- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Раклама на сайт//ЛС
Искам само да попитам имат ли право потребители да ми пишат на ЛС и да ми рекламират други сайтове? Мерси![]()
Не нямат право.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Разбира се! Трябва да се оплачеш и тук е правилното място за това. За целта ни даи потребителя, и написаното от него съобщение.
Не е честно, някой да популиаризира сайта си, използвайки многочислеността на аудиторията, тук.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Ахх..Колко хора ми бяха пращали ЛС на стария профил ама аз само за 1 писах ЛС на ЦвЕтИтО
![]()
Някой изпратили ви ЛС , в което ви кани в някакъв сайт/форум/блог давайте го насам.![]()
От: tqnko
До: rozalija
Пуснато на: Нед Фев 24, 2008 3:04 pm
Заглавие: Re: Здравей,извинявам се че те безпокоя : )
за6то да нети вра6там саоб6тението оби4ам да вра6там на т1пи спамери
немога да намеря писмото което тя ме спами явно сам го истрил но намерих това в което сма и го варнал ако има и други потребители които са били спамени от нея нека да пи6ат да направят не6то по вапроса (бтв бе6е за някъкъв саит от рода на 1 то4ка.. но невлязаь)
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
Трябва да се предостави лог и веднага се взимат мерки по въпроса.
От: taina777
До: XceSS
Пуснато на: Пон Фев 18, 2008 1:43 am
Заглавие: здр Отговорете с цитат на съобщението
много те моля помогни ми регистрирай се в моето форумче съжалявам за рекламата просто в последно време форума запада и се чудя как да каня хора форума не е лош и може да откриеш приятели както и някои да ти помогне за нещо ти реши ето адресчето friend.ipbfree.com ще се радвам ако се присъединиш!
Първоначално написано от AnincetoSexy
Първоначално написано от Ruthless
tova ne stiga li?Първоначално написано от Eas!eR_To_Run
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
И аз имах писмо от няква такава и тогава уведомих един от администраторите![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.