- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Коремът ми е издут
Basi ot mn vreme sa chudq zashto sq napr korema mi e takyv izdut vinagi pyk ne sym debel plochkite mi se vijdat vsichkite ama e izdut .. Momche sym na 15 godini .. Mislq si che moje da e taka zashtoto shte rasta oshte na visochina 171 sym btw . I ta tfa ma mycheshe leko e maloumno , no fakt :S . Nqkoi ako moje da kaje shte e super . Dano ne vi e pisnalo ot urudskite mi temi ama ... I molq ne sa praite na filosofi i da vkarvate nekfi lafcheta :S
P.S. Nz dali e za toz Forum ama...
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Пиеш много бира момче![]()
По темата, ми незнам![]()
![]()
no relationship, no emotion, just sex..
ми............ яж активия![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
а ся сериозно ддз![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Piq ama ne bira , bira mrazq , a aktiviata moje da mi pomogne ako she si praq zakvaska .. :X
Ми тва е от възраста, спокойно не изпадай в трансбъзикам се!!!
Тва е гадно, пич, ама искай съвет от някой по-разбиращ в тоя бранш.
Успех!!!![]()
Smile is my style!
LEKAR
може би непрекъснато пиеш разни течности в големи количества или пък приемаш храна, от която корема нещо се оплаква и се подува...де да знам![]()
Emi , imam navik vinagi kato sedna na masata da piq neshto voda li shte e ili nehstu dr za piene no vinagi pochti piq po 1 2 chashi po 250 ML moje li da e ot tova..
абе ти слушаш ли се. Като пиеш 2 чаши вода ще ти е голям корема.
Вземи си свали корема с тичанче и ограничено хранене и така ще има само плочки.
Dobre qsno shvashtam .. Nachi shte bqgam i tfa e . Mercy na vsichki koito pomognaha po nqkakyv nachin i na svichki drugi , koito se opitaha da napravqt neshto zabavno v toz forum ama mai ne se poluchiCLOSED !
Ако искаш, можеш да си вземеш пояс, който се слага на корема докато тичаш и се изпотяваш по-бързо, и съответно по-бързо ще го свалиш.
hxah abe pich az ne sym mazenstava duma vijdat mi se plochite vsichko ama mi e izdut tn... UNDERSTAND !??? :}
ако се храниш не редовно се получава такова исдуване на корема
OnLy God CaN Judge Me !
Dobre mercy veche na vsichki. TEMATA NE PODLEJI POVECHE NA KOMENTAR!!!
Горкия....слушай сега....и аз имам този проблем.Може би имаш гастрит...Зна1и на1ина по който можеш да го предодвратиш това подуване...Яж редовно ,не примерно един път в деня...НО яж неща,които са хубави...Например плодове,кисело мляко,месо...сащо така е много важно да не пиеш изобщо газирано.Забрави за всички напитки от сорта на кола фанта бира и т.н. И не яж пържени храни избягвай ги...проблема ти е нарушен хранителен режим...Ако ядеш редовно и то не храни бъкани с консерванти(кроасани,вафли и т.н.) няма да имаш тоя проблем ...![]()
Най-същественото е невидимо за очите...
s edna aktivia na den lqlqlq xaxaxaxaneznam nadelbelqla si moje bi
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.