- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- КАЖЕТЕ МоЛяБи ПиШеТе
Супер нереално ми се струва абсолютно всички БГ рап песнички да ти се изсулят от акъла , поне тези който са те грабнали би трябвало да запомниш. (освен ако не си ги знаел в началото) Поогледай се шото в момента излизат се нови и нови и няма как да не прихванеш 1-2Първоначално написано от ludia_s
Скайп: doombringer2006
абе много не можах да те разбера ама караи само искам да ти кажа че слушам почти само бг рап и има много които не ги знам и искам тука да ми пишат и да си и свалямПървоначално написано от machine_shot
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Добре , тогава свали Спенс , Шамара , Кюмюр 1 и радвай.
SMEHПървоначално написано от machine_shot
![]()
Em smqta6 li,4e s 6amara i tam nekav si Kiomior 1,6e 4ue hubav,istinski bg rap?Първоначално написано от machine_shot
hahaha to tva 6e e basi qkia rap napravo da se potro6a ot kef nema 6toПървоначално написано от TeDdYy
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Шамара е един от малкото Бг хип-хоп изпълнители който прозрява че няма хляб в бг хип-хопа и че няма изход на световния пазар затова минава на English.Спенс също не е лош, поне докато се заслушвах по БГ хип-хоп.Ако искаш обаче качествен хип-хоп мини на друг континент,Южна Америка например![]()
Какво разбирате под хубав БГ рап? SNG? Той е "дъ бест"....затова направи кучек... SNG feat. The Bitch-Strasten kuchekПод хубав БГ рап аз разбирам хубав здрав бийт който да си пасва идеално на текста и самото темпо да бъде спазено..самият текст да бъде изпипан и да се пеят реални неща а не пари кокаин курви побоища и т.н. GGP са може би най-комерсиалните рапъри в днешно време...бях попаднал в заз.бг на едно интервю на S.T.A.M.B.E.T.O където той каза за новия клип на лейбъла следното: "`са тука `ше праим нов клип с коли курви пури и т.н...нали знаете как е".Повече от интервюто не гледах.Просто като го чух това се замислих накъде отива БГ рапът и до каква степен се е комерсиализирал заради сюжетите от клипове на рапъри като 50 Сент (бегъл пример е 50 Сент-P.I.M.P) които представят рапа в една абсолютно поглешна светлина.За Шамара мога да кажа едно...евала! Осъзна се и проби в Америка! И слава богу че започна да пее на английски че иначе 50 % (ако не и повече) от текстовете му в старите му песни беше чиста псувня и много хора които тогава започнаха да се занимават с БГ рап започнаха да правят такава музика погрешно със слаби текстове именно заради хора като Шамара.
Ето и някои от песните които аз смятам за хубави и които ме вдъхновяват малко или много:
Ka$ino-Квартала полудява
Ka$ino-1 2 3
Ka$ino-По течението
Jentaro-Времето е пари
Над Закона-На хранилката
42-Долината на смъртта
Хората от Гетото-Живота ми е гето
Рап нация-Пей сърце
Ka$ino fr.Jentaro-Пламъци
2 and Jo feat.Mr.99 & Jentaro - Дай ми само бийт Джо
AK47.feat.Gr0ZeN G-Няма да се предадем
Kingsize-Не можеш да ме видиш
Дон Алберто-Оазис от измама (remix)
Ka$ino-На на на
SNGto toq ako e rapar,az sam grozna
V mn bg rap pesni ne se pee za kurvi i koli,ae prestanete ve4e s tva.Eto nqkolko hubavi pesni4ki
enyo-Kolko,Jo & Ndoe-4akai,Denyo-da razberat vnucite,Wosh-Na nebeto,Wosh-Animal,Wosh-Samo v sanq mi,,Wosh-Kuhi leiki,Zelenata kamora & Denyo-V sani6tata si rapiram
Бате само така браво евала.Мога да те посъветвам е това да теглишПървоначално написано от HePeAJIeH
http://zamunda.net/details.php?id=117413
u
http://zamunda.net/details.php?id=102407
Просто всички песни са страшни.
Първоначално написано от AnincetoSexy
БГ Рапа не стувал?? Кво?! Да Мишо Тъпанара гн. 100 кила и тея другите дето бяха комерс преди 4-5 години са боклуци защото нямат рими тоест не могат да си ги измислят и пеят за коли, жени, пари. Аз не знам защо сте тръгнали по тази пътека и винаги свързвате рапа с това.
Той е олицетворение на човешките грешки и пороци. БГ Ъндърграунд нещо да ви говори? Ето това е истински рап.
Sensei, Denyo (DiS), DRS, Ragga One, Wosh MC, Yoko (Stick Insect), Podnulevia, Mink, DJ Darkstep това е само малка част има и още.
Мога да кажа, че скриват шапките на тея от Wu-Tang.
Преди няколко години и аз бях на същото мнение за рапа в българия но вече не е така.
ne si samo ti az koito sam pusnal taq tema predi nqkolko godini se smeeh na teq kadeto slu6aha bg rap a sega ne slu6am drugo osven tva
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Първоначално написано от XceSS
Бате сашо Корабов може да го сгази камион и лошо няма да е
SoundTrack - Rednik
DRS+ Се разпаднаха вече...
SNG е пълен кретен. От старото ми училище една година по-голям от мене и дори зайите му се подиграваха...
ами...много трудно мога да намеря нещо което да ми хареса...общо взето от бг ми харесва само wosh и може би spens....ноо има 2 песни който не мога да отрека че наистина ми харесват
Сенсей-години минаха
Бате Пешо и Тина - Вълк
Амии аз не харесвам БГ рапа...Не изпитвам никаква тръпка като го слушам,може би някой песни на Спенс са хубави,но останалите рапари са гола вода.Единствено Ъпсурт,ако се водят БГ рап,защото незнам,ми харесват.![]()
![]()
![]()
Rest In Peace....We Will Never Forget You
СЛИМ, копеле, Слим е майната у Българско!
Спенснята също немА лоши неща. ;р
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."