.

Виж резултатите на анкетата: харесжате ли бг рапа

Гласували
55. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

6 10,91%
  • не

25 45,45%
  • обожавам я

6 10,91%
  • ми може

18 32,73%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Цитирай Първоначално написано от ludia_s
    Цитирай Първоначално написано от machine_shot
    Не ме кефи БГ рапа ама изобщо.Комерс са сичките.А до автора.Лъжеш като каруцар , земи се поогледай.
    kvo laja 4e nemoga da shvana
    Супер нереално ми се струва абсолютно всички БГ рап песнички да ти се изсулят от акъла , поне тези който са те грабнали би трябвало да запомниш. (освен ако не си ги знаел в началото) Поогледай се шото в момента излизат се нови и нови и няма как да не прихванеш 1-2

Скайп: doombringer2006

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от ludia_s
    Не ме кефи БГ рапа ама изобщо.Комерс са сичките.А до автора.Лъжеш като каруцар , земи се поогледай.
    kvo laja 4e nemoga da shvana
    Супер нереално ми се струва абсолютно всички БГ рап песнички да ти се изсулят от акъла , поне тези който са те грабнали би трябвало да запомниш. (освен ако не си ги знаел в началото) Поогледай се шото в момента излизат се нови и нови и няма как да не прихванеш 1-2
    абе много не можах да те разбера ама караи само искам да ти кажа че слушам почти само бг рап и има много които не ги знам и искам тука да ми пишат и да си и свалям
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Добре , тогава свали Спенс , Шамара , Кюмюр 1 и радвай.

SMEH

Цитирай Първоначално написано от TeDdYy
    SMEH
    Какво?

SMEH
    Какво?
    Em smqta6 li,4e s 6amara i tam nekav si Kiomior 1,6e 4ue hubav,istinski bg rap?

Град
    Улицата
    SMEH
    Какво?
    Em smqta6 li,4e s 6amara i tam nekav si Kiomior 1,6e 4ue hubav,istinski bg rap?
    hahaha to tva 6e e basi qkia rap napravo da se potro6a ot kef nema 6to

Lancia Alfa Romeo Мотори

Шамара е един от малкото Бг хип-хоп изпълнители който прозрява че няма хляб в бг хип-хопа и че няма изход на световния пазар затова минава на English.Спенс също не е лош, поне докато се заслушвах по БГ хип-хоп.Ако искаш обаче качествен хип-хоп мини на друг континент,Южна Америка например

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Какво разбирате под хубав БГ рап? SNG? Той е "дъ бест"....затова направи кучек... SNG feat. The Bitch-Strasten kuchek Под хубав БГ рап аз разбирам хубав здрав бийт който да си пасва идеално на текста и самото темпо да бъде спазено..самият текст да бъде изпипан и да се пеят реални неща а не пари кокаин курви побоища и т.н. GGP са може би най-комерсиалните рапъри в днешно време...бях попаднал в заз.бг на едно интервю на S.T.A.M.B.E.T.O където той каза за новия клип на лейбъла следното: "`са тука `ше праим нов клип с коли курви пури и т.н...нали знаете как е".Повече от интервюто не гледах.Просто като го чух това се замислих накъде отива БГ рапът и до каква степен се е комерсиализирал заради сюжетите от клипове на рапъри като 50 Сент (бегъл пример е 50 Сент-P.I.M.P) които представят рапа в една абсолютно поглешна светлина.За Шамара мога да кажа едно...евала! Осъзна се и проби в Америка! И слава богу че започна да пее на английски че иначе 50 % (ако не и повече) от текстовете му в старите му песни беше чиста псувня и много хора които тогава започнаха да се занимават с БГ рап започнаха да правят такава музика погрешно със слаби текстове именно заради хора като Шамара.
    Ето и някои от песните които аз смятам за хубави и които ме вдъхновяват малко или много:

Ka$ino-Квартала полудява
    Ka$ino-1 2 3
    Ka$ino-По течението
    Jentaro-Времето е пари
    Над Закона-На хранилката
    42-Долината на смъртта
    Хората от Гетото-Живота ми е гето
    Рап нация-Пей сърце
    Ka$ino fr.Jentaro-Пламъци
    2 and Jo feat.Mr.99 & Jentaro - Дай ми само бийт Джо
    AK47.feat.Gr0ZeN G-Няма да се предадем
    Kingsize-Не можеш да ме видиш
    Дон Алберто-Оазис от измама (remix)
    Ka$ino-На на на

SNG to toq ako e rapar,az sam grozna V mn bg rap pesni ne se pee za kurvi i koli,ae prestanete ve4e s tva.Eto nqkolko hubavi pesni4kienyo-Kolko,Jo & Ndoe-4akai,Denyo-da razberat vnucite,Wosh-Na nebeto,Wosh-Animal,Wosh-Samo v sanq mi,,Wosh-Kuhi leiki,Zelenata kamora & Denyo-V sani6tata si rapiram

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Цитирай Първоначално написано от HePeAJIeH
    Какво разбирате под хубав БГ рап? SNG? Той е "дъ бест"....затова направи кучек... SNG feat. The Bitch-Strasten kuchek Под хубав БГ рап аз разбирам хубав здрав бийт който да си пасва идеално на текста и самото темпо да бъде спазено..самият текст да бъде изпипан и да се пеят реални неща а не пари кокаин курви побоища и т.н. GGP са може би най-комерсиалните рапъри в днешно време...бях попаднал в заз.бг на едно интервю на S.T.A.M.B.E.T.O където той каза за новия клип на лейбъла следното: "`са тука `ше праим нов клип с коли курви пури и т.н...нали знаете как е".Повече от интервюто не гледах.Просто като го чух това се замислих накъде отива БГ рапът и до каква степен се е комерсиализирал заради сюжетите от клипове на рапъри като 50 Сент (бегъл пример е 50 Сент-P.I.M.P) които представят рапа в една абсолютно поглешна светлина.За Шамара мога да кажа едно...евала! Осъзна се и проби в Америка! И слава богу че започна да пее на английски че иначе 50 % (ако не и повече) от текстовете му в старите му песни беше чиста псувня и много хора които тогава започнаха да се занимават с БГ рап започнаха да правят такава музика погрешно със слаби текстове именно заради хора като Шамара.
    Ето и някои от песните които аз смятам за хубави и които ме вдъхновяват малко или много:

Ka$ino-Квартала полудява
    Ka$ino-1 2 3
    Ka$ino-По течението
    Jentaro-Времето е пари
    Над Закона-На хранилката
    42-Долината на смъртта
    Хората от Гетото-Живота ми е гето
    Рап нация-Пей сърце
    Ka$ino fr.Jentaro-Пламъци
    2 and Jo feat.Mr.99 & Jentaro - Дай ми само бийт Джо
    AK47.feat.Gr0ZeN G-Няма да се предадем
    Kingsize-Не можеш да ме видиш
    Дон Алберто-Оазис от измама (remix)
    Ka$ino-На на на
    Бате само така браво евала.Мога да те посъветвам е това да теглиш

http://zamunda.net/details.php?id=117413
    u
    http://zamunda.net/details.php?id=102407
    Просто всички песни са страшни.
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Град
    Маями,България
    Българския рап не струва

БГ Рапа не стувал?? Кво?! Да Мишо Тъпанара гн. 100 кила и тея другите дето бяха комерс преди 4-5 години са боклуци защото нямат рими тоест не могат да си ги измислят и пеят за коли, жени, пари. Аз не знам защо сте тръгнали по тази пътека и винаги свързвате рапа с това.
    Той е олицетворение на човешките грешки и пороци. БГ Ъндърграунд нещо да ви говори? Ето това е истински рап.
    Sensei, Denyo (DiS), DRS, Ragga One, Wosh MC, Yoko (Stick Insect), Podnulevia, Mink, DJ Darkstep това е само малка част има и още.
    Мога да кажа, че скриват шапките на тея от Wu-Tang.

Преди няколко години и аз бях на същото мнение за рапа в българия но вече не е така.

Град
    Улицата
    ne si samo ti az koito sam pusnal taq tema predi nqkolko godini se smeeh na teq kadeto slu6aha bg rap a sega ne slu6am drugo osven tva

Lancia Alfa Romeo Мотори

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от XceSS
    От малък слушам бг рап и съм голям фен на бг рапа,а тези на touchdown рекърдс са бахти тъпите песни заклевам се ! Единствено Бате Сашо,Х-Теам и Милиони правят рап в България ,въпреки и че на BIG SHA албума е чук

Бате сашо Корабов може да го сгази камион и лошо няма да е

SoundTrack - Rednik

DRS+ Се разпаднаха вече...

SNG е пълен кретен. От старото ми училище една година по-голям от мене и дори зайите му се подиграваха...
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

ами...много трудно мога да намеря нещо което да ми хареса...общо взето от бг ми харесва само wosh и може би spens....ноо има 2 песни който не мога да отрека че наистина ми харесват
    Сенсей-години минаха
    Бате Пешо и Тина - Вълк

Град
    Скитосвам по улиците
    Амии аз не харесвам БГ рапа...Не изпитвам никаква тръпка като го слушам,може би някой песни на Спенс са хубави,но останалите рапари са гола вода.Единствено Ъпсурт,ако се водят БГ рап,защото незнам,ми харесват.
    Rest In Peace....We Will Never Forget You

СЛИМ, копеле, Слим е майната у Българско!

Спенснята също немА лоши неща. ;р
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си