- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вярно ли е твърдението ?
Вярно ли е твърдението , че когато сефтесаш едно момиче и след раздялата си останали с добри намерения , тя винаги би отново би пожелала да спи с теб ? Също така , не сте я наранили при 1вия и път !
ne e zaduljitelno az li4no v na4aloto go napravih s 4ovek s kogoto ne sum imala vruzka (po-dobriqt variant za men otkolkoto da hodq s nqkogo i toi posle da me narani pove4e 6te6e da me boli) na sledva6tiqt den go obi4ah na tretiqt nedetska mu rabota togava v ramkite na godina moje bi 6tqh da spq pak s nego sega ve4e ne i da go vidq nqma da e taka
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
Абе такива твърдения колко щеш!!! Според мен зависи изцяло от самия човек!
http://www.impulse.bg/user/D_U_P_L_A_T_A
Усещам как възбудата ти постепенно нараства.Докосвам те с език и ти стенеш, а аз те захапвам нежно със зъби, защото искам да се убедя, че си жив.Трепериш, но не от болка, настръхваш, но не от студ...
Ami spored men e vqrno. Ako trqbva da sudq ot jiteiski opit.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Толкова ли си прост?!?
Че те да не са програмирани бе... че питаш за отговора.
Пълните глупости.. зависи от момичето.. ама имай напредвид, че като я отвориш и оставиш сама момичетата почват едно "отракване" и може да стане трудно да й хванеш дирята пак![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
И аз тва съм забелязал, макар че не е точно винаги да иска да си легне... но като няма гадже и аз съм свободен сме или в нас, или в тяхПървоначално написано от amatorium
![]()
Вярно. Опит. Не мой, обаче.![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Твърдението е много относително. Има разлика между първата любов и първия секс. Не бих пожелала секс в никакъв случай с човека който го направих за първи път, макар и да бяхме заедно доста време и уж да имах някакви чувства към него. Но все пак наистина зависи и от човека, и от партньора.![]()
Има нещо вярно се пак тя му се е доверила първо на него
но пак зависи сичко от човека
Прави го така че да е добре!!!
mislq 4e v 60%(ne pitaite kak sam gi iz4islila) ot slu4aite biha go napravili.az sa6to spadam kam tezi,no bih go napravila samo za samiq sex,prosto za6toto ve4e nqmam 4uvstva kam dadeniq 4ovek i ne bih se raztroila
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Не мисляче това е напълно вярно.Аз като правя секс с някого винагими омръзва след вторият път и искам нещо различно. Но се въздържам обикновено че не искам да ме мислсят за курва..
Леле кви са тия въпроси ако момичето иска ще спи с теб ако не иска няма няма такива филми като си и 1-вия нямаш превилегий.
Не, не е вярно и не вярвам да си толкова глупав, че да го вярваш наистина.Първоначално написано от NightGuardian
Единственото нещо, което можеш да направиш с добрия съвет, е да го предадеш нататък.
На теб самия никога не ти върши работа.
Супер относително е.
И всепак тези неща са предпоставка и положителен фактор за едно такова евентуално развитие на ситуацията.
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
ne , tova e pyrva gluspost ... ne pridavame tolkova vajnost na 1viq , osobeno sled kato sme se razdelili s nego , vse pak , ne jiveem vyv vremeto na prababite si ... iskame da opitame ot tova , onova :P![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
NE hahaha az s toq deto se seftosah ako imam vazmojnost bih go kastrirala![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от мече гризли
muhahahahhaha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж