- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Закъснение заради антибиотици?
Здравейте! Имам нужда от помощ! Може проблемът ми да ви се стори глупав, но за мен си е притесниетелно. Значи този месец боледувах на 2 пъти от грип и пих 2 сравнително силни антибиотика. Притеснява ме цикълът ми този месец. По-точно това, че след няколко дена (4-5) трябва да ми дойде, но винаги преди менструация имам ПМС и то силен, поне 7 дена преди това, а сега нямам. Което ме навява на мисълта, че ще ми закъснее. Възможно ли е това да се дължи на антибиотиците? Вече съм здрава, пия само разни витамини. Рисков полов акт мисля, че не съм имала, в смисъл рпавим го с презерватив и го проверяваме. Възможно ли е все пак гаф да има и евентуалното заксънение да се дължи не на лекарствата...? Мерси на всеки за отговора!
т.1 и т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Разбира се, че може да е от антибиотицитете влияят на действието на хормоните.
Да, възможно е лекарствата да са повлияли върху цикъла ти.
>>> House Music <<<
Понякога просто няма толкова силно изразен ПМС![]()
Оф, мене това ме мъчи при мене винаги има ясно изразен и тежък ПМС, затова и се тревожа. Сега взе да ми прилошава, да ми е разгадено. А и това често ме сполетява като част от ПМС. Успокойте ме, нали не може 10-тина дена след полов акт, при евентуална бременност, да има гадене?
Не след 10-ина дена, а след 10 седмици може да има. Спох
![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Мерси ви, дано сте прави![]()
Прочела съм листовките на лекарствата- на никое не пише, че влияе върху месечния цикъл. Но дано сте прави...