- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Тъмнокоси или светлокоси?
Ама 'щото много малко хора правят разлика между рижаво и русо...Първоначално написано от aLL|aLoNe
![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
не е от голямо значение ...
но все пак...
1.червенокоси /брюнетки?/
2.тъмнокоси /баш брюнетки/
3.блондита
Няма никакво значение. На различните индивиди им отива различно.
Все пак черните коси винаги грабват окото.![]()
Каза тежката дума..Първоначално написано от hex_girl
Русите не са грозни.![]()
Всъщност аз предпочитам руси (естествено) ,защото са рядкост и обикновено вървят с бяла кожа и светли очи,а това е много нежно.. а момчетата изглеждат милички и добрички.
Защото като лошо момиче,харесвам добрички момчета,за да има хармония в света,птичките,пчеличките и тревичките да живеят в мир.![]()
Но ако видя двама индивида,един светъл и един тъмен,първият ще ме привлече емоционално,вторият сексуално.
Но това е много първосигнално казано,има много изключения..
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Ми ... няма голямо значение.Харесвала съм 2 момчета с руси и 2 с тъмни коси.Ноп мисля,че за хората цветътъ на очите има по-голямо значение.Аз съм на мнението,че хората със светли очи харесват тези с тъмни и обратно поне в най-общия случай.
С двете ръце за чернокоси / червенокоси !
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Ооо, никога не съм имала претенции и това по принцип не е определящо за абсолютно нищо, но може би имам слабост към тъмните кости.
Собственост на Canis_Dirus
Тъмнокосите определено ме привличат повече .. русото е твърде крещящо според мен ... нз просто не ми харесва!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
tymnokosi
Цветът на косата не е най-важното,което гледам в едно момче,но да кажем...тъмнокоси. :P
Дали някой вярва, че като събере 40.000 то4ки от изненада.нет ще спечели лаптоп?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
В момента биват комбинирани. => няма значение![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
тъмнокоси![]()
s kasi e gadno.. osven Natali Portman.. na neq i otiva6e ;p
Косата не е много от значение, но да речем тъмнокоси
There`s gonna be a million people that love`s me there`s gonna be a billion people that hate`s me. I`m gonna concentrate on those who care about me and keep steppin...
вие под хубава тъмна коса какжо имате педвид - светло кестенява.тъмно кестенява.черна..............
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.