.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    Според зависи отношенията
    но иначе няма лошо да правиш секс с бивше
    Прави го така че да е добре!!!

Супер фен
    odobrqvam go,napalno sam razdelila lubovta ot sexa!v smisal 4e sexa e 1,lubovta e drugo.pravila sam sex s biv6iq po prostata pri4ina 4e dosta vreme ne bqhpravila sex i ujasno mn mi se prave6e
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Sluchvali sa se podobni raboti. Sled edin takuv sex dori pak trugnahme
    Явно добре си я опънал. Пък с бившата нямам никво намерения да правя секс след всичко което ми поднесе.

Да,защо не?
    Обаче зависи за какво сме скъсали...
    offline forever!

Ми не знам честно казано...То няма лошо да правите обаче при такива ситуации все някой е излъган и наранен...Или само аз така си мисля Не бих го правила,защото сега имам връзка : )) Обаче ако нямах и ми се отдаде възможност...честно казано да : ))

Град
    *in a pink dream*
    mani gi tiq bivshi ... kako shte se vtiqlsali ... ako e bilo tolkova hubavo s nego, zashto e v kategoriq "bivsh" ???
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от miss california
    mani gi tiq bivshi ... kako shte se vtiqlsali ... ako e bilo tolkova hubavo s nego, zashto e v kategoriq "bivsh" ???
    Ами то честно казано има мн такива случаи пичът зарязва мацката,тя обаче още го обича и той ест си живее живота,но междувременно се възползва от чувствата и и правят секс уж за "доброто старо време".Така де,той просто се урежда със секс без ангажименти,а тя си мисли,че щом го има още сексуалното привличане,може да се върне и любовта.

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от rame
    Ами то честно казано има мн такива случаи пичът зарязва мацката,тя обаче още го обича и той ест си живее живота,но междувременно се възползва от чувствата и и правят секс уж за "доброто старо време".Така де,той просто се урежда със секс без ангажименти,а тя си мисли,че щом го има още сексуалното привличане,може да се върне и любовта.

emi tova govori losho za mackata "toi iska da me chuka " ne e "toi ima chustva kym men" ...

Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Голям фен

emi tova govori losho za mackata "toi iska da me chuka " ne e "toi ima chustva kym men" ...
    Да,така е. Но тва говори за мацката единствено че е глупава и наивна.....или просто мн влюбена,че се надява на всичко....

Град
    *in a pink dream*

Да,така е. Но тва говори за мацката единствено че е глупава и наивна.....или просто мн влюбена,че се надява на всичко....

za mene tova ne e opravdanie - moeto tqlo ne e mehana , da go poseshtava nqkoi za zabavlenie i bez zadyljeniq ....

miss california - ако ти доставя удоволствие да правиш секс с бившия ти, защо не. Спал съм с бивши, при определени случки, дори единия от двамата да си е имал ново гадже и никой от нас не е имал против, нито е искал някакво задължение към другия. Тръгнали сме по собствени пътища и точка по въпроса. Това, че след някой купон примерно сме приключили в леглото,не означава задължително, че иксаме отново да споделяме живота си заедно, а просто сме искали да задоволим някой първосигнални импулси.

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Ne,ne bih se vyrnala pri bivshiq samo za ediniq seks.Ako tolkova mi se doebe po-dobre da si namerq nov,otkolkoto nqkoi,s kogoto po edna ili druga prichina vednyj veche sym se sboguvala.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Ми, при мен е трудно да се каже "бифшите", защото съм имал само 1 сериозна връзка с м и 1 с ф и сега съм във втората с м ... всичко друго е било неангажиращо. Та с този един бифш, не съм спал след като се разделихме, а мацката ме заеба от всякъде като и казах, че съм Би и не искаше повече да ме вижда, пък да не говорим за секс..
    Иначе нямам нищо против. Сексът си е секс - ако стане, стане... и на двамата им е хубаво.
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Мда правила съм го като скъсах с него и известно време се виждахме,без да хойм щото просто не се разбирахме и така беше по лесно..после срещнах друг,с който тръгнах.Прекратих "виждането" с тоя.Обаче скоро.. под влияние на алкохола.. отново го напрайхме иии мн съжалявам, за което щото не трябваше . Бе не е хубаво нещо..не бива,осложнява се вси4ко

ВЪВ СЪРЦЕТО КАПКА МИЛОСТ НЯМАМ, ВЗЕМАМ ВСИЧКО И СИ ЗАМИНАВАМММ!!!...МНОГО КАТО ТЕБЕ ВЕЧЕ ПЛАКАХА!!!

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от Майн
    miss california - ако ти доставя удоволствие да правиш секс с бившия ти, защо не. Спал съм с бивши, при определени случки, дори единия от двамата да си е имал ново гадже и никой от нас не е имал против, нито е искал някакво задължение към другия. Тръгнали сме по собствени пътища и точка по въпроса. Това, че след някой купон примерно сме приключили в леглото,не означава задължително, че иксаме отново да споделяме живота си заедно, а просто сме искали да задоволим някой първосигнални импулси.

da , ama ne bi mi dostavilo

neka da me seem raqzvrt , az s moq bivsh , pyk toi s negovata po-bivsha , pyk tq s neiniq nai-bivsh ... lqlqlqlq ... gluposti sa tui , pylni gluposti

kato te syrbi krastata , imash si dqsna/lqva ryka , a ima i doastatychno mn dr Nebivshi
    az tova s bivshite ne go razbiram

da pravila sam sex s poslednoto mi gadje,sled kato skasahme....toi me zarqza i vednaga tragna s edna p***a koqto za ni6to ne stava....iskah da i go varna puk i o6te go obi4ah...vijdahme se ot vreme na vreme ii pravehme sex.toi zajivq s neq no i tova ne ni pre4e6e..tq se pobarkva6e ot revnost i besnee6e,no...sega re6ih da ne se zaimavam s idioti i prekratih vsi4ko.po dobre sled kraq na vrazkata da nqma prodaljeniq za6toto vinagi edin ot dvamata ima nadejdi

Правил съм го. Как съм настроен? Нормално, зависи каква е била връзката ни, отношенията ни

az sa6to sam go pravila s biv6 no do izvesno vreme kogato stane i sexsa bezmislen se spira

Цитирай Първоначално написано от aanitogb
    az sa6to sam go pravila s biv6 no do izvesno vreme kogato stane i sexsa bezmislen se spira
    Безсмислен секс?

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Emiii az predi mnogo iskah s edin biv6 ,6toto be6e stra6en v legloto ,ama az taka go zarqzah ,4e nqmah smelost da mu iskam sex
    A ina4e mislih ,4e nikoga nqq napraa takoa ne6to ,ama na . . . - predi 2-3 sedmici bqh se razdelila za malko s moq priqtel i slu4aino vidqh biv6iq . . ne iskah ni6to s nego, oba4e tyi kato vzehme razni ne6ta i az ne mojeh da se syprotivlqvam ,izob6to ne znaeh kakvo pravq i . . . spah s nego.................be6e hyavo ,/zaradi narkoti4noto vliqnie pod koeto bqh vsi4ko mi se struva6e s dvoino po-golqmo udovolstvie/,oba4e ina4e kato se svestih tolkova mnogo syjalqvah

Повече от фен
    spored men nema losho sled kat i dvamata vi prai kef :P

Не...каквото било,било...тва е

mi az predi sum mislila s edin biv6, no v momenta ne bih pravila s biv6iq izob6to za kvo mi e kato si imam sega6niq?!

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Отказах на бившата, която беше настоятелна. Нещо не ми харесва идеята да го правя пак с нея.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Голям фен
    Много зависи - надали бих правил секс с някоя, с която съм скъсал наскоро, но много зависи от това какви са ни били отношенията, защо сме скъсали и така, но при всички положения трябва да е само секс. Но ако да кажем се срещнем след някоя година като вече нещата са улегнали, няма чувства и т.н. - защо пък не - стига и двамата да сме свободни. Както се казва - където е текло пак ще тече.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си