.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    fifi_friend
    Guest

Нетрадиционните неща, които ви възбуждат

Нещо странно - примерно чувала съм, че има момчета, които се възбуждат от изящни стъпала и нокти на краката На мен ми харесват ушите Кое е най-странното нещо, което ви възбужда? ( изключваме разбира се обикновените неща )

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    ЛАКЪТЯ
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

hottie
    Guest
    Moeto ne e stranno, no dupeto mu !! Auuu obojavam go.Moga da go gledam po cial den.

6iqta mu .. mnogo sa mi sladki i ae super sa i sa mn vkusni :P

Цитирай Първоначално написано от Perfect^by^nature
    6iqta mu .. mnogo sa mi sladki i ae super sa i sa mn vkusni :P
    абсолютно съм съгласна

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Moeto ne e stranno, no dupeto mu !! Auuu obojavam go.Moga da go gledam po cial den.
    Същата съм и аз,обожавам дупето му!даже веднъж така се бях загледала,че се оказа после че поне 2 минути той ме е наблюдавал как го гледам! Мен също много ме кефят и големите длани(незнам дали е настандартно)особено пък когато е нежен,чувствам се сякаш в безопасност!Много ме възбужда ,когато ги усетя където и да е по тялото,дори на най-обикновено място,пък дори и да не ме докосва много ме кефят!!! :P

Повече от фен
    koremchee obojaam stegnati koremcheta

гърбът му

Устните са му божествени!
    http://www.impulse.bg/user/D_U_P_L_A_T_A
    Усещам как възбудата ти постепенно нараства.Докосвам те с език и ти стенеш, а аз те захапвам нежно със зъби, защото искам да се убедя, че си жив.Трепериш, но не от болка, настръхваш, но не от студ...

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Ръцете странен фактор ли са?Не знам защо,но постоянно се заглеждам по ръцете на момчетата...

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Адамовата ябълка..може би защото жените я нямат и в такъв смисъл е символ на мъжественост.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    +1

Град
    *in a pink dream*
    opredeleno ustnite - kogato gi prehapva ... mmm ... podivqvam , zashtoto sa edni takiva plytni i adski sochni
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Мега фен Аватара на amatorium

Re: Нетрадиционните неща, които ви възбуждат

Цитирай Първоначално написано от fifi_friend
    Нещо странно - примерно чувала съм, че има момчета, които се възбуждат от изящни стъпала и нокти на краката На мен ми харесват ушите Кое е най-странното нещо, което ви възбужда? ( изключваме разбира се обикновените неща )
    Ooo tova sus sigurnost. Imashe edna macka s tolkova sexi stupala, che dokato si obuvashe sandalkite vednuj i napravo i naletqh. A inache naskoro gledah na edin priatel domashno filmche kak go pravi s dve momicheta, koito poznavam i ednoto q poznvam i ne mi e pravila vpechatlenie , no kato q vidqh vuv filmcheto kak se durji i napravo ...
    Eating isn't cheating - Arnold

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си