- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бельото-необходимост при любовна игра или не?
Първоначално написано от DivoTo_KoTe
Айде, айде.. Пука ми с кви гащи ще е мом4ето, ако ми се прави секс.
Ина4е по темата - аз имам слабост към бельото - постоянно си купувам по нещо ново. В какви ли не цветове, с дантелки, без дантелки... ама не мисля, 4е мъжете обръщат кой знае какво внимание. Щом не си с бабешки гащи, вси4ко друго става![]()
![]()
Робинята на Quench
+1Първоначално написано от NaDuPeNa_PrInCeSa
А колкото до бельото..според мене много зависи от случая.Например си се наконтила с чорапки и жартиерки ,щом си го направила значи имаш в предвид нещо и определено тогава ще окаже огромно въздействие върху човека за когото си се нагласила.А това неиминуемо ще окаже влияние и върхи любовната игра.
V nachaloto na vryzkata ni sqkash otdelqhme poveche vnimanie na belioto,toi se zaigravashe dokato me sybleche i t.n.Ot okolo polovin godina kato che li vremeto ni se zagubva ne tochno v liubovni igri,ami v chist seks.Tova kato che li ni e po-zabavno i mu otdelqme poveche vreme.A i toi me nauchi,kogato sme zaedno,da spq bez belio i syotvetno nai-malko vecher i sutrin nqma kakvo da se svalq.
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
na moq mu haresva kato si ostavq tok4etata ili sutiena :P
моля ти се, кажи ми как те научи?Първоначално написано от Lorelei
Аз не мога да я науча мойта, духало и като е без гащи, странна работа..
![]()
бельото има огромно значение за любовната игра, особено ако е с жартиерки, мммммммммм сюрприз![]()
Do you speak Salsa? .......
аз мисля , че бельото си е направо необходимост! :P даже сега ме е прихванала някаква мания за бельо иии си накупувах 10000 секси сутиенчета, прашки ии чорапки с дантелки...и едно боди дето е...хм...как да го обясня...ами с мн дантелки и доста хм...оскъдноее ми незнам как да го обясня точно
![]()
Moя винаги забелязва бельото и каза ,че от всички ,с които е бил аз имам най-гоям избор в гардероба си и много го кефи ,че винаги съм с сутиен и прашки/боксерки в един и същи цвят ..![]()
Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing
Моя приятел не обръща грам внимание на бельото ми. Прашките или боксерките ми се захвърлят на секундата, а сутиенът сега зимата дори и не го вижда под пуловера...Първоначално написано от the_hottie
Обърнал е до сега внимание на 2 чифта прашки и на 1 сутиен. Другото за него е пречка.....А аз не се заглеждам грам в бельото му. това, което се крие под него ме интересува повече. За мен бельото има друга функция и аз гледам предимно да ми е удобно, защото иначе ме дразни.....
Vajno e mn qsnoAz kato trugna da subli4am nqkoq macka i ako otdolu e s nekfi kiloti tva nqma da me vuzbudi . Obru6tam mn vnimanie na belqoto i na tqloto - za predpo4itane e 4erno rozovo bqlo i 4erveno , super izrqzano s pandelki i dantelki
![]()
![]()
![]()
xxaxaxax
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
Xa-xa.Duhalo i.Ama kak ne...Ami principno ne znam kak me navi,ama toi si spi gol i e nqkak stranno toi da si legne gol,a s belio i zapochnah i az kato nego,a kato se zaviete hubavo kakyv e problema ? :PПървоначално написано от lwsu
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica