- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- "бягане" от даскало
ne sam ot 12to ama ako iska6 mooga da ti osigorq belejki pi6i ili tuka ili na LSПървоначално написано от Just`another`kid
хаха аз имам 150Първоначално написано от djudjutu
и да чукна да дърво още не са ме изгонили
![]()
НИЕ пък отиваме при училищния фелшер и му казваме че ще ни изпитват и не ни се остава и той казва "Добре айде отивайте си после минете през личния лекар и му искайте бележка,кажете че ви е станало лошо и аз съм ви пуснал да си ходите"![]()
![]()
![]()
И при нас има зубари и те са дърпат ама ние кат им се развикаме че провалят всичко и те веднага се съгласявятПървоначално написано от TellMeYourName
![]()
и при мен е такаПървоначално написано от lovetanya
даже някой път ги намаля ако имам 7 за един ден пише 5 извинени
ами има едни димки ги продават в куку-магазините, вземате целия клас, пускате я в стаята и никой не кара часове. поне в нашето даскало е така, щото няма стаи за всички.![]()
ами в стария ми клас сме бягали само няколко пъти вси4ките щото класа ми беше мн неорганизиран. сега съм в др клас(само моми4ета) ама пак не можем да избягаме вси4ки щото винаги се намира някои които да прецака си4ко![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Или бележка от доктора или фалшива.Няма даскало в което да няма "дилъри" на бележки.Но най-добре не бягай от часовете, защото свикваш и после хич не ти се стои.
♠ The Nuts! ♥
да и аз така мисля ....отсъстваш ли 4-5 дена после иди свиквай да ходиш на даскало ..мани мани мно гадно ...Първоначално написано от Lub4o**
иначе фалшиви бележки бол ...и все повече се осъвършенстват
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
При нас със 300-400 отсъствия завършват няколко човека в класа всяка година.Уж сега щяло да е по-строго пък ще видим.Аз миналата година завърших с 70 и няколко,което мисля,че не е много.Първоначално написано от djudjutu
ами аз винаги сама съм си извинявала отсъствията...подписвах си се като пич отгоре![]()
![]()
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Хах аз съм 7 и госпожата закъснява и ние бягаме и като доидеме на следващия ден и казваме че сме я търсили но иначе е много печена...