- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кога ви е най яко да правите секс ?
Ами вие сте аз незнамВъпросът ми е от чисто лубопитство . Чувал съм че най яко било сутрин още като се събудиш
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Ем на мене тогава ми е най- якоПървоначално написано от iYiuTaKA
![]()
Привечер. Като се прибереш от даскало/работа или посред нощ като се събудиш...![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Абе то и аз мн работи съм чувала.. сутрин като се събудя не съм правила, но ми се иска. И все пак мн е яко вечер като се стъмни. Лично аз тогава най - мн се възбуждам ...и пообяд съм правила секс, но някак си не е същото, въпреки че зависи и от моментното ми настроение
Vseki put razlichno. No sutreshniqt sex e mnogo mnogo energichen.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
сутрин си е най-готино щото мацката после цял ден те гледа с почитание![]()
![]()
Do you speak Salsa? .......
След работа/даскало е най-яко,вечер не ме кефи защото веднага след това заспивам![]()
ми когато стане![]()
Доста съм раздвоен м/у сутрешния и вечерния.Наистина сутрешния е доста по-енергичен за разлика от вечерния,но вечерно време може да се отдадеш напълно на романтиката и вечерта си става наистина запомняща се.![]()
![]()
![]()
nad ve4er obi4am nai-mnogo da pravq sex
Пф, по всяко време стига да имаш неистово желание ^^![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Най-ми е хубаво когато се стъмва...Тогава ми е най-гот!
Russian Aerospace Agency
Сутрин като се събудя много ми се иска.. дори през нощта понякога като се прибудя и.. почвам да опипвам пр-ката... тя едвам чака и.. охааа ;д;д;д
Иначе късно вечер, след 11 да речем и сутрин рано и през нощта много палав ставам. :Д:Д
Оплаших ли ви много![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Да, много ни ОООООООООплаши![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Гласувах за Над вечер като се стъмва .
Но също е яко и вечер преди да легнем,а и сутринта като се събудя,и го видя сгушен до мен,също ми се иска! :P А на обяд съм правила секс само 2-3 пъти-не е най-предпочитаното ми време,но не е лошо де!
Демек,сега ми дойде наум една песен на Райна- "По всяко време"
![]()
+1Първоначално написано от dablue
Всъщност и двете заедно са супер.
На пълнолуние , някъде в гората
!!!IYIБългария Над ВсичкоIYI!!!
postoqnno!
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
Знам ли.. Може би ве4ер, понеже има пове4е време. Но сутрин също е готино, после цял ден ти е хубаво![]()
![]()
Робинята на Quench
Ами по всяко време - и сутрин е много хубаво, на обяд преди следобедния сън също, вечерта си е класика. А през нощта е много палаво...и някакси странно, особено ако си се събудил към 3-4, правиш секс и пак заспиш...![]()
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
няма значение, винаги си има предимства и недостатъци![]()
![]()
24 часа в денонощието.. и всеки път е невероятно![]()
![]()
![]()
Проспах си живота...ама за сметка на това с какъв мъж