.
Отговор в тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 151
    Голям фен Аватара на mistake
    Град
    Наоколо
    Цитирай Първоначално написано от Christ
    Цитирай Първоначално написано от k`man
    НЕ вярвам.
    Вярваш, че няма.
    "...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
    Дж.Селинджър

Цитирай Първоначално написано от mistake
    Цитирай Първоначално написано от Christ
    НЕ вярвам.
    Вярваш, че няма.
    Израз "не вярвам" не съществува.

Повече от фен
    ...всички има логично у научно обяснение.
    Тежък случай...
    Trust, will, courage - the three things one must have!

Град
    тук таме
    Ти си тежкия случай,живееш в измислен свят......

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Той живее в реалността, а ти си в "матрицата".

Град
    Наоколо
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    Той живее в реалността, а ти си в "матрицата".
    "Матрицата" е филм създаден с научни технологии, а измисленият свят е твоето въображение.
    "...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
    Дж.Селинджър

Град
    тук таме
    ""Матрицата" е филм създаден с научни технологии, а измисленият свят е твоето въображение." именно
    Измисления свят е този който е зъсдаден от въображението и не се корени на природните закони,науката и всичко останало....подяволтие това вече го пиша сигурно за стотен път.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    ""Матрицата" е филм създаден с научни технологии, а измисленият свят е твоето въображение." именно
    Измисления свят е този който е зъсдаден от въображението и не се корени на природните закони,науката и всичко останало....подяволтие това вече го пиша сигурно за стотен път.
    За тебе може да е така, за мене е обратното. Така че и аз за стотен път ще го пиша, нищо не знаеш за мен че да ми казваш дали живея в измислен свят. Докато аз знам за теб.

Град
    тук таме
    За тебе може да е така, за мене е обратното. Така че и аз за стотен път ще го пиша, нищо не знаеш за мен че да ми казваш дали живея в измислен свят. Докато аз знам за теб.
    .

И какво знаеш точно пък ти за мен

За мене било така за него си друго.....неможе да има 50 истини....все едно да вземем за верни теориите че света е създаден за 6 дена,за 7 дена за 10 дена за 5 милиарда години....е все от всиктие трябва да е вярвно....то неможе всичките да са верни.И в този случай е същата история!
    А ти как смееш да ми казваш какъв е светът при положение че вярваш на библията в която пише всевъзможни глупости и ти ги приемаш за верни....това означава че вярваш на лъжи и заблуди,което означава че светогледа ти измислен,не е верен,не е истински,не гледаш на живота както трябва да се гледа.И как след като не ме познаваш ми казваш че аз живея в заблуда при положение че "моят свят" се корени на науката,природата и всичко останало което го изгражда...а твоята религия им противоречи!

ако имам дете и има такъв предмет в училище, йнема да го пусна.
    защо требва да се насажда нещо на децата акто малки и да ги правим еди какви си, не е ли по добре секи сам да реши в какво да вярва и тн.
    Войни на Тангра

Цитирай Първоначално написано от darking
    ...всички има логично у научно обяснение.
    Тежък случай...
    по-добре тежък отколкото кух
    а това с изучаването на религия ... просто няма да го понеса... достатъчно ми беше библията тази година в комбинация с госпожата...

Град
    Shinigamiville
    само това остава и това да учим.... мен ако питате катигорично НЕ

Град
    Варна
    никога не съм учил така, че не

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    .

За мене било така за него си друго.....неможе да има 50 истини....все едно да вземем за верни теориите че света е създаден за 6 дена,за 7 дена за 10 дена за 5 милиарда години....е все от всиктие трябва да е вярвно....то неможе всичките да са верни.И в този случай е същата история!
    А ти как смееш да ми казваш какъв е светът при положение че вярваш на библията в която пише всевъзможни глупости и ти ги приемаш за верни....това означава че вярваш на лъжи и заблуди,което означава че светогледа ти измислен,не е верен,не е истински,не гледаш на живота както трябва да се гледа.И как след като не ме познаваш ми казваш че аз живея в заблуда при положение че "моят свят" се корени на науката,природата и всичко останало което го изгражда...а твоята религия им противоречи!
    Ти не знаеш в какво точно вярвам и как, щото не можеш да разбереш библията. Ако знаеше в какво вярвам, нямаше да спориш с мен. Библията не противоречи на науката и няма нищо общо с нея, не е предназначена да обяснява как е създаден света или нещо подобно, и точка.

Град
    тук таме
    Убаво откровение....но прекалено безмосъчно....ти не знаеш.....ама аз си знам кое е истината.....ама то туй....то незнам си ко си.Говори направо кво само горовиш със недомлъвки!?Мдам не съм можел.....доживях ден в който ще ми кажат че не разриам това което най-добре разбирам.Очевидно ти не я разбираш както трябва,защото ако разбереш скритите послания никога повече няма следваш християнството.

"Библията не противоречи на науката и няма нищо общо с нея,"
    Тогава защо забраняват цезаровото сечение и абортите и генномодифицираната храна,които е очевидно че спасят хората!
    Реилижията и в частност църквата която следва същите ценности като твоите,което означава че ти направо защитаваш църквата,е против всики нови технологии и открития,защото прекалено много противоречат на съществуването на свръхестествено същество като бог и направо даже постепенно доказват че си е измислица.Като религията не е предназначена на обяснява света защо пише в библията че света е създаден за 6 дена,че пърия човек Адам е бил създаден от кал и т.н......защо обяснява всичко това,в което крие скрити послания?
    Не познаваш това е което вярваш!

Град
    Наоколо
    .

Ти не знаеш в какво точно вярвам и как, щото не можеш да разбереш библията. Ако знаеше в какво вярвам, нямаше да спориш с мен. Библията не противоречи на науката и няма нищо общо с нея, не е предназначена да обяснява как е създаден света или нещо подобно, и точка.
    Ти вярваш в нереални неща , които не могат да бъдат обяснени и доказани... писна ми да го повтарям!
    Дж.Селинджър

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Убаво откровение....но прекалено безмосъчно....ти не знаеш.....ама аз си знам кое е истината.....ама то туй....то незнам си ко си.Говори направо кво само горовиш със недомлъвки!?Мдам не съм можел.....доживях ден в който ще ми кажат че не разриам това което най-добре разбирам.Очевидно ти не я разбираш както трябва,защото ако разбереш скритите послания никога повече няма следваш християнството.

"Библията не противоречи на науката и няма нищо общо с нея,"
    Тогава защо забраняват цезаровото сечение и абортите и генномодифицираната храна,които е очевидно че спасят хората!
    Реилижията и в частност църквата която следва същите ценности като твоите,което означава че ти направо защитаваш църквата,е против всики нови технологии и открития,защото прекалено много противоречат на съществуването на свръхестествено същество като бог и направо даже постепенно доказват че си е измислица.Като религията не е предназначена на обяснява света защо пише в библията че света е създаден за 6 дена,че пърия човек Адам е бил създаден от кал и т.н......защо обяснява всичко това,в което крие скрити послания?
    Не познаваш това е което вярваш!
    Тва за 6те дена и Адам може да не се разбира буквално.. Библията къде пише че забранява генномодифицираното? Може да не го препоръчва, никой нищо обаче не ти забранява.
    @mistake, никой не може да ми казва дали вярвам в нереални неща, след като си знам че са реални, остави ма на мира, не съм длъжен да обяснвявам и доказвам на никой.

Град
    тук таме
    Е нали уж са реални,докажи ги....ако немогат да бъдат доказани,то са измилица.На този свят има много измислици....няма да е нитп първата нито последната.
    Само говориш че имаш доказателства,но май много ти свиди да ги покажеш или нещо те е изсрам ли кво?
    Ако не го докажеш,неможеш да спечелиш спора....факт!
    Ти ръсиш простотия след простотия и ние с доказателства ти доказваме че не си прав,а ти казваш само....аз си знам,аз си имам доказателства,ама са си мой.Е хубаво твои твои,ама не пледирай за истинност,след като не можеш да го докажеш.Ти или имаш доказателства или просто си блафираш че ги имаш.И в момента в който ги изтъкнеш тези твои доказателства бъди сигурен че ще ги оборим.....
    Длъжен си да ги преставиш тези твой доказателства след като пледираш за истинност!!!!!!!!!!!!!!!!Така се прави в съдебната палата и това е начина да бъде пресята истината от многото лъжи!

Ти или имаш доказателства или просто си блафираш че ги имаш.И в момента в който ги изтъкнеш тези твои доказателства бъди сигурен че ще ги оборим.....
    Точно затова всички повтарят , че имат доказателства , но не ги дават, защото ги е страх, че на минутата ще им дадем напълно логично обяснение, че и дори те искат-неискат ще разберат истината.

Град
    Наоколо
    Цитирай Първоначално написано от Admiral John
    Ти или имаш доказателства или просто си блафираш че ги имаш.И в момента в който ги изтъкнеш тези твои доказателства бъди сигурен че ще ги оборим.....
    Точно затова всички повтарят , че имат доказателства , но не ги дават, защото ги е страх, че на минутата ще им дадем напълно логично обяснение, че и дори те искат-неискат ще разберат истината.
    Тя истината им се навира в очите , с доказателства и факти , но те все пак си държат своите "доказателства"или "просто вярвания"
    Дж.Селинджър

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Ахахах на никой не му пука за вашите логични научни обяснения Вие сте противи, инати и проклетий, не ми казвай кое е истина и кое не е.

Град
    Наоколо
    Ахахах на никой не му пука за вашите логични научни обяснения Вие сте противи, инати и проклетий, не ми казвай кое е истина и кое не е.
    Кой сега не зачита мнението на другите?
    Дж.Селинджър

Град
    тук таме
    уууууу проклетий....ти за лоши хора ли ни имаш Ясно,значи според тяб се подмамени от дявола

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    уууууу проклетий....ти за лоши хора ли ни имаш Ясно,значи според тяб се подмамени от дявола
    Дявола е всичко зло. Разбирам да не сте вярващи, ама да проповядвате атеизъм и да ни карате да спорим за едно и също е досадно. Стига с това "истина е, не е истина".

Град
    Наоколо
    Дявола е всичко зло. Разбирам да не сте вярващи, ама да проповядвате атеизъм и да ни карате да спорим за едно и също е досадно. Стига с това "истина е, не е истина".
    В спора се ражда истината , но някои хора не смеят да я приемат.
    Дж.Селинджър

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си