- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Какво придава смисъл на живота ви?
Mislite li, 4e otma6tenieto moje da vi nakara da se borite sas vsi4ki sili, kakto se slu4va v romana "Graf Monte Kristo"? Ima li nqkakvi otricatelni ne6ta, koito vse pak da vi karat da jiveete? Kato naprimer tova da pravite jivota na drugite 4eren?![]()
~Elenka~
За мен смисълът на живота е да правя хората, които обичам щастливи. Той е огромен дар от природата. Само ние можем да изпитваме чувства и осъзнаваме нещата. Жалко, че повечето хора го приемат за даденост, ако не беше така светът би бил по-добър.
Животът е един и остават само следите, които сме оставили зад себе си. Затова се стремя да бъда по-добра към хората, да радвам близките си и приятелите си. Искам да знам, че съм живяла пълноценно, като съм направила нещо значимо за тях.
Съжалявам хората, които живеят само с мисълта за отмъщение. Това не носи щастие, нито нищо хубаво. Не намерили собственото си щастие, гледат как да сринат това на другите. Много е глупаво според мен.
ami moq smisal vse o6te go tursq i se nadqvam skoro da go namerq
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Моето самосъхранение като човек.Жаждата ми за живот...След като си се родил,ти получаваш шанса да се бориш и да преодоляваш препятствията в живота.Смисъла на живота е различен за всеки човек...Първоначално написано от elenka_iv
![]()
Зависи от гледната точка,от това дали си го преживял.Но според мен - да,има я тая любов от пръв поглед.
любовта е не6то което ние самите не осъзнаваме ...може да се влюбим в някои само за6тото неговата или нейната при4еска е мн готина...може да се влюбим за6тото дртехите са и хубави или за6тото може да си говорите на всякакви теми ...но според мен 4овекът има едно такова 4увтво да опознава хората преди да ги е заговорил ..именно в следствие на това 4увство 4овекът може да се влуби от пръв поглед ...
XOXO...
Da vida kakvo 6te stane utreTova e osnovniqt mi motiv da jiveq
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Ami ako utre stava sa6toto, kakvoto i dnes, i v4era? Ako vse se povtarq edin i sa6ti den? Kakvo pravi6 togava?Първоначално написано от hex_girl
~Elenka~
Тогава мрем и всичко свършвамного просто и очевидно.
Кво ти пука нали утре може и да не доиде![]()
Смисълът на живота-Храната![]()
Ами моя смисъл идва от това, че в даскало всеки ден хвърлям ту някое момче, ту някое момиченце от 4 етажЕми на училище ходя, за да се уча
![]()
Айде сега сериозно- еми в даскало си имам приятели, какво искаш- да кисна цял ден пред някаква машинка и да пиша в такива смешни форуми ли? Където някой задава някакъв въпрос, а другите му отговарят съвсем различно![]()
v prirodata nqma povtarqne na daden moment nikoga sledva6tiq den ne e kato predniq , tova 4e vseki den e su6tiq kato drugiq e napulno nerealno za da kaje6 takova ne6to za jivota si trqbva da ne si porasnal i edinstvenite ti problemi da sa dali go6o ili pe6o te haresvat . Jivota e takova hubavo ne6to , prividno sku4en i monotonen no vsu6nost nasiten s takava jiznenost . Dori da pogledne6 samo poleta na edna pti4ka dori da vidi6 samo padaneto na edno listo trqbva da ti stiga za da ti e hubavoПървоначално написано от elenka_iv
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Храната,компа,музиката и срането !Оф щях да забравя и бирата!
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Е АЗ ДО СА НЕСЪМ ОБИ4АЛ КАМО ЛИ ПЪК ОТ 1 ПОГЛЕД![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
хмм я да видим...Смисъл намирам в предизвикателствата ,проблемите ако 'щете това всеки ден аз да живея, мечтите от време навреме да си полетя из облаците и наи важното любовта
Ako Nqma Kyde Da Otide6 Ela Na Sebe Si !!!
"life's a gamble"
Абе как ще има любов от пръв поглед.
Това са пълни глупости. Видиш някой и хайде хоп- любовта на живота ти..
Май са ви в повече захаросаните филмчета...
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Нито едно от тези изброените,не придава смисъл на живота ми.Смисъла го предват мн по-различни неща...![]()
все още търся моя смисъл на живота
и както каза 1 приятел "може би смисъла на всичко това е да търсим смисъл и чак на края да го открием"
а за любовта от пръв поглед-няма такава,поне не в реалния живот,има привличане и т.н,но чак любов
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
В една книжка беше написано - 'Смисълът на живота е в това да откриеш какво ти харесва да правиш и да го правиш.'
"Sometimes there's so much beauty in the world..."
смисъл в живота...малка съм чак смисъл да имам..,но имам цели,които пък след време биха били свързани със смисъла ми за живот (евентуално)..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Няма смисъл да се живее![]()
![]()
![]()
Пиенето?
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
ако не живеем какво ни остава .. живота е единственното нещо което имаме 6то за глупаци трябва да сме за да се откажем от него, живем за6тото това е всичко,това сме ние.. (: (: