.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 2 от общо 2

Hybrid View

Град
    у гъзо ти

За любителите на филми

Абе ся гледах един филм и тръгнах да гледам биографиите на актьорите, които участват в него..не е мн известен филма и актьорите също, но като им гледам биографиите всички са родени в големите америкаснки градове, и всичките още от лапердии се занимават с актьорство или поне с някоя малка роля в някоя пиеса..та исках да ви питам мислите ли, че да станеш успял или известен актьор трябва задължително от малък да се занимаваш с тва?Не смея и да питам дори и да си помислям за големите звезди дето всеки срещнат човек ги знае...

Да не си помислите, че съм тръгнала да ставам актриса, че малко темата на там отиде, просто госпожата по психология ни обясняваше, че всетовно известните хора, (дори и учените) от съвсем малки се насочвали към това с което се занимавали и каза най-важното, че били със изключително силни характери и непоклатима воля, за да се справят най-малкото със факта, че всички ги знаят и за мнението на околните за тях.Демек с една дума искаше да ни каже, или поне аз така разбрах, че са някви супер силни хора ли де да знам как да го кажа, повтарям се нещо вече с тая сила в характера. Даде ни и пример - в даскалото всички те мразят, казват ти колко си бил грозен ,тъп направо в лицето и въпреки това не ти пука, продължаваш напред, имаш успех след успех (примерно както да случая с актьорите) и т.н...........вие какво мислите?

4eE ..... ddz i as
    www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си