.

Виж резултатите на анкетата: Vqrvate li v lubovta ot prav pogled?

Гласували
91. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Kakva e taq glupost, takova ne6to nqma!

21 23,08%
  • Razbira se, tq sa6testvuva!

37 40,66%
  • Po-skoro vqrvam v lubovta ot vtori pogled!

22 24,18%
  • E, az pak vqrvam v seksa za edna no6t!

11 12,09%
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 80

Hybrid View

Mislite li, 4e otma6tenieto moje da vi nakara da se borite sas vsi4ki sili, kakto se slu4va v romana "Graf Monte Kristo"? Ima li nqkakvi otricatelni ne6ta, koito vse pak da vi karat da jiveete? Kato naprimer tova da pravite jivota na drugite 4eren?
    ~Elenka~

Фен Аватара на Duvessa
    Град
    Русе
    За мен смисълът на живота е да правя хората, които обичам щастливи. Той е огромен дар от природата. Само ние можем да изпитваме чувства и осъзнаваме нещата. Жалко, че повечето хора го приемат за даденост, ако не беше така светът би бил по-добър.
    Животът е един и остават само следите, които сме оставили зад себе си. Затова се стремя да бъда по-добра към хората, да радвам близките си и приятелите си. Искам да знам, че съм живяла пълноценно, като съм направила нещо значимо за тях.
    Съжалявам хората, които живеят само с мисълта за отмъщение. Това не носи щастие, нито нищо хубаво. Не намерили собственото си щастие, гледат как да сринат това на другите. Много е глупаво според мен.

ami moq smisal vse o6te go tursq i se nadqvam skoro da go namerq
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

Re: Какво придава смисъл на живота ви?

Цитирай Първоначално написано от elenka_iv
    Kakvo vi kara vseki den da tragvate na u4ili6te, na rabota, da se borite s problemite, koito postoqnno vi vrahlitat? Kakvo vi kara vse da prodaljavate da varvite napred, dori da vijdate, 4e vsq6tnost tap4ete na edno mqsto? Kakvo pravi jivota vi palnocenen? Lubovta, semeistvoto, priqtelite, piq4kata? Koe pridava smisal na jivota vi?

т.7
    krem4et0
    Моето самосъхранение като човек.Жаждата ми за живот...След като си се родил,ти получаваш шанса да се бориш и да преодоляваш препятствията в живота.Смисъла на живота е различен за всеки човек...

Зависи от гледната точка,от това дали си го преживял.Но според мен - да,има я тая любов от пръв поглед.

любовта е не6то което ние самите не осъзнаваме ...може да се влюбим в някои само за6тото неговата или нейната при4еска е мн готина...може да се влюбим за6тото дртехите са и хубави или за6тото може да си говорите на всякакви теми ...но според мен 4овекът има едно такова 4увтво да опознава хората преди да ги е заговорил ..именно в следствие на това 4увство 4овекът може да се влуби от пръв поглед ...
    XOXO...

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    Da vida kakvo 6te stane utre Tova e osnovniqt mi motiv da jiveq
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Цитирай Първоначално написано от hex_girl
    Ami ako utre stava sa6toto, kakvoto i dnes, i v4era? Ako vse se povtarq edin i sa6ti den? Kakvo pravi6 togava?
    ~Elenka~

Тогава мрем и всичко свършва много просто и очевидно.
    Кво ти пука нали утре може и да не доиде

Смисълът на живота-Храната

Ами моя смисъл идва от това, че в даскало всеки ден хвърлям ту някое момче, ту някое момиченце от 4 етаж Еми на училище ходя, за да се уча

Айде сега сериозно- еми в даскало си имам приятели, какво искаш- да кисна цял ден пред някаква машинка и да пиша в такива смешни форуми ли? Където някой задава някакъв въпрос, а другите му отговарят съвсем различно

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    Цитирай Първоначално написано от elenka_iv
    Цитирай Първоначално написано от hex_girl
    Ami ako utre stava sa6toto, kakvoto i dnes, i v4era? Ako vse se povtarq edin i sa6ti den? Kakvo pravi6 togava?
    v prirodata nqma povtarqne na daden moment nikoga sledva6tiq den ne e kato predniq , tova 4e vseki den e su6tiq kato drugiq e napulno nerealno za da kaje6 takova ne6to za jivota si trqbva da ne si porasnal i edinstvenite ti problemi da sa dali go6o ili pe6o te haresvat . Jivota e takova hubavo ne6to , prividno sku4en i monotonen no vsu6nost nasiten s takava jiznenost . Dori da pogledne6 samo poleta na edna pti4ka dori da vidi6 samo padaneto na edno listo trqbva da ti stiga za da ti e hubavo
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Град
    Някъде по широкия свят...
    Храната,компа,музиката и срането ! Оф щях да забравя и бирата!
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Град
    sofiq o.k
    Е АЗ ДО СА НЕСЪМ ОБИ4АЛ КАМО ЛИ ПЪК ОТ 1 ПОГЛЕД
    Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!

хмм я да видим...Смисъл намирам в предизвикателствата ,проблемите ако 'щете това всеки ден аз да живея, мечтите от време навреме да си полетя из облаците и наи важното любовта
    Ako Nqma Kyde Da Otide6 Ela Na Sebe Si !!!

Смисъла на живота ми - аз естествено ..

Град
    unknown
    "life's a gamble"

Град
    Blondeland
    Абе как ще има любов от пръв поглед.
    Това са пълни глупости. Видиш някой и хайде хоп- любовта на живота ти..
    Май са ви в повече захаросаните филмчета...
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Град
    някъде...
    Нито едно от тези изброените,не придава смисъл на живота ми.Смисъла го предват мн по-различни неща...

Град
    Between The Hell and The Heaven
    все още търся моя смисъл на живота
    и както каза 1 приятел "може би смисъла на всичко това е да търсим смисъл и чак на края да го открием"
    а за любовта от пръв поглед-няма такава,поне не в реалния живот,има привличане и т.н,но чак любов

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

В една книжка беше написано - 'Смисълът на живота е в това да откриеш какво ти харесва да правиш и да го правиш.'
    "Sometimes there's so much beauty in the world..."

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    смисъл в живота...малка съм чак смисъл да имам..,но имам цели,които пък след време биха били свързани със смисъла ми за живот (евентуално)..

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Няма смисъл да се живее

Голям фен Аватара на pathetic
    Пиенето?
    „Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“

ако не живеем какво ни остава .. живота е единственното нещо което имаме 6то за глупаци трябва да сме за да се откажем от него, живем за6тото това е всичко,това сме ние.. (: (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си