- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- скъсаните презервативи?
abe hora vse 4eta 'sakysan prezervativ' 'skysa se' i tyi kato do sega na nas ne ni se e kysal (i dano da ne se slu4va!) mi stana intersno kvo razbirate pod skysan- cepnat ,razkysan.. i kakvo pod spukan-te4e li kvo..?Kak razbirate i ...abe moje darazkajete nqkva slu4ka..I kakvo po razli4no praite za da se skasa-po dalgo, po-naporisto, ili prodaljavate sled kato mom4eto e svyr6ilo vatre ..)![]()
ae na men posledniq put mi se skusa prezervativa, samo vkarvam si onaq raota i 4uvam plqqqs naprao izhvar4a na polileq![]()
Ами скъсан си значи скъсан.....дали ще е цепнат или разкъсан няма зн,така или иначе вече не предпазваА какво правим за да се скъса ли.... за вс случаи не сме се ч*кали диво и бързо като животни,явно проблема е при поставянето нз ,но се радвай,че не ти се е случило
То и аз с моя вече повече от 1 год. го правим и засега нямаме такива гафове,но с бившия имах.
![]()
Най често се късът от неправилно слагане!
http://www.impulse.bg/user/D_U_P_L_A_T_A
Усещам как възбудата ти постепенно нараства.Докосвам те с език и ти стенеш, а аз те захапвам нежно със зъби, защото искам да се убедя, че си жив.Трепериш, но не от болка, настръхваш, но не от студ...
Първоначално написано от pitan4icata
nai-gano e ako ostane par4e v teb togava e super shit![]()
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
+1Първоначално написано от padnal_angel
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Надуваш го после да видиш дали има плоблуем
![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
T'ва трябва да се пробва!Първоначално написано от kakakaka
Идеи за методите?![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Еми как може кондома да си е дефектен с дупчица или леко цепнат но когато се сложи на пениса си личи може да се скъса също когато остане в него въздух и почнете половия акт и ако чуеш леко испукване вътре да знаеш че е овиснъл.
em ne znam na drugite kak im se e slu4valo, amaaa na6iq be6e kato prysten4e,brat4eПървоначално написано от pitan4icata
priqtelq mi si poglejda pi6kata i vijdame ne6to namotano takoa kat mizeren ostatyk na ne6to,koet nqkoga e bilo kondom. izvod- NE POLZVAITE DUREX! seriozno- 3 pyti sme kysali durex-ne stavat
![]()
тои като се скъса стаа на парцал .... спукан балон виждала ли си ? точо същото е .... и е малко опасно но по опасно е да свършиш вътре (от личен опит знам - изръсих се вече 150 кинта за аборт.....)
така че внимавайте !
Добре казаноПървоначално написано от exploitedteen
![]()
nie ne sme kysali![]()
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Първоначално написано от exploitedteen
![]()