.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Вярно ли е твърдението ?

Вярно ли е твърдението , че когато сефтесаш едно момиче и след раздялата си останали с добри намерения , тя винаги би отново би пожелала да спи с теб ? Също така , не сте я наранили при 1вия и път !

Re: Вярно ли е твърдението ?

ne e zaduljitelno az li4no v na4aloto go napravih s 4ovek s kogoto ne sum imala vruzka (po-dobriqt variant za men otkolkoto da hodq s nqkogo i toi posle da me narani pove4e 6te6e da me boli) na sledva6tiqt den go obi4ah na tretiqt ne detska mu rabota togava v ramkite na godina moje bi 6tqh da spq pak s nego sega ve4e ne i da go vidq nqma da e taka
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

Абе такива твърдения колко щеш!!! Според мен зависи изцяло от самия човек!
    http://www.impulse.bg/user/D_U_P_L_A_T_A
    Усещам как възбудата ти постепенно нараства.Докосвам те с език и ти стенеш, а аз те захапвам нежно със зъби, защото искам да се убедя, че си жив.Трепериш, но не от болка, настръхваш, но не от студ...

Мега фен Аватара на amatorium
    Ami spored men e vqrno. Ako trqbva da sudq ot jiteiski opit.
    Eating isn't cheating - Arnold

Голям фен Аватара на Devilka
    Зависи от момичето,предполагам.

Толкова ли си прост?!?
    Че те да не са програмирани бе... че питаш за отговора.
    Пълните глупости.. зависи от момичето.. ама имай напредвид, че като я отвориш и оставиш сама момичетата почват едно "отракване" и може да стане трудно да й хванеш дирята пак
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    София, центъра.
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Ami spored men e vqrno. Ako trqbva da sudq ot jiteiski opit.
    И аз тва съм забелязал, макар че не е точно винаги да иска да си легне... но като няма гадже и аз съм свободен сме или в нас, или в тях

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Вярно. Опит. Не мой, обаче.
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Твърдението е много относително. Има разлика между първата любов и първия секс. Не бих пожелала секс в никакъв случай с човека който го направих за първи път, макар и да бяхме заедно доста време и уж да имах някакви чувства към него. Но все пак наистина зависи и от човека, и от партньора.

Има нещо вярно се пак тя му се е доверила първо на него
    но пак зависи сичко от човека
    Прави го така че да е добре!!!

Супер фен
    mislq 4e v 60%(ne pitaite kak sam gi iz4islila) ot slu4aite biha go napravili.az sa6to spadam kam tezi,no bih go napravila samo za samiq sex,prosto za6toto ve4e nqmam 4uvstva kam dadeniq 4ovek i ne bih se raztroila
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Не мисляче това е напълно вярно.Аз като правя секс с някого винагими омръзва след вторият път и искам нещо различно. Но се въздържам обикновено че не искам да ме мислсят за курва..

Град
    East Coast

Цитирай Първоначално написано от NightGuardian
    Вярно ли е твърдението , че когато сефтесаш едно момиче и след раздялата си останали с добри намерения , тя винаги би отново би пожелала да спи с теб ? Също така , не сте я наранили при 1вия и път !
    Хех ако не и е харесало разбира се че няма да иска...нали всичко зависи как си се справил поне така мисля аз

Леле кви са тия въпроси ако момичето иска ще спи с теб ако не иска няма няма такива филми като си и 1-вия нямаш превилегий.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Цитирай Първоначално написано от NightGuardian
    Не, не е вярно и не вярвам да си толкова глупав, че да го вярваш наистина.
    Единственото нещо, което можеш да направиш с добрия съвет, е да го предадеш нататък.
    На теб самия никога не ти върши работа.

Град
    София
    Супер относително е.
    И всепак тези неща са предпоставка и положителен фактор за едно такова евентуално развитие на ситуацията.
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Град
    *in a pink dream*
    ne , tova e pyrva gluspost ... ne pridavame tolkova vajnost na 1viq , osobeno sled kato sme se razdelili s nego , vse pak , ne jiveem vyv vremeto na prababite si ... iskame da opitame ot tova , onova :P
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

NE hahaha az s toq deto se seftosah ako imam vazmojnost bih go kastrirala

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от мече гризли
    NE hahaha az s toq deto se seftosah ako imam vazmojnost bih go kastrirala

muhahahahhaha
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Град
    Асеновград, България
    Не мисля, че е вярно. Просто никаква логика не ме води със сигурност до това.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си