.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 86
    Повече от фен
    Съм,но сам о т едната страна-аз съм обработвала момичето-гърдите,целувки и лизане-без бъркане с разни предмети...Това беше-веднъж,но бих го повторила,но отново само от същата страна.Мен предпочитам да ме оправят мъже.

Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Цитирай Първоначално написано от Langedok
    Привет и от мен.......

Да, правил съм секс с момче не веднъж - не всеки път е било гот, но в повечето пъти е било супер; харесвам и секса с момичета, но не мога да кажа кое ме влече повече........ та правя и двете докато не разбера!!! :P

А иначе - повечето момчета имат такива желания в тийнейджърска възраст - макар и само за експеримента, но ги е срам да си признаят - доказан факт!
    1.Гей.
    2.Далеч си от истината.
    3.Аз съм тийнейджър и НИКОГА не съм искал и НИКОГА няма да искам такова нещо.
    4.Лесбийките обаче не са лошо нещо

За другия дето каза "живеем един живот, трябва да пробваме от всичко" - еми вземи си прережи вените или се гръмни с пистолет в главата.. да де само 1 път да пробваш...
    И защо лесбийките не са лошо нещо, ако смея да попитам??? Къде е фундаменталната разлика?

А относно точка 3 в постинга ти..... никога не казвай НИКОГА, че ако знаеш с колко момченца съм се въргалял в кревата, дето на всеослушание иначе псуват на "мръсни п*д*раси!!!"; "тия трябва да се изпозастрелят!!!" и други такива мачовски изявления
    Всеки може да намаже жена си с ягоди и сметана. Бъди българин - НАМАЖИ Я С БОБ И ЛЮТИ ЧУШКИ!!!

Супер фен
    Град
    България
    Tva e typoto 4e ob6testvoto ne gi priema!V po razvitite dyrjavi e ne6to normalno ama da ne zabravqme 4e nie sme v BYLGARIQ vsi4ko e naopaki!
    Po temata: Az sy6to mrazq mom4eta koito se grimirat i se obli4at kato momi4eta!V moito daskalo ima takyv i toi e gei!No naistina mi e interesno kak 6te razbere6 dali nqkoi e gei/lesbiika ili biseksualen/biseksualna?
    P.P.Az sym bi da se razberem i nikoi ne mi go e vkarval 6toto nervite s typite si izkazvaniq ili po to4no me razsmivate
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Фен Аватара на pomo6tplz
    Град
    zatbloka hihihi :))))))
    Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
    Tva e typoto 4e ob6testvoto ne gi priema!V po razvitite dyrjavi e ne6to normalno ama da ne zabravqme 4e nie sme v BYLGARIQ vsi4ko e naopaki!
    Po temata: Az sy6to mrazq mom4eta koito se grimirat i se obli4at kato momi4eta!V moito daskalo ima takyv i toi e gei!No naistina mi e interesno kak 6te razbere6 dali nqkoi e gei/lesbiika ili biseksualen/biseksualna?
    P.P.Az sym bi da se razberem i nikoi ne mi go e vkarval 6toto nervite s typite si izkazvaniq ili po to4no me razsmivate
    Ще доиде ден и ще трябва д аизбереш между единия и другия пол неможе цял живот да я караш би едва ли женати ще ти разреши,ако избереш жените.ПП по лошо е ти да го вкараш отколкото да ти го вкарат ахахахах(надявам се разбираш защо)

Guest
    ЦЕНЗУРА

2 точка от правилата
    moderated by Coki

Re: Правили ли сте хомосексуален секс?

az nesam i nqmam namerenie; samo s maje.
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
    Ky4ka sam no ne tvoq!
    http://www.vbox7.com/play:ad53321c
    http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/

Град
    ... Some happy place ...
    Ne ... no mi e interesno da probvam
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    Цитирай Първоначално написано от Sasho::ohsaS
    Deba maika vi deba i boklucite obratni ! Tova e nai-golqmiq grqh koito pravite i za tova 6te si platite viq skoro 6te ste izbiti vsi4ki a nestiga i 4e 6te ste izbiti i vednaga 6te vi razpuvat na krustove v ada kakto isus sa go razpuvali zaradi vas goveda !

ti ne beshe li neosuznat shaolin do kolkoto znam te sa budisti za kakuv isus mi govorish... xaxagxa da ne doidesh da me izgorish i men na kladata za6toto sum ezi4nica/spored hristiqnite/ ?
    Po temata: nikoi ne e vinoven za orientaciqta si tq ne se opredelq ot samiq
    nego ne mojete da si predstavite kakvi bolki prejivqvat horata s homoseksualna orientaciq dokato priemat tova 4e sa s razli4na orientaciq sprqmo obkrujava6tite gi hora ne ste na tqhnoto mqsto i ne mojete da me razberete no pone se zamislete malko dali e lesno na nqkoi da bude tolkova razli4en ot drugite i na mladinite da krie orientaciqta si
    ina4e ne sum probvala no koi znae Smile

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    В кои държави и откога е нещо нормално, или си говориш ей така, наизуст?
    Левски шампион але але!

Не съм,но може би ако ми се отдаде възможност бих пробвала.

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Emi ok pone e normalno a ne se obijda taka!Pff ostai sa ! Az nqmam ni6to protiv geiovete samo da ne me dokosnat ! No nqma zna4enie
    Танц

Звънците ми глупашки
    Усмивки веселяшки...

...

Az sam probval s mom4e i 4esno da si kaja mi xaresa, vsa6tnost i s dvata pola me kefi. S vseki e razli4no, razli4noto vinagi e interesno i xybavo
    Jivota e Edin , Jivei go taka kakto namerish za dobre !!!

az nqmam nishto protiv geiovete te sa hora sahto kato nas, no imat dr seksualna oreantaciq NO ne haresvam po HARD kakto gi nari4am az geiove koito se pravat kato jeni (peruki gluposti)i pravat nekakvi iznejeni dvijeniq ...gnusno e i e smeshno ...
    ina4e ne sam probval i ne izgarqm ot golqmo jelanie

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от Langedok
    И защо лесбийките не са лошо нещо, ако смея да попитам??? Къде е фундаменталната разлика?

А относно точка 3 в постинга ти..... никога не казвай НИКОГА, че ако знаеш с колко момченца съм се въргалял в кревата, дето на всеослушание иначе псуват на "мръсни п*д*раси!!!"; "тия трябва да се изпозастрелят!!!" и други такива мачовски изявления
    Разликата е огрмона.
    Отностно "никога" ае стига с тия простотии .. има много поговорки и тн ама може да си казвам никога - никога НИКОГААААА НИКОГААА уау ..... И незнам с какви други гейчета си се въргалял и не искам да знам честно казано..
    The Spark

hahhahah tva za "nikoga ne kazvai nikoga " be6e potresavashto

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Emi ok pone e normalno a ne se obijda taka!Pff ostai sa ! Az nqmam ni6to protiv geiovete samo da ne me dokosnat ! No nqma zna4enie
    Кое е нормално, че не става ясно? И как в едни теми пишеш, че се случва да се ебеш с момчета, а сега казваш, че искаш хомосексуалистите да не те докосват? Или си само активен?
    Левски шампион але але!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Crag Hack
    Тъкмо щях да пиша, че нито едно момче няма да си признае.

Защото няма никаква толерантност към мъжката хомосексуалност. За разлика от женската.

Когато едно момиче го направи с друго момиче - това е секси, възбуждащо, нестандартно и т.н.

Когато едно момче го направи с друго момче - това е гнусно, гадно, долно, педалско и т.н.

Еми просто не е честно. Каквото е отношението към жените, такова трябва да е и към мъжете.

Така че - поздравявам те пич, че не се срамуваш да си признаеш.
    Да! и на мен ми омръзна тази еманципация към мъжете.

Град
    ViDiN city
    ne i ne iskam

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    мне

Цитирай Първоначално написано от skatemore
    Цитирай Първоначално написано от naze
    предпочитам да си се придържам към схемата аз и мойта ....

но по принцип всяка вечер спя с брат ми ........ НО САМО СПЯ !! и е мн тъпо щот мн хърка и все още тъпака му с тъпак не са е изнесъл от нас да са маха на 20 години стана

ахах как се гаври на брат си и аз така гонех сестрата кат беше на 20 щот си нямах моя стая и спях в хола сега си я искам обратно ама нема

иначе не благодаря не бих ебал себеподобен
    Tova li e vuzrastovata granica za prebivavaneto vku6ti Nima vsi4ki 20 godi6ni trq se izfirqsvame..lele

A inache po temata...da,"pravila" sum go s momiche...ne mi dostavi osobeno udovolstvie,vsichko beshe porodeno ot liubopitstvo i opiqneni strasti,ne e imalo seriozni otnosheniq...

Супер фен
    Град
    България
    Кое е нормално, че не става ясно? И как в едни теми пишеш, че се случва да се ебеш с момчета, а сега казваш, че искаш хомосексуалистите да не те докосват? Или си само активен?
    Aktiven sym! Ne mi haresva misylta nqkoi da mi go vkarva v gyza!Ima6e opit ama go spukah ot boi !!!
    Az mrazq tezi kydeto sa pravqt na jeni! Tolkova e typo! I nekvi jenstveni tam napravo 6te gi ubiq!
    Ina4e nesyjelqvam za ni6to dosega v jivota si! I mislq 4e trqbva da opitam ot vsi4ko! Pone moqta cel v jivota e da opitam ot vsi4ko koeto e po silite mi!
    Танц

Звънците ми глупашки
    Усмивки веселяшки...

ANTIHUMAN кажи си,че си педерас. няма да ти се смеем

по темата:НЕ!НИКОГА!
    we give it all.

Aktiven sym! Ne mi haresva misylta nqkoi da mi go vkarva v gyza!Ima6e opit ama go spukah ot boi !!!
    Az mrazq tezi kydeto sa pravqt na jeni! Tolkova e typo! I nekvi jenstveni tam napravo 6te gi ubiq!
    Ina4e nesyjelqvam za ni6to dosega v jivota si! I mislq 4e trqbva da opitam ot vsi4ko! Pone moqta cel v jivota e da opitam ot vsi4ko koeto e po silite mi!

Пич, какво въобще им се обясняваш с кой си лягал, какъв си и тн; никой няма право да те съди или подценява заради това с кой си лягаш; не се връзвай на "мачовците" тука.
    Всеки може да намаже жена си с ягоди и сметана. Бъди българин - НАМАЖИ Я С БОБ И ЛЮТИ ЧУШКИ!!!

Супер фен
    Град
    България
    Ina4e nesyjelqvam za ni6to dosega v jivota si! I mislq 4e trqbva da opitam ot vsi4ko! Pone moqta cel v jivota e da opitam ot vsi4ko koeto e po silite mi! [/quote]

Пич, какво въобще им се обясняваш с кой си лягал, какъв си и тн; никой няма право да те съди или подценява заради това с кой си лягаш; не се връзвай на "мачовците" тука. [/quote]

Prav si! Mersi ina4e 6tqh da se my4a s tez! Nqkoi be6e napisal: ,,napravo kaji 4e si pedal!'' Emi ne me poznava6 za da kazva6 kakyv sym!Ako 6te6 vqrvai mi Po-umen sym ot teb! I seksualnosta mi ne me pravi po-razli4en ot teb!!!!!!!!!!!!
    Танц

Звънците ми глупашки
    Усмивки веселяшки...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си