sram. Nqma ot kakvo. Otivame izmivame se i si lqgame da se gushkame i tq da zaspi v rucete mi.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Между другото, аз открих наскоро, че предпочитам да се почне първо с аналния. После останалото при мен е много по-силно. Като разбира се се спазва нужната хиегиена да не си навлечем инфекцииПървоначално написано от amatorium
![]()
Ето някой който разбра какво имам предвид под унижение....А колктоо до възрастта ми след 4 месеца ставам на 16.Рожденната ми дата е 19.06.1992..Доволни ли сте?Първоначално написано от the_hottie
Russian Aerospace Agency
нз как се чувствам и неискам да знам...защото нямам намерението да права анален секс...гнусно е пък и мисля че не е правилната дупка...изобщо не съм консервативна,но този вид секс е гаден и болезнен
Най-същественото е невидимо за очите...
За теб може би е гаден, а дали е болезнен как знаеш ако не си пробвала? Мен не ме болиПървоначално написано от jenity_bs
![]()
еми така съм чувала...но определено нищо неможе да ме накара да пробвам освен ако сама не си променя мнениетоПървоначално написано от the_hottie
![]()
Най-същественото е невидимо за очите...
Правила съм 3 пъти и не съм се чувствала унизена. не правя вече по други причини!