.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    бих я утрепал ..... напрао я фащам и я изнасилвам тегля и една тесла в главата и я заравям в двора ве ей и тя щом е такава курва никой няа я потърси
    18 м Варна скайп nase_vn
    http://naze.aha.bg -

хахах

Цитирай Първоначално написано от v3nDe77a
    Цитирай Първоначално написано от HagpycaH
    Да му духаш 1-2 минути точно когато му става най-хубаво и да го зарежеш ама на мен напраи ли ми го някоя ще я ритам до тях.
    ако ми го напраи някоя тва ше я пребия
    това при тебе няма шанс да се случи........ требва да си платиш на некоя та дано те огрее............

Град
    Sofiq
    Нямам много опит в гадните зарязвания,досега нямам бившо гадже,с което да се гледаме на кръв като се засечеме някъде,но пък бях свидетелка на гадно зарязване от страна на една моя приятелка,което не е свързано със свирки Беше накарала един нейн братовчед,който беше от друг град и нейния не го познаваше да дойде на една среща и да се представи за нейно гадже,а аз й бях като придружител понеже тя не искаше да е само момиче!Когато той дойде и я попита кой е този,тя му каза "Ти какво правиш тук,не бях ли си уговорила среща с теб утре?Лелеее,та аз съм объркала на кой от тримата пиша,упс!!!" много добре го изигра едва се сдържах да не се засмея,стана ми много жал за момчето,но тя си го беше решила така!

Цитирай Първоначално написано от Wowka
    Нямам много опит в гадните зарязвания,досега нямам бившо гадже,с което да се гледаме на кръв като се засечеме някъде,но пък бях свидетелка на гадно зарязване от страна на една моя приятелка,което не е свързано със свирки Беше накарала един нейн братовчед,който беше от друг град и нейния не го познаваше да дойде на една среща и да се представи за нейно гадже,а аз й бях като придружител понеже тя не искаше да е само момиче!Когато той дойде и я попита кой е този,тя му каза "Ти какво правиш тук,не бях ли си уговорила среща с теб утре?Лелеее,та аз съм объркала на кой от тримата пиша,упс!!!" много добре го изигра едва се сдържах да не се засмея,стана ми много жал за момчето,но тя си го беше решила така!
    Kaжи на приятелката си че е тъпа овца
    "Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд

Повече от фен

Re: 321

Цитирай Първоначално написано от ДЖЕСИ
    Цитирай Първоначално написано от F_ludi4kata_F
    HahHa kakfa ironiq .. pravila sym go ama tyrsq po gaden na4in ... ! i zashto re6i 4e sm malka
    ИЗСЕРИ МУ СЕ НА ХУЯ!
    ami ako mu haresa

Повече от фен Аватара на FEN_NA_MOTORI
    shoon каза: "Страшни хора" "

Не съм страшен бе, недей че хората ще си помислят нещо...

jony и какъв беше ефекта сигурно му е било супер яко като са влезли тяхните

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от FEN_NA_MOTORI
    shoon каза: "Страшни хора" "

Не съм страшен бе, недей че хората ще си помислят нещо...

jony и какъв беше ефекта сигурно му е било супер яко като са влезли тяхните
    Те са били на купон. ТОй и се е свалял и я е дразнил. Завела го е в др. стая, завързала го е по боксерки за леглото и е заключила вратата. Отишла да си пие на спокойствие и там след няколко часа го е освободила. Не е била хубава реакцията му...
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Град
    *in a pink dream*
    eh , kakvi ste poboinici ... kuche,koeto mn lae ne hape

a az , az ne sym gadna
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Цитирай Първоначално написано от jony
    Те са били на купон. ТОй и се е свалял и я е дразнил. Завела го е в др. стая, завързала го е по боксерки за леглото и е заключила вратата. Отишла да си пие на спокойствие и там след няколко часа го е освободила. Не е била хубава реакцията му...
    Е по ефекно щеше да е ако беше го оставила гол се някой щеше да влезе и да го види

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от FEN_NA_MOTORI
    Цитирай Първоначално написано от jony
    Е по ефекно щеше да е ако беше го оставила гол се някой щеше да влезе и да го види
    Е те са си приятели от много време и така...
    би било грубо
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Еб*х аз това приятелство, а нека някоя да ми го направи наиш ли какъв приятел ще и дам един среден

emi nekade de f kenef da go praite i kato se sable4e 4isto gol da my zeme6 drehite i da izbqga6 tfa ako nqkoq mi go naprai na next day 6te vidi kfo e kiselina f liceto

И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !

Цитирай Първоначално написано от F_ludi4kata_F
    ДЖЕСИ brytalno typ si bate .. !
    ти мани че е брутално тъп ама и е ГЕЙ.....вярно е бтв...потуърсете темата 'майка ми мисли че съм гей" мисля че така беше и ще разберете , а по повод за кофти зарязване недей пръй кофти че незнаеш как ще ти го върнат
    Може да съм семка ама се бия като за цяло пакетче...

Една приятелка ми разказва,че се е натискала с един и той се възбудил,всичко ставало все по-страстно и по-страстно и тя станала и му казала "Абе кво правя аз бе?Та аз не мога да те гледам."И си тръгнала
    offline forever!

Повече от фен Аватара на ZaRiBeN
    Град
    Шумен
    изсираш му се в устата и после казваш - Oops...
    I'm not great, I'm whole

http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876

http://gorata.net/f.php?f=Tayga
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Цитирай Първоначално написано от ZaRiBeN
    изсираш му се в устата и после казваш - Oops...
    Упс,без да исках.

Мега фен Аватара на amatorium
    Seshtam se za onazi istoriq za picha deto go beshe zarqzala gadjeto mu, zashtoto uj toi bil spal sus sestra i. Produljavam da si mislq che tiq dvete sa se nagovorili. Tova shte da e mnogo brutalen nachin.
    Eating isn't cheating - Arnold

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си