- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кога ви е най яко да правите секс ?
Защо няма следобед? Аз тогава най обичам......
Kogat doideama nai-dobre vfe4erta
ama ne po-kysnoto
am kъм 8-9 часа
![]()
Правим го по всяко време,когато имаме възможност!Сутрин,обед...по тъмно,по светло...ма най-ни е сладко след скандал![]()
Predi da zaspia,posred no6t i rano sytrinta...Nai ne obi4am po obiad i sledobiadNiama da glasyvam za6toto ne moga da re6a za koe...
Ebem li go , kogato iskam togava![]()
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
Po vsqko vreme mi e hubavo,no kato che li sutrin zaredena sys sili i jelanie e nai-veselo. :P
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Мда..напълно съм съгласна, но както казаха по-горе , ако и 2мата имаме желание по всяко време си е яко..Първоначално написано от angel_girll
Но привечер и вечер е някакси по-така ..или може би въпрос на нагласа..
Сутрин е супер яко, действа разсънващо, обаче ми се е случвало да съм много сънена и да ме мързи даже да го съблека![]()
то мойто "сутрин" като се събудя е 14 часа.....така че не е никаква сутрин а си е баш следобедзависи от сезона...ако е зима най-обичам през деня ...ако е лято обичам след вечерната разходка по топло
![]()
![]()
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
ей това е ОТГОВОРА! +1Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Сутрин,и след тва цял ден сам супер енергичен чувствам се господар на всичко :P![]()
Като започне да се стъмва, като звездичките започнат да се показват е и романтично пък и е готино по това време една секс игра..![]()
![]()
Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...
мен ми е готино по всяко време,оба4е няма6е такъв отговор и посо4их приве4ер
"Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"
по сяко време най - вече след тренировка![]()
Вечер преди лягане ... след това една цигара и просто заспивам ..![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
По всяко време ми е кеф да правим секс с приятеля ми!Но повече издивявам през нощта.
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Сутрин точно когато съм станал ми е мноо гот.
Абе сутрин вечер все е яко...ама да кажем през лятото, на някоя поляна залез, впоследствие звезди...перфектния момент...ееех
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Желанието ми не зависи от това колко е часа.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!