- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нетрадиционните неща, които ви възбуждат
Нещо странно - примерно чувала съм, че има момчета, които се възбуждат от изящни стъпала и нокти на кракатаНа мен ми харесват ушите
Кое е най-странното нещо, което ви възбужда? ( изключваме разбира се обикновените неща
)
Moeto ne e stranno, no dupeto mu !! Auuu obojavam go.Moga da go gledam po cial den.![]()
6iqta mu .. mnogo sa mi sladki iae super sa i sa mn vkusni :P
Първоначално написано от Perfect^by^nature
абсолютно съм съгласна
![]()
Същата съм и аз,обожавам дупето му!даже веднъж така се бях загледала,че се оказа после че поне 2 минути той ме е наблюдавал как го гледам!Първоначално написано от the_hottie
Мен също много ме кефят и големите длани(незнам дали е настандартно)особено пък когато е нежен,чувствам се сякаш в безопасност!Много ме възбужда ,когато ги усетя където и да е по тялото,дори на най-обикновено място,пък дори и да не ме докосва много ме кефят!!! :P
koremchee obojaam stegnati koremcheta![]()
гърбът му![]()
Устните са му божествени!![]()
![]()
http://www.impulse.bg/user/D_U_P_L_A_T_A
Усещам как възбудата ти постепенно нараства.Докосвам те с език и ти стенеш, а аз те захапвам нежно със зъби, защото искам да се убедя, че си жив.Трепериш, но не от болка, настръхваш, но не от студ...
Ръцете странен фактор ли са?Не знам защо,но постоянно се заглеждам по ръцете на момчетата...
Адамовата ябълка..може би защото жените я нямат и в такъв смисъл е символ на мъжественост.![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
+1Първоначално написано от the_hottie
![]()
opredeleno ustnite - kogato gi prehapva ... mmm ... podivqvam , zashtoto sa edni takiva plytni i adski sochni![]()
![]()
![]()
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Ooo tova sus sigurnost. Imashe edna macka s tolkova sexi stupala, che dokato si obuvashe sandalkite vednuj i napravo i naletqh. A inache naskoro gledah na edin priatel domashno filmche kak go pravi s dve momicheta, koito poznavam i ednoto q poznvam i ne mi e pravila vpechatlenie , no kato q vidqh vuv filmcheto kak se durji i napravo ...Първоначално написано от fifi_friend
![]()
Eating isn't cheating - Arnold