.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 86
    Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    He ,s1m imala ,no vinagi mnogo s1m iskala

Град
    Русе
    ЙЪК
    Това е извратено!!
    Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!

Цитирай Първоначално написано от miss california
    ne me vleche jensko
    Мхм..

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Еее, хора аре са, не нападайте хомосексуалистите, това се пак е на генетична основа. Е, не в 100% от случайте де...
    А по темата: не и нямам намерение!
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Супер фен
    Град
    България
    SkiT 3 пъти и 3-те пъти ебах ! Свирки ми правиха ! Но момичето си е момиче нали? Няма да забравя първия път с МомиЧе до детската градина на село вечерта ,а с момчето то почна първо ,но няма значение немисля да го повтарям ,но знае ли човек кво ще стане утре Ади чао !
    П.П. Беше ми интересно да пробвам ,просто си направих експеримент ЧАО
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Супер фен
    Град
    България
    Crag Hack Не съм Гей Просто пробвах ! Еба и момичета Споко живея само един път пробвал съм всичко и наркотици ,но не ми хареса Живота е един и неповторим
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Град
    София
    Не. Не съм имал желание няма и да имам.
    Това е болестно състояние ( говорейки за педерастията )
    От друга страна почти всичките ми приятелки са го правили. Там вече няма лошо
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Правила съм много и различни неща с момичето,но секс с вибратор или лесбо-колан не съм,но бих пробвала,но смятам първо да започна с мъжко,пък после експериментите!
    Наистина съм уязвима,
    ала съм неповторима!

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от skatemore
    Цитирай Първоначално написано от naze
    предпочитам да си се придържам към схемата аз и мойта ....

но по принцип всяка вечер спя с брат ми ........ НО САМО СПЯ !! и е мн тъпо щот мн хърка и все още тъпака му с тъпак не са е изнесъл от нас да са маха на 20 години стана

ахах как се гаври на брат си и аз така гонех сестрата кат беше на 20 щот си нямах моя стая и спях в хола сега си я искам обратно ама нема

иначе не благодаря не бих ебал себеподобен
    10x i az sam taka ama az vse o6te ne spaa v hola ama toq tapak iska da se nanasq s priqtelkata si v nas da jivqt i ve4e 6e trea da hoda v hola lele dono da se inese a da ne se nanasq o6te 1 4avek ina4e nesam i ne iskam

Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
    SkiT 3 пъти и 3-те пъти ебах ! Свирки ми правиха ! Но момичето си е момиче нали? Няма да забравя първия път с МомиЧе до детската градина на село вечерта ,а с момчето то почна първо ,но няма значение немисля да го повтарям ,но знае ли човек кво ще стане утре Ади чао !
    П.П. Беше ми интересно да пробвам ,просто си направих експеримент ЧАО
    Тоз пък ти не ме познаваш ве
    "Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Ne sum i ne bih...vednuj se celyvahme s nai-dobrata mi priatelka kato biahme podpiinali za6toto az mi be6e interesno no ne mi haresa izob6to i za tova ne mislia 4e bih napravila ne6to pove4e i za v bude6te

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Sevt
    Не. Не съм имал желание няма и да имам.
    Това е болестно състояние ( говорейки за педерастията )
    От друга страна почти всичките ми приятелки са го правили. Там вече няма лошо

Искаш да кажеш, че сексуалната ориентация - каквато и да е тя - е болестно състояние?!
    И аз не мога да го разбера това да спиш с някой от същия пол, но не го осъждам.
    И както пише на стената в една от тоалетните в училище - "Ще видите вие кои са педераси, когато станем повече от вас!..."
    http://www.jivotno.com/DoPu - пуснете по едно гласче

Мега фен Аватара на amatorium
    Ami koi znae edin den kato ostareq e vuzmojno da experimentiram. Za sega ne izpitvam nishto kum sushtiq pol
    Eating isn't cheating - Arnold

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Ne sym dosega,no mi e merak.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Град
    Бургас
    пробвала съм и то не веднъж...искам да пробвам всичко от живота...и определено работя по въпроса...дали ми харесва??? много е яко и мисля да продължавам да го правя...
    Най-същественото е невидимо за очите...

Град
    Na sedmoto nebe!
    правила съм
    Голям размер на картинката! /machoka/

Привет и от мен.......

Да, правил съм секс с момче не веднъж - не всеки път е било гот, но в повечето пъти е било супер; харесвам и секса с момичета, но не мога да кажа кое ме влече повече........ та правя и двете докато не разбера!!! :P

А иначе - повечето момчета имат такива желания в тийнейджърска възраст - макар и само за експеримента, но ги е срам да си признаят - доказан факт!
    Всеки може да намаже жена си с ягоди и сметана. Бъди българин - НАМАЖИ Я С БОБ И ЛЮТИ ЧУШКИ!!!

Град
    In Devil's Castle
    ами ....аз не го знам това,което се слу4и,какво то4но е...но имаше целувки по врата,по тялото...беше гадно и никога няма пак да го направя..ест....в леглото и разсъблечени,ако не се е разбрало....накрая се скарахме,защото си помислих,че е обратна...ама после нещата се оправиха
    someone else...

НЕ!
    НЕ!!
    НЕ!!!
    и
    НЕ!!!!
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от Langedok
    Привет и от мен.......

Да, правил съм секс с момче не веднъж - не всеки път е било гот, но в повечето пъти е било супер; харесвам и секса с момичета, но не мога да кажа кое ме влече повече........ та правя и двете докато не разбера!!! :P

А иначе - повечето момчета имат такива желания в тийнейджърска възраст - макар и само за експеримента, но ги е срам да си признаят - доказан факт!
    1.Гей.
    2.Далеч си от истината.
    3.Аз съм тийнейджър и НИКОГА не съм искал и НИКОГА няма да искам такова нещо.
    4.Лесбийките обаче не са лошо нещо

За другия дето каза "живеем един живот, трябва да пробваме от всичко" - еми вземи си прережи вените или се гръмни с пистолет в главата.. да де само 1 път да пробваш...
    The Spark

още не съм обърнал резбата, ама ако го направя ще те осведомя

Супер фен
    ne sam pravila,a za tva dali bih -ni6to ne se znae
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Град
    у вас ;]
    досега винаги като питам някое момче дали е бил с момче и все казват "не, ти в ред ли си, еба само момичета" а сега се оказа че много момчета са пробвали...

по темата: несъм, ама съм имала много възможности, понеже познавам няколко лезбийки...
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Към авторката: Да ти имам и темите, винаги в тях има ядосани постове от раздразнени хора.

По темата: Не съм правила секс с момиче, не казвам, че никога няма да правя, защото не знам какво се случи, но по принцип нямам желание, все пак си има достатъчно симпатични момчета, че да започвам да желая физически контакти с момиче.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Мега фен Аватара на amatorium
    Ne. Ne sum.
    Eating isn't cheating - Arnold

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си