- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Правили ли сте хомосексуален секс?
Съм,но сам о т едната страна-аз съм обработвала момичето-гърдите,целувки и лизане-без бъркане с разни предмети...Това беше-веднъж,но бих го повторила,но отново само от същата страна.Мен предпочитам да ме оправят мъже.
И защо лесбийките не са лошо нещо, ако смея да попитам??? Къде е фундаменталната разлика?Първоначално написано от 5StaR
А относно точка 3 в постинга ти..... никога не казвай НИКОГА, че ако знаеш с колко момченца съм се въргалял в кревата, дето на всеослушание иначе псуват на "мръсни п*д*раси!!!"; "тия трябва да се изпозастрелят!!!" и други такива мачовски изявления![]()
Всеки може да намаже жена си с ягоди и сметана. Бъди българин - НАМАЖИ Я С БОБ И ЛЮТИ ЧУШКИ!!!
Tva e typoto 4e ob6testvoto ne gi priema!V po razvitite dyrjavi e ne6to normalno ama da ne zabravqme 4e nie sme v BYLGARIQ vsi4ko e naopaki!![]()
Po temata: Az sy6to mrazq mom4eta koito se grimirat i se obli4at kato momi4eta!V moito daskalo ima takyv i toi e gei!No naistina mi e interesno kak 6te razbere6 dali nqkoi e gei/lesbiika ili biseksualen/biseksualna?![]()
P.P.Az sym bi da se razberem i nikoi ne mi go e vkarval 6toto nervite s typite si izkazvaniqili po to4no me razsmivate
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Ще доиде ден и ще трябва д аизбереш между единия и другия пол неможе цял живот да я караш би едва ли женати ще ти разреши,ако избереш жените.ПП по лошо е ти да го вкараш отколкото да ти го вкарат ахахахах(надявам се разбираш защо)Първоначално написано от ANTIHUMAN
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ЦЕНЗУРА
2 точка от правилата
moderated by Coki
az nesam i nqmam namerenie; samo s maje.![]()
Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
Ky4ka sam no ne tvoq!
http://www.vbox7.com/play:ad53321c
http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/
Ne ... no mi e interesno da probvam![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
Първоначално написано от Sasho::ohsaS
ti ne beshe li neosuznat shaolin do kolkoto znam te sa budisti za kakuv isus mi govorish... xaxagxa da ne doidesh da me izgorish i men na kladata za6toto sum ezi4nica/spored hristiqnite/ ?
Po temata: nikoi ne e vinoven za orientaciqta si tq ne se opredelq ot samiq
nego ne mojete da si predstavite kakvi bolki prejivqvat horata s homoseksualna orientaciq dokato priemat tova 4e sa s razli4na orientaciq sprqmo obkrujava6tite gi hora ne ste na tqhnoto mqsto i ne mojete da me razberete no pone se zamislete malko dali e lesno na nqkoi da bude tolkova razli4en ot drugite i na mladinite da krie orientaciqta si
ina4e ne sum probvala no koi znae Smile![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
В кои държави и откога е нещо нормално, или си говориш ей така, наизуст?Първоначално написано от ANTIHUMAN
![]()
Левски шампион але але!
Не съм,но може би ако ми се отдаде възможност бих пробвала.![]()
Emi ok pone e normalno a ne se obijda taka!Pff ostai sa !Първоначално написано от air_J
Az nqmam ni6to protiv geiovete samo da ne me dokosnat
! No nqma zna4enie
![]()
Az sam probval s mom4e i 4esno da si kaja mi xaresa, vsa6tnost i s dvata pola me kefi. S vseki e razli4no, razli4noto vinagi e interesno i xybavo![]()
Jivota e Edin , Jivei go taka kakto namerish za dobre!!!
az nqmam nishto protiv geiovete te sa hora sahto kato nas, no imat dr seksualna oreantaciq NO ne haresvam po HARD kakto gi nari4am az geiove koito se pravat kato jeni (peruki gluposti)i pravat nekakvi iznejeni dvijeniq ...gnusno e i e smeshno ...
ina4e ne sam probval i ne izgarqm ot golqmo jelanie![]()
Разликата е огрмона.Първоначално написано от Langedok
Отностно "никога" ае стига с тия простотии .. има много поговорки и тн ама може да си казвам никога - никога НИКОГААААА НИКОГААА уау ..... И незнам с какви други гейчета си се въргалял и не искам да знам честно казано..
The Spark
hahhahah tva za "nikoga ne kazvai nikoga " be6e potresavashto![]()
![]()
![]()
Кое е нормално, че не става ясно? И как в едни теми пишеш, че се случва да се ебеш с момчета, а сега казваш, че искаш хомосексуалистите да не те докосват? Или си само активен?Първоначално написано от ANTIHUMAN
![]()
Левски шампион але але!
Да! и на мен ми омръзна тази еманципация към мъжете.Първоначално написано от Crag Hack
ne i ne iskam![]()
Tova li e vuzrastovata granica za prebivavaneto vku6tiПървоначално написано от skatemore
Nima vsi4ki 20 godi6ni trq se izfirqsvame..lele
![]()
A inache po temata...da,"pravila" sum go s momiche...ne mi dostavi osobeno udovolstvie,vsichko beshe porodeno ot liubopitstvo i opiqneni strasti,ne e imalo seriozni otnosheniq...![]()
Aktiven sym! Ne mi haresva misylta nqkoi da mi go vkarva v gyza!Ima6e opit ama go spukah ot boi !!!Първоначално написано от air_J
![]()
![]()
![]()
Az mrazq tezi kydeto sa pravqt na jeni!Tolkova e typo! I nekvi jenstveni tam napravo 6te gi ubiq!
![]()
![]()
Ina4e nesyjelqvam za ni6to dosega v jivota si! I mislq 4e trqbva da opitam ot vsi4ko!Pone moqta cel v jivota e da opitam ot vsi4ko koeto e po silite mi!
![]()
ANTIHUMAN кажи си,че си педерас. няма да ти се смеем![]()
по темата:НЕ!НИКОГА!
we give it all.
Aktiven sym! Ne mi haresva misylta nqkoi da mi go vkarva v gyza!Ima6e opit ama go spukah ot boi !!!![]()
![]()
![]()
Az mrazq tezi kydeto sa pravqt na jeni!Tolkova e typo! I nekvi jenstveni tam napravo 6te gi ubiq!
![]()
![]()
Ina4e nesyjelqvam za ni6to dosega v jivota si! I mislq 4e trqbva da opitam ot vsi4ko!Pone moqta cel v jivota e da opitam ot vsi4ko koeto e po silite mi!
Пич, какво въобще им се обясняваш с кой си лягал, какъв си и тн; никой няма право да те съди или подценява заради това с кой си лягаш; не се връзвай на "мачовците" тука.![]()
Всеки може да намаже жена си с ягоди и сметана. Бъди българин - НАМАЖИ Я С БОБ И ЛЮТИ ЧУШКИ!!!
Aktiven sym! Ne mi haresva misylta nqkoi da mi go vkarva v gyza!Ima6e opit ama go spukah ot boi !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/quote]
Пич, какво въобще им се обясняваш с кой си лягал, какъв си и тн; никой няма право да те съди или подценява заради това с кой си лягаш; не се връзвай на "мачовците" тука.[/quote]
Prav si!Mersi ina4e 6tqh da se my4a s tez! Nqkoi be6e napisal: ,,napravo kaji 4e si pedal!'' Emi ne me poznava6 za da kazva6 kakyv sym!Ako 6te6 vqrvai mi Po-umen sym ot teb! I seksualnosta mi ne me pravi po-razli4en ot teb!!!!!!!!!!!!