.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

скъсаните презервативи?

abe hora vse 4eta 'sakysan prezervativ' 'skysa se' i tyi kato do sega na nas ne ni se e kysal (i dano da ne se slu4va!) mi stana intersno kvo razbirate pod skysan- cepnat ,razkysan.. i kakvo pod spukan-te4e li kvo..?Kak razbirate i ...abe moje darazkajete nqkva slu4ka..I kakvo po razli4no praite za da se skasa-po dalgo, po-naporisto, ili prodaljavate sled kato mom4eto e svyr6ilo vatre ..)

общо зето се късат когато са поставени тъпо - т.е. има въздух... скъсан значи пр33бан така де, прецакал се е и има опастност спермата на изтече, да кажем, и да стане белята

Град
    Бургас
    ae na men posledniq put mi se skusa prezervativa, samo vkarvam si onaq raota i 4uvam plqqqs naprao izhvar4a na polileq

Голям фен
    Ами скъсан си значи скъсан.....дали ще е цепнат или разкъсан няма зн,така или иначе вече не предпазва А какво правим за да се скъса ли.... за вс случаи не сме се ч*кали диво и бързо като животни,явно проблема е при поставянето нз ,но се радвай,че не ти се е случило То и аз с моя вече повече от 1 год. го правим и засега нямаме такива гафове,но с бившия имах.

Най често се късът от неправилно слагане!
    http://www.impulse.bg/user/D_U_P_L_A_T_A
    Усещам как възбудата ти постепенно нараства.Докосвам те с език и ти стенеш, а аз те захапвам нежно със зъби, защото искам да се убедя, че си жив.Трепериш, но не от болка, настръхваш, но не от студ...

Re: скъсаните презервативи?

Цитирай Първоначално написано от pitan4icata
    abe hora vse 4eta 'sakysan prezervativ' 'skysa se' i tyi kato do sega na nas ne ni se e kysal (i dano da ne se slu4va!) mi stana intersno kvo razbirate pod skysan- cepnat ,razkysan.. i kakvo pod spukan-te4e li kvo..?Kak razbirate i ...abe moje darazkajete nqkva slu4ka..I kakvo po razli4no praite za da se skasa-po dalgo, po-naporisto, ili prodaljavate sled kato mom4eto e svyr6ilo vatre ..)

nai-gano e ako ostane par4e v teb togava e super shit
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

Цитирай Първоначално написано от padnal_angel

nai-gano e ako ostane par4e v teb togava e super shit
    +1
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Надуваш го после да видиш дали има плоблуем
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

или направо го надуваш по време на акта

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kakakaka
    или направо го надуваш по време на акта
    T'ва трябва да се пробва!
    Идеи за методите?
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Еми как може кондома да си е дефектен с дупчица или леко цепнат но когато се сложи на пениса си личи може да се скъса също когато остане в него въздух и почнете половия акт и ако чуеш леко испукване вътре да знаеш че е овиснъл.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

em ne znam na drugite kak im se e slu4valo, amaaa na6iq be6e kato prysten4e,brat4e priqtelq mi si poglejda pi6kata i vijdame ne6to namotano takoa kat mizeren ostatyk na ne6to,koet nqkoga e bilo kondom. izvod- NE POLZVAITE DUREX! seriozno- 3 pyti sme kysali durex-ne stavat

тои като се скъса стаа на парцал .... спукан балон виждала ли си ? точо същото е .... и е малко опасно но по опасно е да свършиш вътре (от личен опит знам - изръсих се вече 150 кинта за аборт.....)
    така че внимавайте !
    18 м Варна скайп nase_vn
    http://naze.aha.bg -

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    и Дурекс не стават, защото този хамалин гаджето ти един капут не може да постави правилно???
    Добре казано
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Град
    *in a pink dream*
    nie ne sme kysali
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    и Дурекс не стават, защото този хамалин гаджето ти един капут не може да постави правилно???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си