.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от Just`another`kid
    ne se oplakvaite pri nas na 5 vikat roditel i spirat detskite na 10 e predoprejdenie za izklu4vane a na 15 si out gadno e az mai imam 4 i 1/3 za sa ma moje i po malko da sa ako ne sa mi pisali po nqkoi predmeti a klasnata e gadna na tema ocustviq i ne izvinqva ako ima nqkoi ot 12to 6e zeme li da mi dade belejki i pari davam 4e hi4 ne mi se hodi v 4asovete
    ne sam ot 12to ama ako iska6 mooga da ti osigorq belejki pi6i ili tuka ili na LS

Цитирай Първоначално написано от djudjutu
    а в нащо малумно даскало ако имаш повече от 70 извинени те водят на съвет и "разследват" каде си хоил аз имам 76 и се моля само класната да не ме предложи че тогава ............
    хаха аз имам 150 и да чукна да дърво още не са ме изгонили

Град
    in your sweet dreams
    НИЕ пък отиваме при училищния фелшер и му казваме че ще ни изпитват и не ни се остава и той казва "Добре айде отивайте си после минете през личния лекар и му искайте бележка,кажете че ви е станало лошо и аз съм ви пуснал да си ходите"
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Град
    В АдА
    Цитирай Първоначално написано от TellMeYourName
    Цитирай Първоначално написано от ofyes
    Цитирай Първоначално написано от Miss_Perfekt
    Ние правим така правим бомби.За който незнае бомба е целия клас да избяга абсюлютно сички един не трябва да остане и тогава немогат да пишат отсъствия на сички.Е не трябва да прекалявяте с това щот класната ше се ядоса.Друг метод е - "Отивам на зъболекар" на нас за зъболекари не ни искат бележки.Ама внимавайте с бомбите щот хванат ли ви ..... Даже ние един път направихме така бяхме на първия етаж и учителката излезе замалко и ние скочихме през прозореца ако е ниско може и вие да пробвате
    Целият клас Тва при нас е невъзможно.. Има некви зубарчета (2,3) дето немат 1 отсъствие даже и извинено и винаги всичко провалят...
    Това пък аз на какви брутални сцени съм бил свидетел точно заради това бой бой бой хаха
    И при нас има зубари и те са дърпат ама ние кат им се развикаме че провалят всичко и те веднага се съгласявят

Цитирай Първоначално написано от lovetanya
    Ми лично аз доста честичко си бягам...Ама класната е много печена и ми извинява отсъствията и без да я моля! Дори не ме пита къде съм била!!!
    и при мен е така даже някой път ги намаля ако имам 7 за един ден пише 5 извинени

ами има едни димки ги продават в куку-магазините, вземате целия клас, пускате я в стаята и никой не кара часове. поне в нашето даскало е така, щото няма стаи за всички.

ами в стария ми клас сме бягали само няколко пъти вси4ките щото класа ми беше мн неорганизиран. сега съм в др клас(само моми4ета) ама пак не можем да избягаме вси4ки щото винаги се намира някои които да прецака си4ко
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Град
    гр. Пловдив
    Или бележка от доктора или фалшива.Няма даскало в което да няма "дилъри" на бележки.Но най-добре не бягай от часовете, защото свикваш и после хич не ти се стои.
    The Nuts!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от Lub4o**
    Или бележка от доктора или фалшива.Няма даскало в което да няма "дилъри" на бележки.Но най-добре не бягай от часовете, защото свикваш и после хич не ти се стои.
    да и аз така мисля ....отсъстваш ли 4-5 дена после иди свиквай да ходиш на даскало ..мани мани мно гадно ...
    иначе фалшиви бележки бол ...и все повече се осъвършенстват

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Цитирай Първоначално написано от djudjutu
    а в нащо малумно даскало ако имаш повече от 70 извинени те водят на съвет и "разследват" каде си хоил аз имам 76 и се моля само класната да не ме предложи че тогава ............
    При нас със 300-400 отсъствия завършват няколко човека в класа всяка година.Уж сега щяло да е по-строго пък ще видим.Аз миналата година завърших с 70 и няколко,което мисля,че не е много.

ами аз винаги сама съм си извинявала отсъствията...подписвах си се като пич отгоре
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Хах аз съм 7 и госпожата закъснява и ние бягаме и като доидеме на следващия ден и казваме че сме я търсили но иначе е много печена...

Цитирай Първоначално написано от sanch0 Виж мнението
    Hi.
    Хора, споделяйте радни трикчета...как да се отъврем от даскалото без неизвинени. Било то само за 1 ден
    Купуваш си бележки и си ги пишеш сам/сама.Но сега по новия закон и малко тегаво.Затова си тръгнаш и после казваш на класната да ти ги извини, пък ти ще и дадеш бележка след няколко дни.После не даваш бележка,а отсъствията са вече извинени.Това е моят трик.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си